Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jan 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

Sziasztok kész az event és még van 67 ora:)

Jucus19 likes this.
  2. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Most kezdem az utolsót. Szerintetek meg lesz a felröpi?

ulmo12 likes this.
  3. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Nálam ez most a sikertelen event kategóriába fog kerülni. Elhasználtam a TP növelőket szupertápot reggel most learattam de az órát nem indítottam el. Esélyem sincs alapólakkal. Gratulálok mindenkinek akinek sikerűlt!

4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! az első

5. Adrienn902

Adrienn902 Járnitanuló

Köszönöm szépen a válaszotokat, a maradék 13000 növény már le van termelve csak az állatokkal küzködök nagyon, nincs elég ólam.

6. hell2

hell2 Utánpótlás-írogató

Eddigi tapasztalatom:5 farmon sajnos a fa tp. kevésnek bizonyult,nem lett 100/100-lék .Az állatok viszont jól teljesítettek kicsit szuper tápot is kellett használnom a finisbe,100/100-lék teljesítve mind a 7 farmon.A többi már pihentető galopp az event teljesítéséig.Mindenkinek sok sikert kívánok!Ja és semmi szuper óllal nem rendelkezem!

7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Ez nagyon kellemes "meglepi" volt :) Köszönöm szépen!

8. csiren53

csiren53 Aktív író

Sziasztok! A vigyori csillagfürt az event után is játékban marad? Még egy kérdésem lenne, hogy akik kökényt árulnak a piacon , honnan van nekik és miért ennyire drága? A választ előre is köszönöm.

9. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

szerintem meg 2 állat aratással 150 lett nekem 12-14 órás érési idövel
    a kökény titokfából van

10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Csütörtökig csak meg lesz már. :) Nem tudom, hányas szinten vagy, éjszakára menjen valami hosszú érésű, ha van elég szupertrágyád és valamilyen nemesített növényed, azt is bevetheted. Nekem is hiányzik még 90 db.

csopke1 likes this.
  11. -Tercius-

-Tercius- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Többen írtátok már, hogy a felröppenőhöz legjobb komfort talajt használni. Én nem értem, hogy miért. Négyszer hosszabb ideig érik meg a növény, de csak dupla TP-t ad. A felröppenőnél nem a TP számít?

12. Arimama.

Arimama. Járnitanuló

Piacon vegyél!

13. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok! Végre a végére értem. Örülök a felhőnek, jó BTP-t ad.:)
    Kitartást Mindenkinek!

csopke1 likes this.
  14. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia! :)
    A majom első tenyésztése

LBetti likes this.
  15. Henrik8511

Henrik8511 Járnitanuló

A komfort talaj sztem nem jó jobban jár mindenki ha figyeli a naptárat és előtte napokban bevágja 1 es mezőbe a hósszú idejű növényeiz ugy hogy event indulásra érjen le aztán csatni és aratás stb

16. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Az mitől van, hogy amennyi körgabonát vásároltam a piacon annyit vont le a már meglévő készletemből 11 hiányzott az ezerhez, vettem százat meg 4-et aztán annyival kevesebb lett. nem hittem a szememnek vettem még 4 -et és azt is levonta.. igy nem hogy nőne csökken a készletem. Ti tapasztaltatok ilyen hibát? hol lehet ezt bejelenteni???

17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, nem lehet, hogy megnyitottad már a beadástaz eventbe? - és máris odarakja ? --- nézd meg ott is, nő-e a beadott mennyiség.

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Lenne pár kérdésem:

• Mit vásároltál?
    • Mikor vásároltad?
    • Mennyit vásároltál?
    • Hol láttad hogy kevesebb lett?
    • Adtál-e be a feladatba közben?
    • Név, User ID
    Ahhoz hogy utána tudjunk nézni, ahhoz ezek az adatok, információk szükségesek.

19. maryke26

maryke26 Junior szaki

Sziasztok!

15.000 növény letermelve, felröpi 20 hiányzik összesen, most indítottam az állatos órát, holnap délután kész leszek.

sziszi1965, csopke1 and Marika312 like this.
  20. agi967

agi967 Fórum biztosa

Készen lettem. Tetszett az event,a felhősor szuper!

Gio, sziszi1965 and bonita333 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.