Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. timothy75

timothy75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Van három farmom. A régi laptopom haldoklik. Próbáltam belépni a farmjaimra.A háromból kettő sikeres volt. A harmadiknál nem jutott eszembe a jelszó. Jelszó módosítást sem tudok csinálni,mert regisztrálni egy régi e-mail címmel regisztráltam ami azóta megszünt (citromail) mit tudok ilyenkor csinálni? Azóta eszembe jutott a jelszó tehát már sikeresen beléptem. Ilyenkor,hogy tudok e-mail címet módosítani? ID11629320

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A megszűnt email-cím megváltoztatásában a support tud segíteni.
    Kérlek, fordulj a support-hoz.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudod írni ilyenre. Sőt a probléma leírásába is írd be az új, használni kívánt e-mail-címedet.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" vagy ''ember vagyok'' igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)​

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Tapasztalta más is azt a hibát miszerint nem találja a csere panelon a neon titkosügynök képzőjét? Az imént töröltem le a az ajánlatokból, dobozban ott is van, viszont se kirakni se kérni nem tudom. Ezáltal a farmjaim között se tudom közlekedtetni, kiléptem többször, frissítettem. Se kliensben se böngészőben nem jelenik meg, ráadás minden farmomon ezt tapasztalom ahol van! ilyen tétel...
    Gazda: fekike13 ID: 52380041

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos ezt most már nem tudjuk ellenőrizni, mert véget ért a mini-event. Azt tudom javasolni, hogy a következő csere napkor ellenőrizd, s ha ismét ezt tapasztalod, akkor jelezd felénk.
    Sajnos, amikor írtál, nem voltam sem én, sem másik Kollégám gépnél.
    Megértésedet köszönöm!

feki13 kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia Dolphin!

Semmi gond, azért jeleztem, hogy legyen nyoma :) Majd megnézzük 2 hónap múlva ;)

Dolphin kedveli ezt.