Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Üdvözletem!
    Sajnálatos módon, megint nem lehet normálisan mozogni egyik területről a másikra.
    Állandó talicskázás, hiába frissítek többször, semmi változás.Szerettem volna állatokat kirakni a Zuhatagok szigetére,de képtelenség
    belépni a területre.
    Kénytelen leszek a holnap kezdődő eventet kizárólag tenyésztéssel ("REMÉLEM") megoldani.
    Üdv: Böbi49
    ID: 5397193

2. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Sziasztok

A gyopárvölgyben elértem a 40-es szintet és nem tudom feloldani az Északi erdő I-7-es mezőjét. Hiába klickelek rá nem tudom beadni a feloldásra szükséges hozzávalóka, habár rendelkezem ezekkel, de az ablak nem jelenik meg.

Kis segítséget kérek
    FarmId: 20314631

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én nem tapasztaltam most Nálad problémát. Gond nélkül tudtam a területek között váltani, Chrome böngészőben végeztem az ellenőrzést.
    A frissítés nem feltétlenül elegendő, ha lassulást tapasztalsz. Érdemes ilyenkor ellenőrizni az internet sebességét, s segíthet egy gép és WiFi modem / router újraindítás is, rövid pihentetést követően.
    Mindenképpen fontos, hogy a Sütiket (Cookies) rendszeresen töröld a gépedről, illetve ürítsd a Gyorsítótáradat. Ha böngészőben játszol, akkor érdemes lehet kipróbálni a Kliens letöltését és ott játszani.
    Ableotory TL javaslatait tudom még hozni Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Sok sikert!

4. Dolphin

Szia,
    földterület feloldásakor sosem a heverésző bagolyra kell kattintani, hanem arra a területre, amit felszabadítunk.
    Én a bagoly előtti faágakra / kövekre kattintva elő tudtam hozni az ablakot Nálad:

upload_2025-6-13_8-49-6.png

upload_2025-6-13_8-48-6.png

Ha nem jársz sikerrel, jelezz vissza és feloldom Neked.
    Sok sikert!

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  5. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Köszönőm, sikerült.

Szép napot

Dolphin kedveli ezt.
  6. -mascara-

-mascara- Utánpótlás-írogató

Kedves modik, a farm-visszarendezésnél csak pörög a virág, én vagyok szerencsétlen, vagy ez általános hiba ?

Utoljára szerkesztett: 13.6.25, 10:52
  7. Dolphin

Szia,
    a hibáról tudnak a Központban, tegnap óta áll fenn, javítása folyamatban van, remélhetőleg a mai napon sikerül orvosolni a hibát.
    Türelmedet köszönjük!

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a Farmvisszarendező hibájának javítása megtörtént, egy ki/be lépés szükségeltetik ahhoz, hogy Nálatok is rendben működjön.

További jó játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

9. karesz

karesz Fórumprofi

Szép napot kívánok! Kiszámoltam, meg is volt az összes felröppenőm, eventgazom, mégsem tudtam befejzni az eventet, van valami hiba e téren? karesz2111 ID: 2813566

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Melyik eventre gondolsz és milyen befejezésre számítasz, vagy hiányolsz?
    Kicsit bővebben fejtsd ki, mire gondolsz?
    Egy központi táblázat-hiba van a tenyésztős eventben.
    Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/threads/egerek-a-napfényben-panaszláda.26411/#post-1453443

Kuzdern kedveli ezt.
  11. karesz

karesz Fórumprofi

12. Othep

Nem, a tenyésztős eventbe nem kell eventgaz.
    De ebben van egy központi tábla hiba: rossz helyen vannak a dekornyeremények, mint olvashatod a mellékelt linken.

Viszont továbbra sem derült ki számomra, hogy milyen befejezésre számítasz a ''Győzd le a hőséget'' eventben?
    Táblát nem tudsz kirakni?
    A felhőt nem kaptad meg? Vagy dekort? Vagy mi a gond?
    (A dekorok az eventboltból válthatók ki Fogaskerékérméért, a felhő pedig a haladási sávban 518 db lerakott törölközőért.)
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/győzd-le-a-hőséget.26406/#post-1453001

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. karesz

karesz Fórumprofi

Szerintem megvolt az összes törölköző halmom az event teljes befejezéséhez, mégse tudtam befejezni, de lehet, hogy rosszul számoltam.

14. Othep

Nem kell számolgatnod.
    Az eventablakban az ajándékdoboz ikon alatt megnézheted, hogy hány törölközőhalmot helyeztél már ki, és hol tartasz.

De elvittem a problémád ellenőrzésre.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, így szíves türelmedet kérem.

Sali~*.*, Luminary, karesz és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Othep

Megtörtént az ellenőrzés:

Kollégám ellenőrzése alapján 2025-06-12-én, 18:00:39 -tól - 2025-06-14-én, 11:24:17 -ig összesen 491 malomterméket kevertél.
    A gazdaboltban nem vásároltál sem kosarat, sem felröppenőt.
    A játéktéren összesen 3 db kezdő törölközőhalom volt és +5 darabot kapott mindenki az első belépéskor.
    A játék naplója szerint 499 lejátszott mini-játékon vagy túl, amit Te is tudsz ellenőrizni a játéktéren az ajándékdobozra kattintva - a jobb felső sarokban láthatod a lejátszott és a még hátralévő játékok számát.
    upload_2025-6-14_18-4-42.jpeg
    Ezek szerint még 51 törölközőhalomra van szükséged a teljes befejezéshez.

Sok sikert. :)

Sali~*.*, karesz és Luminary kedveli ezt.
  16. karesz

karesz Fórumprofi

köszönöm szépen!

Luminary és Othep kedveli ezt.
  17. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

ID: 38443950 tyúkól1017
    Nem tudok törölközőt lerakni, nincs nagy zöld plusz jelem, csak a csere lehetőség van. Délelőtt kezdtem a kirakósdit, de csak hármat tudtam kirakni, utána szürke lett mind a három hely, a plusz jel csak felvillant. Frissítettem, kiléptem/beléptem, de semmi sem történt akkor. Most este újra próbáltam, de semmi.
    Lenne még egy kérdésem, a szédülten van a Múzeum2 kirakva, aratás előtt mindig megnézem mennyit ad, aratást követően a leszedett összeg dupláját mutatja, viszont az összesítésbe csak az alap összeg kerül be, ez miért van? Láttam korábban, hogy gond van a múzeumok aratásával, de nincs időm visszakeresni, hogy pontosan mikor és mi történt.
    Köszönöm!

18. Othep

Szia,

Köszönöm, hogy a megfelelő helyre hoztad a problémát.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    De jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Addig is, nem próbáltad elhasználni a cserelehetőségeket? Nem próbáltad meg befejezni a kört a zöld ''Részvétel'' gomb megnyomásával.
    Amint lesz, hozom a választ.
    (Valószínűleg azért szürkék a foltok, mert nincsenek olyan foltok, amit le tud rakni a játék.)
    Ami a Múzeumokat illeti, kérhetsz próbaaratást, hogy ellenőrizni tudjuk.
    Várd meg, amíg beérik a Múzeumod, jelezd nekünk, és addig ne arasd le, amíg nem jelzünk vissza.

19. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Köszönöm a gyors válaszodat, most kipróbáltam: egyet adott, a másik kettő szürke maradt. Bocsi - tudom nem Ti változtatjátok -, de idáig ez a "dominós" event jobb volt, függetlenül attól, hogy mit lehet kirakni töltötte fel a helyeket, és ha nem lehetett kirakni, akkor váltott szürkére és vagy használtam a cserét vagy lezártam.
    Lezárni nem akartam, pont jó lapok jöttek elsőre...
    Múzeum: egy hátborzongatóm is van, azt nem figyeltem. Reggel szoktam aratni, remélem holnap nem fogom elfelejteni.

20. Othep

Szia.

Megtörtént közben egy ellenőrzés.
    Nem tudom, előtte vagy utána próbálkoztál, én azért hozom az eredményt.

upload_2025-6-14_21-49-52.jpeg

A barna törölközőhalmot két helyre is oda tudod illeszteni., zölddel jelölve.
    A következő dominó ha nem jó sehova, és a két lentlévő sem színesedik be, akkor fejezd be és kezdjél újat, alul a zöld Részvétel gombra kattintva. (Piros nyíl)
    Ha rákattintasz, bent ismét el kell fogadnod a Részvételre kattintva.

Bármikor befejezhetsz egy táblát, ha nem felelnek meg a kapott dominók, akkor 2 db dominónak mindenképpen lent kell lenni a játéktéren, és kiléphetsz az adott játékból.
    Cserélgetni is csak akkor kezdj, miután leraksz legalább 2 dominót.
    Jelenleg (az ellenőrzés pillanatában) 8 érmét kapsz a lerakott törölközőkből, még lehet több, ha azt az egyet hozzá teszed.

Luminary kedveli ezt.