Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én minden ládát megtaláltam Nálad:
    upload_2025-11-6_17-0-23.png

upload_2025-11-6_16-59-10.png

upload_2025-11-6_17-1-40.png

Lehet nem jó néven kerested?
    Ha Te továbbra sem találod, akkor kérlek, töröld a gépeden a beragadt Sütiket, s ürítsd a Gyorsítótáradat.
    Ha nem ezeket keresed, akkor add meg azt, amit nem találsz.
    További jó játékot!

macimami1958 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    pontosan melyik ládát / ládákat nem találod? Kérlek, add meg a konkrét neveket, amit keresel.
    Ezenkívül ellenőrizd a megadott adatokat, mert ezzel a Farmnévvel és ID-val nem találtam farmot.
    Várom az adatok pontosítását.
    Megértésedet köszönöm!

3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Köszönöm a válaszod! Mostanra kicsit jobb lett a helyzet. Általában böngészőben játszom.

Közben újabb probléma keletkezett. Mit jelent az, h elértem a maximális party pörgetések számát, mikor annak nincs is maximuma? Meg akartam venni a csomagokat, de 2 fajtánál ez az üzenet jött!

Utoljára szerkesztett: 6.11.25, 17:04
  4. Dolphin

Szia,
    a választ a kérdésre <<ITT>> találod, s erre az Ismertetőben is felhívtuk a figyelmet.

Amennyiben jelenleg 200 PP-nél többel rendelkezel, akkor a csomag vásárlásakor nem kapod meg a csomagban lévő PP-ket. De természetesen a meglévő Party pörgetéseidet ez nem érinti, azok megmaradnak.
    További jó játékot!

Éva0315 kedveli ezt.
  5. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum veteránja

köszönöm szépen

Dolphin kedveli ezt.
  6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm. Sajnálom, h ez elkerülte a figyelmemet!

Dolphin kedveli ezt.
  7. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Szia, úgy tudom, hogy a party pörgetéseknek nincs maximum mennyisége, megvettem a 4 aranybanános csomagot, a bennük lévő pp -ket nem írta jóvá. Viszont jött egy kiírás, hogy ha folytatom a vásárlást a pp-ket amik a csomagban vannak elveszítem.
    Köszönöm a segítséget!

8. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Itt találsz egy moderátori választ a kérdésedre:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-39#post-1472758

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. magika

magika Fórum nagymestere

Lassú és akadozó a játék. Nálatok is?

Bátyus kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    ez itt egy segítségkérő topik, nem Csevegő. Kötetlen tematikájú csoportban tudsz tapasztalatot cserélni Játékostársakkal.
    Én nem tapasztaltam problémát a játékban az elmúlt időszakban, sem böngészőben, sem kliensben.
    Te hol játszol? Mit tapasztalsz?
    A héten megjelent Közleményt olvastad, elvégezted a Központ által javasoltakat?
    Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek, részletezd a problémádat és hozz Farm nevet és Farm ID-t is, illetve add meg, hogy hol játszol. Panaszra pedig a Panaszkönyvet tudod használni.
    A szokásos dolgokat tudom javasolni, sokszor egy szimpla KI/BE lépés is segít.
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása, vagy kliens letöltése, ha böngészőben szoktál játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol
    Ezek mellett még Ableotory TL javaslatait hozom Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  12. timitimi

timitimi Fórum-zöldfülű

Szia. Nem tudok belépni a játékba, tudsz benne segíteni? Timitimi, id:53519276. Előre is köszönöm.

13. Dolphin

Szia,
    kliensben vagy böngészőben játszol? Próbáltad-e más módon is a belépést, mint a megszokott?
    Mit tapasztalsz?
    Valameddig eljutottál a belépésnél, különben nem tudnál ide írni.
    Nem tudom, olvastad-e a Közleményt, s frissítetted-e a böngésződet.
    Ezenkívül a szokásos dolgokat tudom még javasolni:
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása, vagy kliens letöltése, ha böngészőben szoktál játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol
    Kérlek, részletezd kicsit a problémádat, ha a fentiek nem segítenek. Ha tudsz, hozz képet is.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. TrBebe2000

TrBebe2000 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Munka közben egyszerűen nem lehet teljesíteni a lépést pl. nem lehet kirakni az ólat, terület váltáskor nem lehet belépni az új területre, stb. stb. Belépésnél hosszú ideig csak forog a tájékoztató tábla mire beenged a játékba. Napok óta tart ez a türelemjáték. Mi lehet az oka? Meddig tart végre ezen javítani? ID 45542244

Neni60 és szöszi50 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    gondolom munka közben Mobilon, böngészőben játszol, nem tudom, olvastad-e ezeket a Közleményeket már?

A játék alapban számítógépre lett tervezve, nem telefonra, tabletre. Persze, tudjuk, hogy némely telefonon/tableten böngészőn keresztül is elérhető a játék.

A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még nem teljes körű a működése, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de remélhetőleg rövidesen megoszthatjuk Veletek a hivatalos információkat, amint a Központ erre utasítást ad. Addig is pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani.
    Esetleg próbáld meg Te is letölteni és kipróbálni ezt.
    Más javaslattal nem tudok szolgálni.
    Megértésedet köszönöm!

16. magika

magika Fórum nagymestere

Nem olvastam a közleményt.

17. magika

magika Fórum nagymestere

Your browser supports WebGL2

18. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Tisztelt Dolphin !

A pár perce írtam, hogy beszéltem a szolgáltatómmal és mértem is, de nem találom a bejegyzésem.Akkor mi lett vele? Úgy emlékezem ide írtam.
    Választ köszönöm szépen.

19. TrBebe2000

TrBebe2000 Utánpótlás-írogató

Kedves Dolphin! Nem mobilon gépen játszom, azon játék munkaközben, félreértettél. A lényegen nem változtat, szerintem nagyon akadályozók és kedvszegők ezek a hibák, aminek sajnos nem tudom az okát. Sajnos nem lettem okosabb, nem a kérdésemre kaptam a választ. Elnézést a félreérthető kérdésemért. További jó munkát, szép napot kívánok!

20. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Erre a bejegyzésre gondolsz a Panaszkönyvben?
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/page-4#post-1472886
    Ott sem kérdést nem írtál, sem azonosítókat nem adtál meg (farmnév, ID szám), így nincs mire válaszolni, és ellenőrzést sem tudnak végezni a Moderátorok.
    Ráadásul a Panaszkönyvben ritkább a moderátori jelenlét, tovább tarthat, míg válaszol Neked valaki.
    Ha nem emlékszel, hogy hová írtad a bejegyzésedet, akkor úgy találhatod meg, hogy a Fórum jobb felső sarkában az egérrel rámutatsz a saját nevedre, és a megjelenő listában rákattintasz a "Hozzászólásaid" feliratra.