Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    A Farmbónusz láda II hibája továbbítva a Központ felé, a javításig türelmeteket kérjük!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonkóstoló-eventcsevegő.27143/page-5#post-1480735
    Köszönjük!

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  2. Éva64

Éva64 Járnitanuló

Hiába vásárolok valamit a farmárudába, az Új városi projektekben nem kapom meg érte a jutalmat és nem tudom teljesíteni a napom.
    ID: 48956137
    Köszi

3. smoldering

Szia!
    A problémádat elvittem megvizsgálásra,amit kellő választ kapok, máris hozom a megoldást!
    Köszönöm a türelmedet!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. smoldering

Szia ismét!
    Kollégám benézett a farmodra, a következőket találta nálad.

A Farmárudában ma semmit nem vásároltál, itt utoljára 2025-07-28 22:14:15 - én volt tranzakciód.

A Gazdaboltban vizet ás bájitalt vásároltál, azt látta, de az egy másik bolt.
    A Farmáruda az a hely, ahol Farmpengő a fizetőeszköz, a Piros kosárnál a jobb alsó sarokban, ott kell vásárolj valamit!
    Sok sikert hozzá!

macimami1958, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  5. vargacsfarm

vargacsfarm Fórum-zöldfülű

vargacsfarm
    ID:20481438

Köszönöm!

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    Az ellenőrzésem alapján 2025-12-03 22:04:08-án a Kókuszdivat feladatsorban a 6. szint Gyémánt feladatát teljesítetted, ennek jutalmai között nincsen semmilyen Munkáskupon, sem azonnal induló Munkás.
    Ezen szint jutalmát rendben megkaptad: 8x Szupertáp. 23.000 CSP, 3x Csillag, 28.000 TTP.
    A 10-es szinten lehet Farmmunkásokat szerezni, ezeket a feladatokat 2013-09-26 08:36-kor teljesítetted egymás után. Akkor rendben meg is kaptad a Munkásokat.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a tölgyesben lévő egyik múzeum aratásához, mert úgy vettem észre, kézzel nem tudom learatni. (ebben a múzeumban van a top nyeremény 3*3-as dekor is amit eddig még nem sikerült aratnom :( ezt nem tudom lényeges infó-e vagy sem...) Géppel nem is próbáltam, hiszen kint vannak a területen a virágfestések és más számomra hasonlóan értékes +-os tulajdonságú dekorok.

-gyöngy-581 ID: 40951777

zsoxxya kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen, ez egy lényeges információ, mert hibáról van szó, a Központ dolgozik a javításán.
    Amennyiben újabb információnk lesz a témában, jelezni fogjuk.
    (Játékos tapasztalat az, hogy ha kevesebb bónusz aktív, akkor aratható a múzeum a dekorral.)
    Átmenetileg azt tudom javasolni, hogy területre rakd ki, amíg a hibát nem javítják.

Megértésedet és türelmedet köszönjük. :)

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. zsoxxya

zsoxxya Fórumprofi

Sziasztok!
    Segitseget szeretnek kerni. A Farmbonuszlada IIot en meg mindig nem tudom megvenni a boltbol. Van eleg ermem es allitolag tegnap kijavitottak a hibat, de ugy latszik megsem mukodik mindenhol, legalabbis nalam biztos nem.
    Legyszi nezzetek meg. ;Gazda: zsoxxya ID: 19684713
    Elore is koszonom!

11. Othep

Szia itt is,

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Addig is szíves türelmedet kérem. :)

zsoxxya kedveli ezt.
  12. Othep

A problémát továbbítottuk a Központba.
    Válaszuk megérkezéséig további szíves türelmedet kérjük (a hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet).

zsoxxya kedveli ezt.
  13. Othep

Ki-be lépés után próbáld újra, elvileg most működni fog.

MacskásFadísz és zsoxxya kedveli ezt.
  14. zsoxxya

zsoxxya Fórumprofi

Koszonom! Sikerult vegre megvenni. Nem irigyellek benneteket, moderatorokat! Folyamatosan van valami problema a jatekkal, tobben teszik fel ugyanazt a problemat, vagy tobbszor kerdezik ugyanazt, nektek pedig szepen, turelmesen kell valaszolni az esetleges szazadszor feltett kerdesre. Es hat valljuk be, mi jatekosok sem vagyunk mindig turelmesek, foleg akkor nem ha fizetunk valamiert, foleg ha valos penzzel, es nem kapjuk meg erte azt amiert fizettunk, folyamatos hibakkal szembesulunk. Nektek jo nagy adag turelmetek van!
    Minden jot kivanok neked!

Othep és MacskásFadísz kedveli ezt.