Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az ebben a Közleményben leírt tesztet elvégezted, a böngésződet ellenőrizted, frissítetted?
    Amit még javasolhatok esetleg: Ha böngészővel játszol, válts böngészőt.
    Próbáld ki esetleg az inkognitó módot. Vagy válts kliensre.
    Ha klienssel játszol, válts esetleg böngészőre.
    Ami még javíthatna a helyzeten, az az animációk kikapcsolása a farmodon.
    A Mentés gombbal tudod a módosítást jóváhagyni - ez is segíthet a jobb játékélmény elérésében:

Ableotory TL javaslatait is hozom Neked, ha esetleg kifelejtettem volna valamit:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Ha írásodat panasznak szántad, akkor legközelebb a Törzsasztalon a Panaszkönyvet keresd fel, kérlek..

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Nagyon köszönjük a képet. :)
    Továbbítottuk a Központba.

A Mentés gombbal tudod a módosítást jóváhagyni - ez is segíthet a jobb játékélmény elérésében:

Ableotory TL javaslatait is hozom Neked, ha esetleg kifelejtettem volna valamit:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Nagyon köszönjük a képet. :)
    Továbbítottuk a Központba.

-ágianyu33-, agi770 és macimami1958 kedveli ezt.
  4. agi770

agi770 Törzsjátékos

Nálam is gyengélkedik egy ideje a játék. A fennt említetteket mind megtettem. Ma reggel volt a csúcs. Egy órás kuponnal éppen le tudtam aratni az összes területet. (Azért az plusz bosszúság volt minden mellé, hogy sokszor azt sem láttam melyik területen vagyok éppen. Pl: baha terület képét hozta be az elültetett eventnövényekhez. A kavarodásban learattam egy csomó Jakcet, gyepek urát stb amit nem is akartam) Végső elkeseredésemben a telefonon akartam befejezni a teendőket, na ott be sem töltött. Holnap hozok képet, ha megint ennyire vacak lesz.

Othep kedveli ezt.
  5. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Köszönöm a választ, elnézést - elfelejtettem az ID számot és a farmnevet beírni.

Köszi szépen a választ! Azért volt furcsa, mert mindegyik tájegységnek a főfarmján fordul elő. Akkor bosszantó amikor sürget az idő, mert lejár egy bónusz, vagy közel van az event vége.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.25, 21:02
    Othep kedveli ezt.