Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    A Farmbónusz láda II hibája továbbítva a Központ felé, a javításig türelmeteket kérjük!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonkóstoló-eventcsevegő.27143/page-5#post-1480735
    Köszönjük!

2. Éva64

Éva64 Járnitanuló

Hiába vásárolok valamit a farmárudába, az Új városi projektekben nem kapom meg érte a jutalmat és nem tudom teljesíteni a napom.
    ID: 48956137
    Köszi

3. smoldering

Szia!
    A problémádat elvittem megvizsgálásra,amit kellő választ kapok, máris hozom a megoldást!
    Köszönöm a türelmedet!

4. smoldering

Szia ismét!
    Kollégám benézett a farmodra, a következőket találta nálad.

A Farmárudában ma semmit nem vásároltál, itt utoljára 2025-07-28 22:14:15 - én volt tranzakciód.

A Gazdaboltban vizet ás bájitalt vásároltál, azt látta, de az egy másik bolt.
    A Farmáruda az a hely, ahol Farmpengő a fizetőeszköz, a Piros kosárnál a jobb alsó sarokban, ott kell vásárolj valamit!
    Sok sikert hozzá!