Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Discussion in 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak' started by |Tamás|, Jan 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Kukorci

Kukorci Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mióta elkezdődött a városi projekt, minden nap megcsináltam a feladatokat, itt ezen a farmon is, de nem látszik a bariknál. Ugyan ez a problémám a másik farmon is. Kukorci ID34146869, a másik farmom pedig: Samyramis ID36716920. Köszönöm előre is a segítséget. Minden feladat ki volt pipálva mindig.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A Tábortüzes barátok dekor nincs benne a most futó akcióban, mint ahogy írtam is.
    Az, hogy melyik dekort teszi bele a Központ egy-egy eventből az akciós vásárba, ez az ő döntésük.
    A 2021-s Télapó szikla eventből egyetlen dekor elérhető most az akcióban, az Ádáz hógolyótűz névre hallgató.
    Abban az eventben 6 dekor volt megszerezhető: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-télapó-szikla-titka.21870/#post-1234716

Köszönöm a megértésed. :)

Dolphin and -ágianyu33- like this.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:

Kukorci ID34146869 sorozata rendben van:
    • 12.04-én (1. nap) mind a 4 feladatot megcsináltad
    • 12.05-én 3 feladatot teljesítettél, így a napi sorozat megszakadt, a barifejek lenullázódtak.
    • 12.06-án (tegnap) 4 feladat kész, 1 Barifej
    • 12.07 (ma) szintén kész a 4 feladat, ez a 2. Barifej.

Samyramis ID36716920
    • 12.04-én (1. nap) mind a 4 feladatot megcsináltad
    • 12.05-én nem végeztél el egy feladatot sem, így a napi sorozat megszakadt, a barifejek lenullázódtak.
    • 12.06-án (tegnap) 4 feladat kész, 1 Barifej
    • 12.07 (ma) szintén kész a 4 feladat, ez a 2. Barifej.

Itt is minden rendben van.

Figyelj arra, hogy mindennap elvégezd mind a 4 feladatot, hogy ne nullázódjanak le a barik és ne szakadjon meg a sorozatot.

További jó játékot. :)

Ismertető: Városi projektek

4. nemethnelzsuzs02

nemethnelzsuzs02 Fórumelemző

Napok óta a 4-5 terület befejezése előtt kikapcsol a játék.
    Kezdhetem újra -belépés és a folytatás-.
    Miért van ez?
    ID 7055495

5. mesti58

mesti58 Utánpótlás-írogató

ID:12480613. Egy észre vétel és egy kérésem volna.A balta dobálóst nagyon nehéz meg csinálni mert ali ad event nővényt,és nem lehet használni még répás-almás csatnit sem.A kérésem nem tudok vásárolni bank kártyával mert egyszer el kővettem egy el írást és nem enged vásárolni vele.Többször kértem segítséget de egyszerüen nem tudom meg oldani/ mert idősként nem úgy fog az agyam /hogy jó legyen.kérem segítsetek ebben.köszönöm.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    szorgalmas aratással kosár vásárlás nélkül is megtermelhető az a mennyiségű növény, ami a Vikinges baltadobáláshoz kell, a Csevegőben több példát is hoztak a Játékosok. Érdemes ott a taktikákat, javaslatokat elolvasni, s a saját játékunkba amit lehet átemelni belőle.
    A Bankkártyás vásárláshoz itt találsz segítséget:
    <<Bankkártyás vásárlás>>
    Ha az a probléma, hogy nm tudod milyen kódot kell megadni az erős Ügyfélhitelesítéshez az internetes vásárlásnál, azt a bankodtól tudod megszerezni.
    Ha egyéb gondod van, akkor a Supporthoz tudsz fordulni.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

-ágianyu33- likes this.
  7. Dolphin

Szia,
    mit értesz az alatt, hogy "4-5 terület befejezése előtt kikapcsol a játék"? Tudod kicsit pontosítani, részletezni a problémádat?
    Kliensben vagy böngészőben játszol?
    Amit javasolni tudok, hogy kapcsold ki az animációt, az nagyon sok memóriát lefoglal aratáskor a gépeden.
    Böngészős játéknál a Firefoxot javasolták többen.
    S a rendszeres géptakarítás is fontos, beragadt Sütik törlése.
    Várjuk a részletesebb információt, megértésedet köszönöm!

8. cibetmacska

cibetmacska Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem lehet belépni a malomba.
    ID18279781

9. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Szia! Én se tudok belépni, pedig már csak 1 dobás hiányzik a felhőhöz.
    ID18370163

10. Enikő65

Enikő65 Fórumlakó

Sziasztok !
    Szeretném megkérdezni ,hogy a Kellemes jégkorcsolyázás dekor nálam miért 6 db Téli csemegés ládát ad ? Minden fejlesztés rég megvan , de olvastam hogy rákérdeztek a fejlesztésre és gondoltam rá nézek én is. Ki töröltem vissza raktam ,de semmi nem változott.
    Az ismertetőben az áll hogy Kellemes jégkorcsolyázás - 9 db Felszereléses láda V-t ad .
    Köszönöm ha válaszolsz.

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az ismertetőben ez van:

Kellemes jégkorcsolyázás[​IMG]322:0017800
    6 db Téli csemegés láda II *
    40%-kal több TP/BTP a kitehetőkre
    Hatóidő: 3 óra
    2x2Felhőkre, Házi kedvenc futtatóba
    és minden területre
    (teliholdas területeket kivéve)
    *
    A Jégkorcsolyázás fejlesztett dekor adománya a Téli mese 4. gazdaköri küldetés idején

2019.12.23. 14:00 óra és 2019.12.31. 22:00 óra között
    a Téli csemegés láda II helyett Felszereléses láda V.
    A dekor más tulajdonságai nem változnak.

Vidám jégkorcsolyázás I - 1 db Felszereléses láda V
    Vidám jégkorcsolyázás II - 2 db Felszereléses láda V
    Elbűvölő jégkorcsolyázás I - 3 db Felszereléses láda V
    Elbűvölő jégkorcsolyázás II - 4 db Felszereléses láda V

Megindító jégkorcsolyázás I - 5 db Felszereléses láda V
    Megindító jégkorcsolyázás II - 6 db Felszereléses láda V
    Ünnepi jégkorcsolyázás I - 7 db Felszereléses láda V
    Ünnepi jégkorcsolyázás II - 8 db Felszereléses láda V
    Kellemes jégkorcsolyázás - 9 db Felszereléses láda V

Dolphin and Kuzdern like this.
  12. nemethnelzsuzs02

nemethnelzsuzs02 Fórumelemző

Köszönöm holnap megpróbálom az animáció kikapcsolásával.
    A fő farm, esőerdő, házi kedvencek, szigetek, gyopárvölgy,állatüdülő stb tehát minden területet értettem ez alatt.
    A terület rálépése során bizonyos részek elszürkülnek és a farmerama embléma ( kalapos ábra ) megjelenése után a játék kikapcsol.
    Próbálkozom az animációval.
    Köszönöm holnap jelentkezem.

Dolphin likes this.
  13. ~*cassandra*~

~*cassandra*~ Utánpótlás-írogató

Kedves modik, szép estét!

Tegnap éjjel szerettem volna Ingridnél lejátszani a mini játékot. A 7. játék után a gépem lefagyott, nem tudtam/nem tudom tovább folytatni. Illetve ma délután egyszer elindult, de az eredménytábla nem változott, nem reális, s a tábla szerint nem is érzékelte a játékot. De a jutalmak áttekintésénél jelezte 8.játékként.
    Próbáltam másik gépen, illetve app-on, a helyzet ugyanaz, feltételezhető, nem nálam van a probléma.
    Alapból EDGE böngészőt, időnként CHROM-ot használok. Próbáltam Mozillával is, azon sem működik.
    Másik gépen , ill. app-ban Mozillát használok.
    Legyetek kedvesek megnézni, ill.tanácsot adni, ha nálam lehet a probléma.

Köszönöm.

Last edited: Dec 8, 2025 at 5:20 PM
  14. Dolphin

Szia,
    pontosan mit tapasztaltatok? Megoldódott azóta a problémátok?
    Kliensben vagy böngészőben tapasztaltátok a problémát? Honnan próbáltatok belépni?
    Amit javasolni tudok ilyen esetekre látatlanban, az egy frissítés, egy KI/Be lépés, illetve a Sütik takarítása.
    Én nem tapasztaltam a malomnál problémát.
    Várom visszajelzéseteket.

(Megjegyzés: ha netán a két farm egy Játékoshoz tartozik, akkor nem kell két bejegyzést írni, egy bejegyzésben több azonosító is megadható - több farm kezelése esetén a Sütik törlése rendszeresen javasolt)

-ágianyu33- likes this.
  15. Dolphin

Szia,
    nem hoztál azonosító adatokat, így csak a Sütik törlését tudom javasolni.
    Ha az nem oldja meg a problémát, akkor pótold a Farm nevet, Farm ID-t.
    Megértésedet köszönöm!

~*cassandra*~ likes this.
  16. ~*cassandra*~

Elnézésedet, szerkesztettem az üzenetet, s másodszorra lemaradtak az adataim.
    Éjjel a hiba megjelenése után töröltem a Sütiket. Most megismételtem. A helyzet változatlan.

vicangyal

ID: 10220433

Köszönöm a türelmedet.

17. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    A Játék naplója alapján ma 2025-12-08 17:35:51-kor megkaptad a 8. minijáték után járó jutalmat, ezt a minijátékot tegnap 2025-12-07 22:40:49-kor indítottad.
    upload_2025-12-8_19-50-23.png

2025-12-08 17:36:13-kor elkezdted a következő, azaz a 9. minijátékot, itt eddig egy dobásod volt, jöhet a következő balta összeállítás és dobás. Egy mini-játékban 5 dobásunk van, kivéve, ha korábban összejön a telitalálatos dobás.
    upload_2025-12-8_19-56-54.png

Ha kiválasztottál mindhárom fülön egy elemet, zöld lesz az indítógomb.

Sok sikert a folytatáshoz!

18. ~*cassandra*~

Sikerült játszani.
    Köszönöm még egyszer a türelmedet, s a munkádat.

Dolphin likes this.