Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

ID : 49267527 (helyesen),bocsánat a tévedésért.

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük az adatokat!

Ellenőrzésem alapján van egy lejátszott minijátékod valóban.

Az alábbi kép alapján a játék jelzi számodra, hogy 3 db 1-es lett a végeredmény, ami drill..
    Az első sorban mutatja kiemelve, melyik az. Arra kellene csak rákattintanod, és máris mehetsz tovább a játékban!

upload_2023-9-21_19-45-8.png

Sok sikert!

Marika312, cicimsincs és Dolphin kedveli ezt.
  3. Minimaci

Minimaci Fórum mestere

Én meg nézem az infókat a DIGI-ről, és országszerte egekben a hibajelentések száma...

Aki szenved... ha megáll 45, 55 vagy 88 százaléknál, ne nézd fél óráig. Egy perc után nyugodtan frissíts rá (F5). Ha ráérsz, előbb-utóbb (nálam kb. 10. próbálkozásra) továbbenged. De minden új helyszínen, minden művelet után fagyhat, úgyhogy kötélidegek azért kellenek hozzá...

cicimsincs kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia kedves Enike !
    Sajnos ez a hiba, ezért írtam. Nem lehet rákattintani. "Lefagyott". ( viszont kilépést se enged, totál "néma" az egér )

Enike** kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    és az egered amúgy rendben működik máshol? Nincs merülőben az elem? Ha kábeles, nem mozdult ki?

Enike**, cicimsincs és Marika312 kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Az egérrrel minden rendben, (német leckét csinálok a gépen, tehát működik, itt is tudok írni, "mozogni" az egérrel)
    Lejátszottam a 3 játékot, indultam lekattintani a nyereményért, s nem fogadta a parancsot. Azóta se tudok az eventes területről kilépni, kattintgathatok, nincs reakció.
    Ti le tudnátok a nyereményt kattintani, akkor kényszer-leállítást csinálok. Köszönöm, hogy foglalkoztok velem.

cicimsincs kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    lekattintottam, megkaptad a pontokat.
    Ha ezt követően sem tudsz játszani, akkor kérlek végezz egy Ccleaneres takarítást a gépeden, mert beragadhattak "sütik".

cicimsincs és Marika312 kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kedves Dolphin !
    köszönöm szépen, akkor kikapcsolom a gépet, majd teszem amit javasoltál. További szép estét !-Enikének is !

Enike**, cicimsincs és Dolphin kedveli ezt.
  9. tremama0422

tremama0422 Aktív író

Szép napot mindenkinek! Már megint nem lehet belépni! Mi van már megint? Késő este is csak akadozva ment már a játék! Most meg belépni sem tudok sokadik próbálkozásra sem, nem tölti be. csak talicskáznak a birkák. ID 45638869

10. Dolphin

Szia,
    sem este, sem most nem tapasztaltam belépési problémát. Böngészőn vagy kliensen játszol? Próbáltad más módszerrel is? Játékos társ jelzése alapján némely szolgáltatónál voltak szolgáltatási problémák tegnap délután, este, az internet lassulás is okozhat belépési problémát.
    Javasolni azt tudom, hogy indítsd újra a géped, WiFi routert (mindkettő kikapcsolása és pár perc várakozást követően előbb a routert, aztán a gépedet kapcsold vissza).
    Reméljük ez megoldás lesz a problémára. Esetleg kérdezz rá a Szolgáltatónál, nincs-e, nem volt-e fennakadás az internet szolgáltatásban.
    Én Chrome böngészőben játszom, s itt gond nélkül elsőre be tudtam lépni Hozzád:
    upload_2023-9-22_11-41-46.png

aida2330 kedveli ezt.
  11. tremama0422

tremama0422 Aktív író

Végre beengedett, lassan de működik. Köszönöm a tájékoztatást.

12. ronka

ronka Járnitanuló

Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni!Forgattam a keréken 3 több hozam a növényeknél bonust de csak kettőt kaptam meg
    Forgatás időpontja: 11:41
    11:42
    11:44
    Van 1 répás almás csatnim az 2 +2
    van 1 jack ajándék az+2

és a 3 forgatás az+3
    Nekem a földeken csak 8-t jelez.

Köszönöm a segítséget! Ronka ID:1835076

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nézd meg a bónuszsoron, pontosan milyen bónuszt kaptál. Nem biztos, hogy mind növényes volt; a kerék nem különbözteti meg a növényre, fákra, ólakra és terményes ólakra vonatkozó bónuszokat.

ronka, Marika312, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján az egyik bónusz nem növényre ható volt, amit kipörgettél, hanem a terményes ólakra. Ezt Te is tudod ellenőrizni pörgetés után a bónusz listában, ahogy most hozom is a képet. Az ábra ugyanolyan, de ha az egeret föléje viszed, akkor kiírja, hogy mire hat a bónusz:
    upload_2023-9-22_12-29-46.png

aida2330 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. ronka

ronka Járnitanuló

Valószínű elkerülte a figyelmemet!Köszönöm szépen!

Köszönöm a fáradtságod,valószínű a nagy sietségben nem vettem észre.Üdv:Ronka

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.9.23
    -BombadilToma-, aida2330 és Dolphin kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szívesen, ez a dolgunk, segítünk, amiben tudunk :) További jó játékot!

17. kovacstne

kovacstne Fórum császára

Sziasztok!Az előbb tenyésztettem egy párat! 19.14 perc egy aranykocka, 19.45 2db aranykocka.Ha megyek a malomba csak kettő db van.Érdekes. Megnéznétek? Köszi! kovacstne ID:1417744

18. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2023-09-24 19:38:38-kor kevertél egy malomterméket, abban felhasználtál egy szerencsekockát, ezért van csak 2 kocka a malomban.

kovacstne kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Fórum császára

Köszönöm szépen.

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  20. ketterika

ketterika Járnitanuló

még mindig nem tökéletes a játék már le tudok aratni mindenütt de a felhőre nem enged be a birkák dolgoznak és kész vagy ki dob a játékból ez fog javulni, mert azért a felhőt is le kéne aratni valahogy.