Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egyeseknél ha eventórából / farmról / hírekből nyitják meg a küldetést, a rossz feladatsor jelenik meg.

Innen lépj be a beadási ablakhoz:
    upload_2025-5-10_11-52-13.png

Nem ártana elvégezned egy takarítást sem.
    (CCleaner-rel, vagy süti- és háttértár-törlést.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Learattam a múzeumokat.
    A tojástárolóban és a Kúriában géppel, a hajótörötteknél kézzel és mintha nem számolt volna.
    Legyetek szívesek megnézni.
    Köszönöm!
    Sagittarius69 ID:49043685

Utoljára szerkesztett: 10.5.25, 15:39
  3. Othep

Szia.

Kérünk ehhez egy farmnevet és ID-t. :)

4. Sagittarius69

Szia!

Megint lehagytam.
    Pótoltam.
    Köszi!

5. Othep

Szia.

Köszönjük az ID-t. :)

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Mai napon az alábbi TP-ket, TTP-ket kaptad a múzeumok aratása után:
    2025-05-10 15:36:08-kor arattad a baha múzeumokat, 3 db-ot, a rájuk kapott TTP-k: 12.199.936, 12.281.856, 12.363.776
    2025-05-10 15:39:02-kor arattál 3 db farmos múzeumot, 67.169.367 TP, 61.798.155 TP és 55.371.204 TP került jóváírásra.
    2025-05-10 15:40:26-kor arattad a 3 db Hátborzongató múzeumot; mindegyikre 2.931.489.792 TP_t kaptál.

Minden rendben a farmodon.
    Amit fontos tudni, hogy a Múzeumok TP-je / TTP-je nem rögtön aratáskor kerül az egyenlegbe, hanem csak frissítés vagy területváltás után.

genka53 és zsani_apja kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen, remélem a sok-sok milliót/milliárdot megkapom.

Othep kedveli ezt.
  7. Sagittarius69

Köszönöm!

Othep kedveli ezt.
  8. kigyo51

kigyo51 Fórumprofi

Szia!
    A kérésnek megfelelően készítettem el a képeket. Az aratásokat kézzel végeztem. A játékot kliensben játszom. windows 11 home operációs rendszer alatt.

Nincsenek rekeszes TP/TTP bónuszok aktiválva: csak egy fa termés bevételi bónusz van a rekeszben 100% termés bónusz.

Múzeum a kerge kertben:

Múzeum a Hajótöröttek partján:

Hátborzongató múzeumok a kisértet járta kúrián: Itt 2 db múzeum van.

A matricás küldetés 1200% TP/TTP a jutalmazó tárgyaknál bónusza aktív.
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Kérnék egy ellenőrzést a Múzeum aratási értékét megkaptam-e? Megjegyzem az elmúlt hosszú hetekben sem kaptam. Ezzel mi lesz??? ID:6689151

Szia! Várom a TP-ket!

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, figyelj rá, hogy ne írj egymás alá több bejegyzést, most összevontam őket. Sajnálom, hogy ez a múzeumod így nem ad TP-t.
    Amint írtam előző válaszomban, a hibásan működő múzeumodat továbbítottuk a Központ részére, válaszukig türelmedet kérjük. Mi ennél többet nem tudunk tenni, akár hány üzenetet is írsz a témában.
    Több lehetőséged is van:
    - áthelyezed másik területe a múzeumot, s megnézzük ott mi lesz vele
    - kicserélsz pár dekort a múzeumban, hátha egy dekor okozza a hibát
    - a múzeumot parkolópályára teszed, a dekorokat kirakod önállóan.
    Ellenőrzésem alapján ma hajnalban (2025-05-12 03:46:05) sem kaptad meg a TP-t az aratást követően.
    Türelmedet köszönjük!

Othep kedveli ezt.
  11. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Szia, igen próbáltam amit javasoltál. Van ahol a haladási sáv megjelenik, de nem azt a szintet jelzi ahol tartok. Lépegettem egyik helyről a másikra, és ahol jól mutatta, ott beadtam. Van valóban több lehetőség, ahol jól mutatja ott adom be. ( kicsit csiki csuki játék igy, de megjegyzem hol tartottam, ....) egyenlőre igy megy.
    Haladok, el nem veszik semmi.
    KÖszönöm a segitségedet.

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük szépen a hozott képeket.
    Megtörtént az ellenőrzés, s ez alapján az látszik, hogy minden rendben van Nálad.
    Hozom az aratások adatait:
    - 2025-05-10 19:52:35-kor Baha múzeum: 7.134.400 TTP jóváírás történt.
    - 2025-05-10 19:55:59-kor farmos múzeum aratása történt, jóváírt TP: 65.091.952 TP
    - 2025-05-10 19:59:28-kor arattad az egyik Hátborzongató múzeumot, erre 7.652.840 TP-t kaptál
    - 2025-05-10 22:03:49-kor arattad a másik Hátborzongató múzeumot, erre 33.976.800 TP-t kaptál.
    Ha gondolod, holnap végezhetünk egy ellenőrzést, aktivált bónusz mellett, ugyanígy kérjük a képeket hozzá, előtte - utána, s ha módosítasz netán a rekeszekben található bónuszokon az aratások között, akkor azt is csatold mindig, hogy mi az aktív az aratás előtt. Csak azt követően törölj rekeszből bónuszt, ha már az előtte-utána kép elkészült az adott múzeumról.
    További jó játékot!

Othep kedveli ezt.