Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

sziasztok ! Még mindig a válaszra ill . a rendkívüli különleges ajándékra várok , modik szabin vagytok ?,Nagyon kellene az ajándék felhősor. Nem nézi meg senki ,hogy hová tünt?
    üdv: lizikertje

2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Kedves Játékosok!

A Farmerama Magyar Moderátori csapatának a holnapi nappal megkezdődik pihenőszünete.

Pihenőszünetünk várhatóan 2026. január 11. (vasárnap) éjfélig tart.

Ez idő alatt a csapat válaszadási ideje a fórumon jelentősen megnő és nem tudjuk garantálni azt, hogy időben tudunk reagálni az esetlegesen, előre be nem látható módon érkező problémákra.

Kérjük, legyetek türelmesek, amint lehetőségünk van, reagálunk mindenre, Mindenkinek.

Köszönjük a megértéseteket!

A Farmerama Magyar Moderátori csapata

https://board-hu.farmerama.com/threads/meglepetés-❤️.27207/#post-1482698

3. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Köszönöm. Nem szeretnék termelni inkább törölném ebben tudnál segíteni, hogy hogyan? A tegnapi napot már buktam, de ha lesz még a jövőben ilyen feladat adigra törölném. Nagyon nem tetszik a gyopár, már bánom, hogy kiváltottam, de sajnos nincs visszaút.

4. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszönöm szépen, várok türelmesen. Jó pihenéstést és boldog új évet kívánok a modiknak :music:

Baby72 kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Menj be a raktárba (középső épület). Válaszd ki bal oldalon az Alpesi fatermések részt. Jobb oldalon látod a raktárban lévő faterméseket, mindegyiken van egy piros kuka ikon; azzal tudod törölni. Az ikon megnyomása után meg kell adnod, mennyit szeretnél törölni belőle.

Dolphin kedveli ezt.
  6. csöpi51

csöpi51 Utánpótlás-írogató

Nálam sem működik a kirakós a játék kezdete óta!

Janó-apó kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm az adat javítását, így már be tudtam nézni Hozzád.
    A kódot 2025-12-31 11:25:55-kor sikeresen beváltottad, minden jutalmat rendben megkaptál.
    Ez volt a Csomag tartalma:
    upload_2026-1-2_22-27-52.png

További jó játékot!

8. Dolphin

Szia,
    az Újévi közösségi ajándékcsomagot 2026-01-01 06:19:54-kor vetted át a farmodon, minden jóváírásra került Nálad. A dekor bent van a Dobozban a Váza alatt.
    A csomag tartalmát <<ITT>> tudod ellenőrizni.
    További jó játékot!

9. Dolphin

Sziasztok,
    a Szomszédajándékozásnál tegnap valóban voltak problémák, amelyeket tegnap és ma javított a Központ.
    Akinek esetleg továbbra is problémája lenne, az írjon friss bejegyzést, leírva, hogy mit tapasztal. Azzal nem vagyunk előrébb, hogy nálam sem működik.
    Farm ID-t és Farm nevet hozzatok minden esetben.
    Megértéseteket köszönjük, tegnap nem volt Moderátor szolgálatban, ma meg csak most sikerült ehhez a topikhoz eljutnom.
    További jó játékot Mindenkinek!

10. Dolphin

Szia,
    egyet nem értek csak, ha több napja fennáll már a probléma, akkor miért nem jöttél már előbb, miért vártál pont Újév napjáig. Javaslom legközelebb ne várj ennyit, ne hátráltasd a saját haladásodat.
    A mini-játék javítása megtörtént a farmodon, kérlek, ha elkezdtél egy mini-játékot, ne frissíts.
    1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került a Farmodon, amit ki/belépés után megtalálsz a Dobozban a Váza alatt.
    Sok sikert a folytatáshoz!

11. Dolphin

Szia,
    mindenki egy szerveren játszik. A Központ a felmerült hibákat tegnap és ma javította.
    Megértésedet köszönöm!

viziadam8888 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    gondolom olvastad Ableotory TL-ünk Közleményét az Ünnepekről.
    Azt nem tudom miért vártál egy hétig a hibajelzéssel. Tegnap nem volt Moderátor műszakban, ma amint eljutottam a kérdésedig, elvégeztem az ellenőrzést és kaptál is választ:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-80#post-1486272
    Sajnálom, hogy pont Újév napján hoztad a többnapos hibajelzésedet, így hosszabb ideig kellett várni a válaszig, ellenőrzésig. Ez amúgy nem csevegő topik, s azzal, hogy több helyre írsz ugyanabban a témában, csak plusz munkát okozol, előbb nem lesz válaszod. Köszönjük, ha a jövőben kicsit türelmesebb vagy.
    További jó játékot!

13. miniowl

miniowl Fórum hercege

14. Dolphin

Szia,
    igen, képzeld el, ahogy Ableotory TL megírta ebben a Közleményben, mi is pihenőidőt tartunk időnként, s Újév napján egyik Moderátor sem volt műszakban. Alapban 24 óra a válaszadási határidőnk, ez az Ünnepek alatt most több is lehet.
    Válaszomat pedig itt találod: #2113
    További jó játékot kívánok!

15. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

hellÓ! sZERETNÉLEK MEGKÉRNI BENNETEKET, HOGY KERESSÉTEK MEG A KÉK BANÁNFÁMAT! afranya1945
    ID 24400208

16. Dolphin

Szia,
    többször felajánlottam az ellenőrzést, de ehhez Farm névre és Farm ID-ra lenne szükségem. Ezek nélkül nem tudok benézni Hozzád, s nem tudom a nyitás eredményét hozni.
    Kérlek, hogy a további eszmecserét, ami nem Segítségkérés, kötetlen csevegőtopikban, vagy egyéb csatornán intézzétek, a Segítségkérő topikok nem csevegők!
    Megértéseteket köszönöm!

genka53 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    amit javasolni tudok, az az Animációk kikapcsolása a Beállításokban. Aratáskor sok memóriát használ a rendszer, s ez okozhatja Nálad a lefagyást.
    Megértésedet köszönöm!

Othep kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    továbbítottam a hibát a Központ részére.
    Türelmedet köszönöm a válaszig.

miniowl kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    kérlek, figyelj rá, hogy ne írj csupa nagy betűvel, mert az az internetes kommunikációban kiabálásnak számít, és akkor is segítünk, ha "halkan" teszed fel a kérdést.
    Ellenőrzésem alapján egy db Kékbanán-fa bent van a Dobozban, a Fa ikon alatt. A Kékbanán-fa bahás fa, ott kerested?
    Kezd el begépelni a nevét a Keresőbe, hogy könnyebben megtaláld.
    Sok sikert!

genka53 kedveli ezt.
  20. viziadam8888

viziadam8888 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a válaszod!
    Legalább már ezt is tudom. A hiba javítást pedig sejtettem a saját tapasztalataim alapján.