Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. piros53

piros53 Fórumprofi

Köszönöm

2. vargacsfarm

vargacsfarm Fórum-zöldfülű

Tegnap teljesítettem a gazdakörben a "Kókuszdivat" feladatot, amiért elvileg jár a végén többek között egy 36 órás farmmunkás kupon.
    ("Minden farmmunkás 36 ó) De ezt nem kaptam meg! Sem automatikusan nem indult el, sem a raktárban nincs...még ma sem. Ilyenkor mi van? Sajnos a többi ajándékot nem figyeltem, hogy megadta e, de ez feltűnő volt.

3. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm a válaszod, a rám pazarolt idődet és a türelmedet!
    Elnézést, hogy rosszul tettem fel a kérdést!
    Köszönöm, hogy segítettél!

Utoljára szerkesztett: 4.12.25, 12:31
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert azonosító adatok nélkül sajnos nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

5. Dolphin

Szia,
    szívesen. Ha pontosan fogalmaztok, akkor könnyebben tudunk segíteni :)
    S mivel jelzésre került így a hiba a Központ részére is, időközben már a Játékban is javításra került az információ:
    upload_2025-12-4_11-44-37.png

További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. galagonya51

galagonya51 Járnitanuló

Szia ! Az Ingrid felszerelés kér 300 barkács fát de nem tudom bedni,nem veszi el! id: 55093290 Tegnap olvastam hogy másnak is volt ilyen problémája de nem találom a hozzászólást! Köszi!

7. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia A keserű pengét elültetem ,meglocsolom és eltünik . Miért Már két napja ez csinálja . ID:21206344

8. Dolphin

Szia,
    Neked is csak azt tudom írni, mint a többieknek.
    Az Íjászlőtérrel kapcsolatban volt egy Közlemény.
    Fontos, hogy az eventterületről nyisd meg ezt az építményt, s akkor fogsz tudni beadni.
    Másik épületből megnyitva a feladatsort, nem fog működni a beadás ehhez az Építményhez.
    A kép illusztráció:

Sok sikert!

9. Dolphin

Szia,
    a 2-es terület kinyílt tegnap délután az event 2. részének elindulásával, de amíg a Hidat nem építed meg, nem fogsz tudni még Keserű penge növényt ültetni.
    A kép illusztráció.

A megtermelt Skarlátpajzs növényeket máshova adtad be, ezért nem végeztél még a Híddal.
    Figyelj rá, hogy a megtermelt növényt a Hídhoz add be, hogy mielőbb tud ültetni már a Keserű penge növényt is.
    Amint Nálad is pipa kerül a Hídra (a kép illusztráció), utána fogsz tudni már vetni a lerakott földekbe,
    upload_2025-12-4_12-52-55.png

Sok sikert a folytatáshoz!

10. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet, a Központ orvosolta a hibát Nálad.
    További jó játékot!

11. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet, a Központ orvosolta a problémát a Matrica sorozatodnál.
    További jó játékot!

12. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Még egyszer hálás köszönetem!

13. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Szia Dolphin. Nem vettem észre hogy duplán kattintottam volna, de minden elképzelhető. Hozom az ID-t. Frissítettem is hátha, de nem.
    SnéDóri 56643292

14. Dolphin

Szia,
    köszönöm, hogy áthoztad ide azonosítókkal a problémát.
    Továbbítottam a Központ felé, a második cserédnél úgy látszik, hogy dupla levonás történt, vizsgálják, hogy a levonás volt téves, vagy kétszer egymás után kattintottál.
    Türelmedet köszönöm a válaszig.

SnéDóri kedveli ezt.
  15. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen. Kitartást.

Dolphin kedveli ezt.
  16. Dolphin

Igyekszem és köszi :)

SnéDóri kedveli ezt.