Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Sziasztok! Úgy látom másnak is van problémája a játékkal. Nálam az Északi erdő és az Alpesi kert nem látható. Délelőtt még nem volt semmi probléma, de most nem lehet látni semmit. Nekem nem Telekomos netem van, úgy hogy biztos nem azzal van gond.

2. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok!

Teekom az internet szolgáltatóm.
    Telefonon kb simán beléptem nap közben, annyi, hogy Brave böngészőt használtam.
    Laptopon töröltem a böngészési előzményeket és be is engedett.
    Olvastam, hogy az előzmények törlésével másnak is megoldódott a belépés. Köszönöm az ötletet!

Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  3. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Szia Dolphin!
    Köszönöm szépen, hogy ránéztéla farmomra. A problémám ugyan úgy fenn áll az általad javasolt lehetőségek után is.
    A Főfarmon az event kezdete óta nem látom a növényeket.
    Köszönöm a munkádat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.25, 19:40
  4. nagymama62

nagymama62 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni. A kristályok ösvénye sehonnan sem nyílik meg nálam és egyik helyről sem működnek a malmai. A többi területtel nincs problémám. Köszönöm. "nagymama62 ID 36027215"

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    minden Segítségkérő topikban megtaláljuk a kérdéseket, s igyekszünk rá mielőbb válaszolni is, csak türelmesen meg kell várni míg eljutunk odáig. Ha tömegesen jönnek a kérdések, akkor sajnos van úgy, hogy egy-egy válaszra hosszabb ideig kell várni, mert az ellenőrzések hosszabb időt vehetnek igénybe. Azzal, ha több helyre írsz, csak plusz munkát okozol, amivel lassítod a folyamatot. Kérlek, a jövőben ügyelj erre.
    További jó játékot!

6. Dolphin

7. Dolphin

Szia,
    én nem látok Nálad problémát, az ellenőrzést Chrome böngészőben végeztem.
    A Játékban nem tudunk Központi problémáról, nálam és az eddig ellenőrzött farmokon is minden rendben van.

Amit javasolni tudok: kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat és a Böngésződ előzményeit), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Ha a Telekom az internetszolgáltatód, egyeztess velük, hogy nincs-e fennakadás az internetes hálózatban, nem zajlik-e éppen karbantartás / hálózatfejlesztés Nálatok.
    Ha böngészőben játszol, próbáld ki kliensen is.

Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    mivel Farmnevet és Farm ID-t nem hoztál, nem tudok benézni Hozzád.
    A saját piacomon tudnék kitenni Galagonyabogyót eladásra, s van is kint több ajánlat is.

upload_2025-10-16_20-55-4.png upload_2025-10-16_20-57-2.png

Kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat) és utána próbáld meg ismételten.
    Sok sikert!

9. Dolphin

Szia,
    én nem látok Nálad problémát jelenleg, remélem azóta megoldódott a probléma Nálad is. Azt látom, hogy sikerült a kezdő vetőmagokat előállítani a malomban és a növények a Farmon időközben be is értek (2025-10-16 20:52:43-kor), már arathatod őket.
    Sok sikert a folytatáshoz!

10. Dolphin

Szia,
    továbbítottuk a jelzésedet ismét a Központ felé. Ennél többet nem tudok sajnos tenni.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

Kukackukac kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    a játék elérhetősége tavaly decemberben változott, itt találsz róla hivatalos információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-játék-elérhetősége-módosult.25742/

Én mindenképpen javaslom az internet sebességed ellenőrzését, nekem lassú / nem stabil netnél (például, amikor vonaton útközben játszom) szoktak talicskázni a birkák, vagy a napraforgók pörögni. S amit javasolni tudok még: kilépve a játékból, zárj be minden böngészőt, rövid időre kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

12. Dolphin

Szia,
    úgy látom időközben megoldódott a problémád, már adtál is be növényt a feladatokba.
    Sok sikert a folytatáshoz!

13. Dolphin

Szia,
    úgy látom időközben el tudtad kezdeni az eventet.
    A malomban lekeverted a Kerti poros borsó magokat 2025-10-16 19:18:11-kor, de még nem vetetted el a Főfarmon.
    Szaporítsd fel, aztán termeld meg a feladatokhoz szükséges mennyiséget, sok sikert a folytatáshoz!

14. Dolphin

Szia,
    én nem látok jelenleg problémát Nálad.

Az event ablakban bármelyik mezőn tudnám kezdeni a beadást, miután választottál, a malomban tudod a kezdő magokat lekeverni, és kezdődhet a növénytermelés.
    upload_2025-10-16_21-39-29.png

A munkásaid aktívak:
    upload_2025-10-16_21-41-16.png

Amennyiben problémád továbbra is fennáll, kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat és a Böngésződ előzményeit). Próbálj ki másik böngészőket a játékra, illetve a Klienst is érdemes megpróbálni letölteni, ha eddig böngészőben játszottál.
    Ha a Telekom az internetszolgáltatód, egyeztess velük, hogy nincs-e fennakadás az internetes hálózatban, nem zajlik-e éppen karbantartás / hálózatfejlesztés Nálatok.
    Sok sikert!

15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Van remény arra, hogy el tudjam kezdeni az eventet? A problémám még mindig fennáll, hogy nem tudok területet váltani. Minden javaslatod meg lett csinálva.
    Katka54 ID: 30972674

unikornis88 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    Farm név és Farm ID megadása nélkül nem tudunk segíteni.
    Kérlek, pótold az adatokat, ha fennáll még a problémád.
    Amit javasolni tudok: kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a bragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat és a Böngésződ előzményeit), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. unikornis88

unikornis88 Utánpótlás-írogató

Olyan jo hogy reggeltöl nem lehet aratni semmit és ilyen álltalános ****** probálkoztok mint csokik és elözménytörlés ahelyett hogy normálisan meg lenne már csinálva a játék hogy möködjön. semmijyen oldal semmiyen böngészövel nem lehet aratni jo lenne ha a sok event melett a fejlesztés is haladna.

unikornis88 ID: 55692171

18. Dolphin

Szia,
    én a Te gépedre nem tudok bejelentkezni, benéztem Hozzád, de nem látok problémát Nálad sem.
    A Főfarmon látszanak a növények, 35 perc múlva beérik:
    upload_2025-10-16_22-1-38.png
    Amit javasolni tudok még, ha minden korábbit már megcsináltál: ha böngészőben játszol, válts kliensre, vagy próbálj meg más böngészőt, mind a megszokott, ha kliensben, próbáld ki a böngészőket.
    Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    a Te gépedet én nem tudom megvizsgálni, de benéztem Hozzád, s így nem tapasztalok problémát.
    Farmod:
    upload_2025-10-16_22-9-11.png

Az eventablakban is bármelyik mezőn tudnék kezdeni:
    upload_2025-10-16_22-10-37.png

Amit javasolni tudok: kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a bragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat és a Böngésződ előzményeit), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    mi segíteni próbálunk a lehetőségeink szerint, persze nem kell elfogadni a javaslatokat, válaszainkat. Másoknak segített, meg is köszönték a javaslatokat. Fordulhatsz a Supporthoz, ha nem vagy elégedett a válaszokkal.

Benéztem Hozzád, de Chrome böngészőben nem látok semmi gondot, viszont a Te gépedre, a Te internetszolgáltatóddal nem tudok belépni.

Bármelyik területre gond nélkül be tudtam lépni:
    - Szédült szántón érik a Vöröskáposztád:
    upload_2025-10-16_22-24-56.png

- Az eventablakban is bármelyik mezőn tudnék kezdeni:
    upload_2025-10-16_22-26-50.png

Mivel a javaslataimat nem tartod megfelelőnek, nem ismétlem meg, de én mást nem tudok írni Neked sem.

A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.