Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem tudom hol érzel a tények leírásában sarkazmust. Én nem tudom javítani a hibákat, mert nem értek hozzá, s nem a Központban dolgozom.
    Amit tudunk tenni Moderátorként, azt megtettük eddig is, megtesszük a jövőben is (ahogy a többi ország moderátorai is). Nincsen rálátásunk, hogy melyik hiba kijavítása mennyi időbe telik, s a javítást követően mikor tudják élesbe tenni.
    Ritkán piacozok (akkor is inkább vásárolok, mint eladok), de az első hibajelzés után rögtön teszteltünk (június 7-én), s nekünk csak úgy sikerült a hibát előidézni, ha tettünk ki árut eladásra (s a többi országból is ezt a hibajelenséget jelezték az elmúlt napokban).
    Továbbra is csak azt tudom írni, hogy türelemmel várnunk kell, míg a Központban javítják a felmerült hibát (nem láttam még a Játékostárs írását, vélhetően nem a Segítségkérő topikokban jelezte problémáját).
    További jó játékot!

Luminary kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Ott - ahogy írtam is - az utolsó mondatodban, amikor további jó játékot kívánsz, holott arról írtam, már tegnap óta, hogy ez a hiba mennyire tönkre vágja a játékot.
    Event nincs már, maradna a piac, az pedig nem tölti be a funkcióját, hibás.
    Azt pedig nem értem, hogy ha ezt a hibát tegnap már hosszadalmas Luminaryval átbeszéltük - és azt írta, hogy ismét jelezve lesz a hiba a központ felé, amit meg is köszöntem neki - akkor miért, mi okból hozod ma ismét elő azzal, hogy már múlt hó 28-én el lett hárítva?
    Kusza az egész és nem is megyek bele az értelmezésébe, ha átgondolod, egyből látod, hogy csak miattatok nem teszem ezt.
    Máskor erre azért ügyeljetek.
    Játékostársunk tegnapi írás pedig ez:
    Nagyon érdekes hiba ez a békaváras dinnyetermelő is. :) :) :)
    A bp elgondolkodhatna akár azon is - tekintettel a közelmúlt rengeteg, akár az eventek alatti-közbeni hibáira - hogy leállítja a játékot egy előre kitűzött időpontban a megvett prémiumok, gépek egyebek miatt mindaddig, míg mindent rendbe tesz, aztán egy visszajön egy működőképes, hibátlan, előre átgondolt és eltervezett, játszható játékkal, melyben az sem lenne baj, ha visszatérne a szomszéd-ajándékozás és az eventnövényekkel való piacozás lehetősége.
    Mindkettő esemény csak emelte a játék minőségét, nélkülük meg a hatás ugye...épp az ellenkezője.

3. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Köszönöm a tanácsokat, a nyíl variációra rájöttem, azóta könnyebb lett a kirakás.
    Gyopárt kiváltottam, de még egy fűszálat sem termeltem, a leírása akkor nagyon hosszúnak, hottentotának és nagyon idegennek tűnt. Azóta még nem volt időm egy nagy levegőt venni hozzá.

Dolphin kedveli ezt.
  4. kixxxy

kixxxy Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen, igen, ezt a rész megvan hogy tematikus vagy sem, ez tematikus, viszont eddig eventen szerzett felhősoraim voltak, amikhez ugye ott kigyűltek a dekorok, viszont most farmárudába vettem a "Szezonok felhősor 4"-et, de úgy látom elhamarkodva

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Szezonok felhősorra mindig az előző évi Szezonok szuvenír dekorjait tudjuk felrakni. Az első felhősorra való dekorokból már volt a Farmáruda kínálatában, reméljük folytatja a Központ a sorozatot a jövőben, s akkor lesz lehetőséged pótolni azokat.
    Most fut éppen a Szorgos méh szezon, ebben tudod megszerezni a Szorgos méh szuvenírt, s vélhetően az idei szuvenírekhez is fogunk majd felhősor kiváltási lehetőséget kapni.
    Sajnálom, hogy előbb vásároltál, mielőtt utánanéztél volna, de reméljük a jövőben fogod tudni pótolni majd rá a dekorokat.
    Itt találod a legutóbbi felhősor ismertetőjét, illetve a Farmáruda kínálatáról itt találsz ismertetőt.
    További jó játékot!

6. kixxxy

kixxxy Utánpótlás-írogató

ennek a felhősornak a vásárlása visszavonatható, ha írok a központnak? vagy ez tanulópénz marad?