Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 14.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A 3. feladatban a terményt adó ólak nem játszanak szerepet. A kivételezetteket az event leírásában találod/találjátok.
    Az állatot adó ólak mindenképpen számítanak.

sziszi1965 kedveli ezt.
  2. doro.lilla

doro.lilla Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors válszt, segítséget.Sziasztok!

Még egy kérdés! Ha szürkületi tenyészetet teszek ki, és azt bontom az óra alatt, annak a tp-je beszámít?
    Köszi!

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.1.15
  3. Laboviti

Titokzatos tenyészetek aratása is beszámításra kerül, amennyiben nem túl régiek - azaz az utóbbi 3 akcióból származnak.
    A régebbieknél sajnos vegyes a kép, nem mindegyik kerül elszámolásra.

Amivel nem lehet probléma: szürkület talányos tenyészet és éjfél talányos tenyészet.

4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ne aggódj...meglesz a 60000... ;) nekem sem volt semmi extra ami plusszt adhatott volna :) csak a húsvéti lekit és a tavaszi koszorút használtam fel A második aratásnál tavaszi koszorú helyett édes rózsalekvárt "ettem" :p
    Szorítok neked! :D

-panama12-, -happy58-, Jucus19 és 3 más kedveli ezt.
  5. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Hál' Istennek meggyógyult a net:), így kész lettem az eventtel:D:inlove::inlove: Kitartást azon gazdáknak, akik még gyűrik a melót:inlove:

sziszi1965 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  6. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

:D Kösz a biztatást,haladok szépen,a tyúkokat is lesem hisz minden pont számít, 34 ezernél tartok.

kekmaci75, sziszi1965 és Evita-55 kedveli ezt.
  7. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Sziasztok! A képregény 5 feladatánál 8 mókusmajmot lehet nyerni. Leírást nem találok róla. Megtudja mondani valaki, hogy ez új ól, vagy a majom tenyészet különleges tenyészete?

mamika57 kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én elbaltáztam>:( Az első nagy aratásnál nem a megfelelő gyorsítót ettem.:oops: Remélem azért meg lesz, vagy közelít;)xDxD

sziszi1965 kedveli ezt.
  9. soramay72

soramay72 Fórum hercege

még 1 óra 45 perc és 35000 TP már meg van o_O

-happy58- és _Cygnus_ kedveli ezt.
  10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nem nyerni, beadni kell. A szigeten tenyésztheted ki, ha nincs a pajtádban, vagy veszel a piacon.

sziszi1965 kedveli ezt.
  11. Laboviti

Szia!
    A mókusmajom beadandó.Szigetes, színes tenyészállat.

12. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Sziasztok.Tudom hogy már kitárgyalva,de nem voltam. Kérdésem,csak a hagyma meg a szegfű ad sok felröpit nemesítésnél, vagy a rózsa is.?

13. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:DSzép délutánt mindenkinek!!
    Event délelőtt készen lett, egy kicsit megszenvedtem az ólas TP-l, de azért elkészült!! ;)
    A party pörgetésen nem lett új virágom, de majd csak sikerül legközelebb!!
    Sok sikert mindenkinek, aki még bírkózik a feladattal, a többieknek meg egy kis "láblógatást", aki végzett!! xD

-happy58-, Jucus19 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Várakozáson felül teljesítenek az ólaim :) 45000 felett állok és még több, mint 9 órám van befejezni. Sokkal rosszabbra számítottam, mert nincs semmi extra kirakva, se piros, se rózsaszín ól...de a húsvéti lekvár kitart, és a sárkány is beérik az utolsó esti aratás előtt, így aztán hatalmasat kéne hibáznom, hogy ne legyen meg!!! Most megnézem, mi kell az utolsó 2 szinthez, mert közben összejött majdnem 400 röpim, hátha kedvet kapok a végéhez is.
    Tudja valaki, hogy a mókusmajom hányadik a tenyésztési sorban?

Holdsarló és _Cygnus_ kedveli ezt.
  15. gabesz

gabesz Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!

16. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

8 mókusmajmot kell beadni:p az nem nyeremény:sleepy:

17. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! Hazaértem, learattam az állatokat , már csak 12.000 tp kell , az remélem összejön még estig :music:, a növények készen a pajtában várnak a sorra kerülésre...tetszett ez az event ;)

Holdsarló kedveli ezt.
  18. Adrienn902

Adrienn902 Járnitanuló

Sziasztok, szeretném megkérdezni mennyi tp kell minimálisan az állatosból összeszedni, hogy a 4. szintet elkezdhessem?
    Köszönöm szépen a választ előre is.

19. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Nincs meghatározva, mert amennyit sikerül a 24 óra alatt kitenyészteni az ajándékokat annak arányában adja. A Hosszabb tenyészidejű állatot érdemes szupitáppal kényeztetni , úgy szintén a magasabb tp. adót szupitápos jutalomfalatkával lekenyerezni. Ami a lényeg ha a 3.-as feladatot nem fejezed be 100%-ra a medve vackot nem kapod meg, a többit mint írtam részarányos an. Csak 24 óra elteltével enged tovább lépni, nem érdemes sokat várni az ólas feladattal mert még 13000 db event növényt is meg kell termelni.

20. Anita

Anita Utánpótlás-írogató

10%-ot 6000 tp-t kell teljesítened ha jól emlékszem!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.