Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sajnos, kliensből nem lehet ilyen képet készíteni.
    A jobb játékélményhez megpróbáltad már törölni a klienst, ez alapján és egy CCleaneres takarítást követően újra telepíteni?
    Többeknek segített ez a megoldás is.

macimami1958 kedveli ezt.
  2. csibe-falat

csibe-falat Utánpótlás-írogató

Köszönöm,hogy segíteni próbálsz, de informatikai analfabéta vagyok, már a második sornál elvesztettem a fonalat. Bármilyen szájbarágósan is van leírva, ha elrontok valamit még kliensem se lesz.
    Eddig se töröltem és telepítettem újra sohasem, bármi hiba is volt, mindig megoldódott.
    Ha jön valaki aki ért a géphez jobban mint én, (mondjuk ezzel szerintem bárki eldicsekedhet) akkor megcsináltatom ígérem, és jelzem, hogy jobb lett-e.
    Jön az este, ilyenkor még rosszabb, több napja ezt lehet észlelni.
    Sajnálom, de én nem merek semmit törölni és újrarakni. Bocsánat.

3. PaySkin

PaySkin Kivételes tehetség

Szia!

Remélem így érthetőbb lesz majd a dolog :)

Az 1. és a 2. lépés.

Start gombra jobb egérgombbal nyomsz, legfelül találod a telepített alkalmazásokat, rányomsz, majd a következő oldalon kitörlöd a farmerema klienst (nekem téglalapokban vannak, lehet nálad lista lesz, ez nem változtat semmin).

A legelső képen kettes számmal jelöltem a keresőt, rányomsz és beírod hogy fájlkezelő, majd a találatokban rányomsz (ha neked alul keresőmező látható és nem nagyító ikon, akkor oda írod be).

Ez az ablak jelenik meg és oda írd, ahova a nyíl mutat.

Ez a két ablak fog megjelenni a két különböző parancs beírása után és innen kell törölni a farmerema mappákat.

Ezzel kész vagy, letöltöd újra a klienst és telepíted :)
    Sok sikert hozzá!

Utoljára szerkesztett: 15.11.25, 20:06
    Sylja kedveli ezt.
  4. tzsolty_

tzsolty_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagyon lassú a belépés, minden akadozik, nem akar egyik területről a másikra menni.
    ID: 2216848

ljanika6 kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Kolléga Chrome böngészőben belépett a farmodra, gond nélkül tudott területet váltani.

Az ebben a Közleményben leírt tesztet elvégezted, a böngésződet ellenőrizted, frissítetted?
    Van benne egy link is, amin keresztül megpróbálhatsz belépni.

Megpróbálkozhatsz az általában szokásosan javasolt dolgokkal:

Ha böngészővel játszol, válts böngészőt. Próbáld ki esetleg az inkognitó módot. Vagy válts kliensre.
    Ha klienssel játszol, válts esetleg böngészőre.
    Egy router-pihentetést is javaslok: előbb a gépet, majd a routert kapcsold ki.
    Pár perc pihentetés után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.
    Ha wifivel játszol, akkor térj át kábelre legalább a játék idejére. Kábelen erősebb a jel. Zárj be minden felesleges ablakot.
    Végezz el egy süti- és gyorsítótár-törlést.

Itt van hozzá Dolphin Kolléga segítsége, Sütik / Gyorsítótár törlése:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10981/page-5997#post-1459676
    Előzmények törléséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-29#post-1469913
    vagy ha ismered, akkor használj CCleaner-t.

Ha kliensben játszol, érdemes megpróbálni törölni ez alapján és egy CCleaneres takarítást követően újra telepíteni, többeknek segített ez a megoldás is.

Ableotory TL javaslatait is hozom Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a játékélményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Ha semmi sem oldja meg a problémát, és hozol a Központ kérésének megfelelően képet, és mellé Farmnevet és ID-t, akkor segíthetsz a probléma felderítésében.
    Köszönjük.

6. anikocska1

anikocska1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Erősen elgondolkodtató a helyzet , amikor már a "vérfarmosoknál " is folyamatos probléma van . Aki nem ért az informatikához -köztük én is- , annak bármilyen szájbarágósan leírhatjátok a tennivalókat . Az elmúlt években ennyire pocsék még nem volt a helyzet. Tizen sok éve játszom már ( költök is a farmra ) , de ez a helyzet most nagyon felhúzott. Lehet itt az ideje abbahagyni ?

7. theresia26

theresia26 Aktív író

Szia!

Köszönöm a választ! Az elmúlt pár hétben bár nehézkesen, de be tudtam nap közben lépni mobilon, az eventek miatt böngészőben. Aztán úgy 1hete egyáltalán nem tudok belépni, hiába frissítettem a böngészőket. Akkor most használom a mobil alkalmazást, de az sem működik jól. Eventgazt sem látom, aratni sem tudok mobilon eventgazt. Lassan azt érzem, ideje befejeznem a játékot, mert több bosszúságot okoz, mint örömöt. Sorry, de muszáj volt kiírnom.