Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A játék naplója szerint 2025-08-07 20:53:40 órakor nyitottad ki a 28-as ládát és megkaptad a 420 Szezonjutalmpontot.
    Jelenleg a 37. szinten vagy, még 587 Szjp. kell a szintlépésig.
    További jó játékot!

2. blogger55

blogger55 Törekvő

ID 8981872 HELDRIG játékban elakadtam blogger55
    Lehet ujra kezdeni ,vagy itt vége.....

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ebben a termben már nincs tennivalód. Alul, középen van egy átjáró, ott tudsz kimenni. kattints oda és átkerülsz a következő terembe. Ha, nem látod, akkor vedd kisebbre a kijelző méretét.
    Ha, elhagytad ezt a termet, akkor kövesd a sárga nyíl vonalát. A Kazamatatérképre ( bal alsó sarok) kattintva tudod nyomon követni, hogy éppen hol jársz.

A továbbiakban használd @-BombadilToma- haladási térképét, hogy ne tévedj el te sem a kazamatákban.
    Érdemes figyelni a saját térképeden a ládákra. Ahol látszik a láda képe, ott még zárt ládák vannak, amit ki kell nyitni. Az ismertetőben találsz egy ládás táblázatot, hogy melyik ládát hol találod és mi a tartalma.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-2025-augusztus.26648/#post-1460249

Sok sikert!

4. blogger55

blogger55 Törekvő

Köszönöm

Luminary kedveli ezt.
  5. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Eljutottam egy mezőre, ahol a portál aktiválásához a végpontját kellene megkeresni. Fogalmam sincs ez mit is jelent. Probáltam visszamenni az előző mezőke, de csak körbe-körbe járok. Számomra ez teljesen érthetetlen egyelőre.
    Szeretnék egy kis segitséget, útmutatást kérni. Az event ismertetőt hiába olvasom, nem segít.
    Köszönöm, ha tovább tudtok navigálni.

6. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Sziasztok!

Kihasználva a mai +1 hozamot, amit a napi belépés adott, most kivételesen KK-át és zöld cseppet is adtam a földeknek! Amikor ezeket rátettem, 8 volt a hozam kis kockán: 2 alap + 2 a RACS + 1 napi bónusz végett + 3 KK > ez így oké volt, de aratáskor már csak 5-öt adott, ez a mennyiségen is meglátszott!
    Kérlek nézzétek meg, mert így 1182 kulcsgyomot nem adott meg! Előre is köszönöm!

PaySkin
    ID: 56888136

Fiam farmján ugyanez a helyzet, csak ott 1188 kulcsgyom hiányzik!

Spanlotus776367
    ID: 56916959