Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Marcsi0819

Marcsi0819 Haladó

Kedves Othep, köszönöm szépen a választ.:D

Othep, zsuzsa-mama, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A hatalmas griff feladatsorát csináltam ma reggel. Amikor egy időkorlátos feladat teljesítése után visszamegyek a gazdakörbe, hogy leadjam a felröpiket, akkor vannak hibák a működésben. A feladatsor ugyan automatikusan megy a következő szintre, de az alsó "Összes leadása" gomb rendetlenkedik. A kacsák után a gomb szürke volt, nem lehetett használni. Egy következő szintre váltás, majd visszalépés után helyreállt. Az egerek után piros volt ugyanez a gomb, és szintén kellett egy oda-vissza lépkedés ahhoz, hogy helyreálljon. A mogyoró és a hóvirág után a gomb megint piros volt zöld helyett, de akkor már nem lépkedtem; kipróbáltam, és működött így is.

3. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Nem kaptam meg a trivia pontot a mézeskalácsház játéknál.
    macimami1958
    31461846

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát. Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége és Ünnep miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  5. PaySkin

PaySkin Fórumelemző

Szia!

Én tegnap reggel végeztem vele, az állatok időkorlátosa után nem, de mindkét növény teljesítése után már jelentkezett nálam is ez a probléma. Érdekes, hogy ez sem egyforma mindenkinél.

Más: a 3 hetesnél viszont nálam eddig még nem volt semmi probléma.

-BombadilToma-, Othep és macimami1958 kedveli ezt.
  6. macimami1958

Storno.Most hogy beléptem megkaptam. további szép napot!

7. Othep

Köszönöm, hogy jelezted.
    Szép napot és jó játékot Neked. :)

Dolphin, Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  8. attila20006

attila20006 Utánpótlás-írogató

Szia segítséget szeretnék kérni a kőszobornál már csak egyet nem tudok megcsinálni mivel cseréltem és most kér hogy 4 műhelyt csináljak meg de nekem nincs állatom a szédült szánton ha tudnál segíteni meg köszönöm a farmom attila20006 ID15899820 szép napot

9. Othep

Szia.

Sajnos, nem tudok segíteni, nincs mód moderátori cserére vagy ilyesmi.
    Rakj ki egy Manufaktúrát, abba 4 Műhely belefér, és így csak 4 kockát kell felszabadítanod.
    Ha nincs Manufaktúrád, akkor símán rakj ki 4 Műhelyt.

Dolphin, macimami1958 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törzsjátékos

Úgy tűnik, ezzel a "kiválasztósdival" nem boldogultak túl jól a fejlesztők. Amit most tapasztaltam, a gk-ban hiába választok ki egy témakört (bár ez nem is újdonság, de az újítások mintha ide is betették volna a lábukat...), nem érdekli a programot. Át kell váltanom másik témára, aztán lassan csak megérti, mit is akartam...pedig eskü magyarul "beszéltem":D

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia! Érésidő szerint szeretném kitenni az őlakat és a terményeseket, de mindnek 9 óra az érésideje.Amint ki-be lépek az első keresésnél jól adja meg az időt de amint váltok azonnal 9 órai minden.

ID 22211372

Marika312 kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Este 10-ig még Terményes ólak napja van, amikor minden terményes ól érésideje 9 óra, még az ennél rövidebb érésűeké is: https://board-hu.farmerama.com/threads/terményes-ólak-napja.27230/

13. Othep

Sziasztok.

Továbbítottuk a Központnak.
    De különösebb intézkedésben nem nagyon bízom. :)
    Köszönjük, hogy jeleztétek.

Dolphin, -ágianyu33-, PaySkin és 3 más kedveli ezt.
  14. macimami1958

Ha lesz kapacitás megnéznétek hogy megkaptam e a 12 trivia pontot meg 3x2 + 1x5 fogaskereket? Valahogy kevésnek tűnik a darabszám. A csokigyár 2 résznél mit ad a puzle?
    macimami1958
    31461846

Utoljára szerkesztett: 28.12.25
  15. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján 56 Trivia pontszámod és 46 Fogaskerékérméd van jelenleg.
    Eddig 200 Fogaskerékérmét és 112 Trivia pontszámot költöttél a boltban.
    Nem volt még hibás válaszod kvízkérdésben, így mindenhol 4 pontot kaptál.
    Eddig 42 kérdésre válaszoltál.
    A bal oldali táblajáték esetén (a bal oldali ajtón belépve) minden esetben megkaptad a 2-2 Fogaskerékérmét
    2025-12-28-én, ma 19:15:38-kor kaptad az utolsó 2 db-ot, és 19:24:15-kor megkaptad az 5 Fogaskerék érmét, amikor végigértél a Csokoládégyár tábla 2-es szakaszán.

A Csokigyár a 4. részben van.
    5X4 méretű karácsonyi témájú puzzle-t kapunk a 4. rész (bónuszok) kategóriában elindított minijátéknál.

A 4. rész (bónuszok) kategóriában elindított minijátéknál, amennyiben sikeresen teljesítettük (kiraktuk a puzzle-t) a minijátékot, a jutalom 4 óra Téli kardinálispinty hozam bónusz. A bónusz hozama +1. Több bónusz begyűjtése esetén kizárólag a hatóidő adódik össze, a hozam minden esetben +1 marad, nem adódik össze.
    Amennyiben a mini-játékot bezárjuk és nem teljesítjük, nem kapunk jutalmat.

Itt vannak a 2. tábla jutalmai:

Teljes ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél.27199/#post-1481997

Köszönöm a türelmedet, tudom, sokat kellett a válaszra várnod.

macimami1958 kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Sajnos, nem pontosan értem, mire gondolsz.
    Melyik feladatról van szó, és milyen hibáról?
    Kérlek, fejtsd ki bővebben, s kicsit egyszerűbben.
    Nagyon köszönöm. :)

Dolphin kedveli ezt.
  17. moric67

moric67 Fórumprofi

Sziasztok!
    Nem működik a farm vissza állító mindent kézzel kellet csinálni

18. vertesi

vertesi Járnitanuló

Nem müködik teljesits egy gazdakörit
    2 is beadtam és semmi
    vertesi 22465188

19. macimami1958

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő válaszodat. Nincs mit megköszönnöd, örüljünk hogy vagytok.Ez nem igazán pihenés számotokra. Minden tiszteletem a tiétek és azoké akik segítenek nekünk. Legyen nagyon szép napod!.

Bocsánat, de most az előbb tényleg nem kaptam meg a trívia pontot. Beadta a kérdést és mielőtt megadtam volna a választ eltünt és kipipálta. A puncsosnál az első 1 szakasz

Utoljára szerkesztett: 29.12.25, 08:02
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pontosan mi nem működik Nálad a Farmvisszarendezővel? A régebbi mentéseknél nem mindig látszik a korábbi mentés képe, de ettől visszapakolja az elemeket, ha ilyet választasz, jelenleg nem tudunk problémáról. Ha visszapakoltad, akkor készíts egy új mentést és meglesz a kép is róla.
    Kérlek, írd le pontosan mit tapasztalsz és hozz Farm nevet és Farm ID-t is, ha az általános válaszom nem megoldás a problémádra. Azt is add meg, hogy melyik területen volt a gondod, és végezhetünk-e tesztet a farmodon.
    Köszönöm!