Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a videót köszönjük, de ezzel érdemben nem vagyunk előrébb. Csak a frissítés segíthet ilyen esetben, amikor leszakadunk a játékról. Az, hogy mi idézheti ezt elő egyes Játékosoknál, ehhez kérték a log-okat a Központtól, ahogy azt a hétvégén is, és tegnap is jeleztük.
    Reméljük, hogy miután a kliens is megkapja a mai napon majd a frissítést, ami a böngészős játékon a visszajelzések alapján segített, már nem lesz probléma Nálad sem.
    Megértésedet köszönöm!

Zsuzsikan, macimami1958 és Luminary kedveli ezt.
  2. egrobi

egrobi Fórum-zöldfülű

Sajnos ez sem hozott eredmenyt. Esetleg ha segitenel az Avaston beallitani,hogy biztonsagos a Farmerama,mert az meg nem sikerult. Nem vagyok jaratos szamitogep ugyben. Ha ez se sikerul,akkor feladom,ennyi volt. Koszi

macimami1958 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    Othep nincs szolgálatban jelenleg. Sajnos én nem tudok Neked segíteni, mert nem ismerem ezt a Vírusirtót.
    De ha beírod a Google keresőbe, hogy "Avast kivétel hozzáadása", akkor biztos fogsz leírást találni a menetről.
    Illetve, ha tudsz, kérj meg Családtagot, Ismerőst, Szomszédot a beállításban való segítségben.
    Sok sikert!

Sylja és macimami1958 kedveli ezt.
  4. judorf

judorf Törekvő

Szia!

A sánta lóból versenyparipa lett! Most minden jó, száguld a játék. Köszönöm segítőkészségedet neked és kollégáidnak is.
    További szép napot!

macimami1958 és Dolphin kedveli ezt.
  5. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a kliensen is lefutott az a frissítés, amitől jobb lett a játékélmény a böngészőkben tegnap késő délutántól.

Egy újraindítást követően reméljük helyrerázódik a játék azoknál is, akik az elmúlt napokban problémát tapasztaltak kliensben.

Köszönjük a segítségét azoknak, akik a kért logokról képet hozva segítettek a hiba feltárásában.

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Othep, .dina1., Zsuzsikan és 2 más kedveli ezt.
  6. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Sajnos nem érzékelem, h jó lenne a játék! 20percbe telt mire beléptem, a teliholdasra nem akar menni......szolgáltatómmal beszéltem minden rendben van! Gép szuper! Minden pillanatok alatt betölt, letölt stb....csak a farm nem megy .... 2 hetet ment normálisan...eventet elsem keztem a problémák miatt! Szóval nem értem én ezt......

Judy_Csiki kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    amennyiben segítséget szeretnél kérni, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, s add meg azt is, hogy kliensben vagy böngészőben játszol, próbáltad-e más módon is a belépést, mint a megszokott.
    Ezek nélkül a bejegyzésed panasznak minősül és a Panaszkönyvben van a helye, mert érdemben segíteni ilyen bejegyzésnél nem tudunk.
    A Böngésző frissítését ellenőrizted, a múlt heti Közlemény alapján? A tesztet lefuttattad?
    Megértésedet köszönöm!