Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok,

A TOP nyeremény Lyukas gond dekort két napja elhelyeztem az egyik Baha múzeumba. Azóta sem kézzel, sem a munkásokkal nem tudom learatni az adott tárolót. Esetleg jelentkezett másnál is ez a probléma?

farmerSS kedveli ezt.
  2. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Jól olvastam, hogy a gyopárosra nem érvényes az új feladatok, a városi küldetés? Ezen a pályámon több gyopáros megbízás is van.
    Gazda: szotyola2011 ID: 30301134

3. andi130769

andi130769 Járnitanuló

Manuálisan ültettem az alpesin, így már sikerült a küldetés.

Dolphin és farmerSS kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Nekem a Zuhatagok szigetén van, szintén múzeumba betéve és eddig minden nap learatta az arató.
    Most leellenőriztem és igen, ehhez számolja visszafelé az időt is, mivel a másik 7 dekor 20 órás, ez meg 23.

5. kroki57

kroki57 Utánpótlás-írogató

Költöttem farmpengőt, de nem jelent meg a pipa. Hol kell költenem, hogy teljesüljön a feladat? Kroki57 ID:13392339 Köszönöm, ha segítesz.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Gyopáron jelenleg csak kézzel fogadja el az ültetést, a Munkásokkal nem veszi figyelembe. Javítás folyamatban.
    Erről <<ITT>> írtam.
    Kérlek, próbáld meg kézzel kirakni, s jelezz vissza, ha így sem sikerülne.
    Sok sikert!

Szia,
    köszi a visszajelzést, ezt csak most olvastam. Előbb válaszoltam az eredetire. :)

Utoljára szerkesztett: 5.12.25, 07:36
    andi130769 kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján ezen a farmodon ma nem költöttél Farmpengőt a Farmárudában.
    Az utolsó tranzakciód 2025-12-02 10:25:44-kor volt, 50 db Kacsa Kata szupertrágyáját vásároltál 90 Farmpengőért.
    Vásárolj ma is valamit, hogy a Feladatra megkapd a pipát.
    Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    igen, volt már ilyen jelzés, a Világítótoronynál és a Kincses szigeten tapasztaltunk már ilyet. A problémát jeleztük a Központ részére.
    Javítása folyamatban van.
    Megértésedet köszönöm!

9. Dolphin

Szia,
    azon Játékosok nem kapnak Gyopárvölgyes feladatot, akik nem váltották még ki ezt a területet. Tegnap induláskor volt egy hiba, erről szólt a Közlemény.
    Ezen a Farmodon kiváltásra került a terület ellenőrzésem alapján, már 8-as szinten vagy, így fogsz kapni ilyen feladatokat is.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 kedveli ezt.
  10. judits404

judits404 Fórum-zöldfülű

Jó napot. Szeretném meg kérdezni hogy a matricás albumba. A pirosba mért nem tudok be lépni? A narancssárga album 37 százalékban kész. Köszönöm.

11. macimami1958

macimami1958 Haladó

Szia.
    Azzal egészíteném ki,hogy a farmárudában vásárolt dolgot nem,csak a gazdaboltban vásároltat írja jóvá,vagyis lesz pipa. TOBBEN IS ÍGY JÁRTUNK.

Lenczy kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    hozz kérlek Farm nevet és Farm ID-t is, ezek nélkül érdemben nem tudok segíteni.
    Várom az adatok pótlását!

13. Dolphin

Szia,
    ha problémát tapasztalsz egy feladatnál, akkor gyere / gyertek ide a Segítségkérő topikok egyikébe, Farm névvel és Farm ID-val és utánanézünk. Ha hibásan működik valami, csak akkor tudjuk a javítást kérni, ha tudunk a problémáról.
    Ha ellenőrzést kérsz, akkor a hibásnak jelzett feladat teljesítésével várni kell a visszajelzésünkig. Ha már pipa van a feladaton, akkor nem tudunk segíteni.
    A feladatok többfélék lehetnek, külön van a Gazdabolthoz (amíg nem javítják, addig Bolt néven látjuk a feladat leírásban) tartozó /Csengőpengő és Farmarany a fizetőeszköz/ és van, ami a Farmárudához kötött (Farmpengő a fizetőeszköz).
    A tesztek során nem találkoztunk ilyen jelenséggel, amit írsz.
    Kérlek, figyelj rá, hogy ne írj a jövőben csupa nagy betűvel, mert az az internetes kommunikációban kiabálásnak számít. Köszönjük!
    Megértésedet köszönöm!

14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia,

Köszi szépen!