Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen, ez a terület másképp működik, mint a farm.
    Mindig figyelni kell a tárolási kapacitásra.
    Csak annyit termelj, amennyit felhasználsz.
    A Raktárban figyelmeztető jelzés is van a közelgő "betelésről": egy kis narancsszínű harang a a kategória neve mellett.
    Belépéskör pedig a jobb alsó sarokban feljön egy kis ablak néhány másodpercre, és megmutatja, mi az, ami majdnem teli van.

aida2330, -ágianyu33- és Timi21a kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Farmnév és ID nélkül csak egy erős találgatásba tudok bocsátkozni, hogy esetleg kitetted már a benne szereplő ólakat máshová.
    (Bár erről érkezik felugró ablak, mit nem tud visszahelyezni a játék.)
    Csak a menüből tud visszapakolni a rendszer.

Ha még nem oldódott meg a problémád, kérlek, adj meg egy farmnevet és ID-t az ellenőrzéshez.

-ágianyu33- és zorcso kedveli ezt.
  3. zorcso

zorcso Aktív író

Sajnos nem oldódott meg a problem.... Nem raktam ki máshová, de látszik az elmentett terület képe, ott világosan látszanak a kihelyezett dolgok...
    Jó lenne,m ha vissza tudnád állítanui, hiszen ezért a funkcióért " is " vagyok práémiumos. :)

4. Othep

Szia ismét.

Kérek farmnevet és ID-t az ellenőrzéshez.
    Ezek nélkül nem tudunk segíteni.

-ágianyu33- és zorcso kedveli ezt.
  5. zorcso

zorcso Aktív író

Szédületesen ügyes vagyok.. bocs.xD
    Farmnév : zorcso
    ID: 322408

6. Othep

Alakul. :)
    De még nem az igazi. Az ID-számok 7 jegyűek.
    Valamit kihagytál a megadottból.

zorcso és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. zorcso

zorcso Aktív író

Hát ezz tényleg nem az én napom...
    ID: 3224083

8. Othep

Köszönöm a helyes ID-t, ez most szuper. :)
    Megtörtént az ellenőrzés kollégám részéről.

Nincs a visszarendeződdel semmi baj. :)
    A mentéseden még első szintes van meg sima, azaz alap Vadaskert.
    A raktárban viszont 2 db 2. szintes.
    Ezért nem tudja a játék kirakni, hiszen ő csak az elmentett adatokkal tud dolgozni, amik ugye megváltoztak.
    Tehát a megoldás, hogy most kirakod őket kézzel és újra elmented.

zorcso, -gyöngy-581 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Fórum császára

Sziasztok!

0:07-órakkor meglepően tapasztaltam, hogy Írina még a megrendelők között lebzselt a gyopáron.
    Még 18 perces hátralévő időt írt ki, az újabb ajánlatáig. Azt hiszem hétfő van, ő nem tudom mit hit.
    Gondoltam kíváncsiságból felébresztem egy cukorkával. A rendszer szépen tájékoztatott, hogy ez a művelet nem lehetséges, azaz elvileg Írina már haza ment. De nem ment, mert még mindig ott várta, hogy kiszolgáljam. Frissítettem egyet. Na és csodák csodája el is tűnt minden köszönés nélkül.
    Na most azzal, hogy el sem köszönt, azzal nincs problémám. Na de mégis magával vitte az egyik cukorkámat! Most az volt a baja, hogy felébresztettem?
    Vagy megsértődött, hogy nem szolgáltam ki? Most én is megsértődtem rá!
    Se puszi, se pá és lenyúlta a cukorkát!
    Ha netán látnátok valahol nem szólnátok neki, hogy hozza vissza a cukorkám? (Ne csak a papírját)
    Valahol erre csatangol: alex0824 ID: 25662130

genka53, Gio, -ágianyu33- és 11 más kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    elviszem kérdésed, türelmedet köszönöm a válaszig.

genka53, Gio, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  11. zorcso

zorcso Aktív író

Szia Othep! Köszi. Lehet azért ment nehezen az adatok pontos megadáása, mert
    éreztem, hogy feleslegesen dolgozunk... sajnos a probléma megmaradt... Most rakhatom be újra... Ennyit a farm visszarendezőről...

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Farm visszarendező csak olyan dolgot tud visszarendezni, amivel rendelkezel a "Dobozban". Arról nem a játék tehet, hogy az elmentett képernyőn más típusú Vadaskerted volt, mint ami jelenleg elérhető a dobozban.
    Megértésedet köszönöm Othep nevében is.

-gyöngy-581 kedveli ezt.