Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám megnézte neked a Party pörgetéseidet.

2025-11-21 14:12:23-kor pörgettél 2 Party pörgetést a Kerekkeréken, a pörgetés pillanatában 367 pörgetésed volt, ekkor levont 1 Party pörgetést - ezzel pörgettél - és kaptál 2 db-ot így 368 Party pörgetésed lett.
    2025-11-21 14:12:42-kor pörgettél ezután 8 db Kacsa Kata turbótrágyáját 368-ról 367-re csökkent, majd 2025-11-21 14:12:55-kor ismét pörgettél és így jelenleg 366 Party pörgetésed van.
    Ne csak azt számold, mit kaptál, hanem az elhasználtakat is vedd figyelembe!
    Rendben megkaptad a pörgetéseket!
    További sikeres pörgetéseket kívánok!

macimami1958 kedveli ezt.
  2. ádám1014

ádám1014 Haladó

Rendben!
    Köszönöm a válaszod! Gondoltam, hogy én néztem félre valamit,a rendszer kicsit gyorsabb mint én :)

smoldering kedveli ezt.
  3. Lucababa2020

Lucababa2020 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Csak azt nem értem,hogy akik tegnap nem kapták meg a kezdő mennyiséget az eventnövényből,azok jóváírásra kerültek! Ebben az esetben Supporthoz kellene fordulni.Végig olvastam milyen herce-hurcával járhat.Hát nekem erre se energiám,se időm nincs.Egyre inkább az az érzésem,elakarják lehetetleníteni a kis játékosokat,akik nem vesznek aranyat.Már csak annyi kérdésem lenne,hogy kijavult-e hiba,ne küldjön senki potyára semmit sem

4. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

A technikai hirdetményeket olvasd el: Supportnak kell küldeni a felhasználó név+ID számot

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha a fórumról a Support-ra küldenek valakit, az nem azért történik, hogy a Játékosnak nehezebb legyen.
    A Support hatóköre és eszközei magasabb szintűek, mint a fórumé.
    Két különböző problémáról volt szó, lehetséges, hogy mindkettő más megközelítést, megoldást igényel(t).
    A Fórumot különben sem nagy mennyiségű jóváírások kezelésére találták ki.
    Az időbeli sürgetést pedig Te is látod, nem?
    Az eventnövények jóváírása sürgős, mert nem mindegy, hogy egy 1 hetes, sokak számára fontos és jelentős eventet mikor kezdünk el (a lehető leghamarabb), az eltévedt termékek meg egy kicsit várhatnak talán...
    Azt meg ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a hibák, vagy a supportra küldés azért van, hogy ellehetetlenítsék a nem fizető játékosokat...?
    Azért ennyire nem szól minden a pénzről.... Őrizzük már meg a józanságunkat, meg urambocsá' a jóhiszeműségünket egymás felé.

A hiba egyébként javításra került, ajándékozzatok nyugodtan termékeket.
    Közlemény: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítás-termékek-küldése-napi-ajándékban.27068/

-ágianyu33-, rozo52 és macimami1958 kedveli ezt.
  6. Rettriver2

Rettriver2 Utánpótlás-írogató

Tegnap óta nem tudok belépni a nagy hajsza minijátékába.Két megosztott ablak jelenik meg, amivel semmit nem lehet tenni,csak kilépni. így viszont legalább 3-4 detektíveszközöm kárba ment.
    ID:36980236
    Köszönöm!

szöszi50 kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.
    Valószínűleg a különbségkeresős játékban vagy benne.
    A képeken lévő eltéréseket kell megtalálni.
    Amit megtalálsz és rákattintasz, az a másik oldalról is eltűnik.
    A jobb szélső gomb lehet kiválasztva Nálad: upload_2025-11-23_10-33-10.png

Kérlek, tanulmányozd át a minijáték leírását: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-hajsza-16.27049/#post-1474397

Amennyiben nem ez a gond, kérlek, írd meg böngészőben, kliensen, vagy mobilon játszanál?

8. Rettriver2

Rettriver2 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Tényleg a jobb szélső gomb volt véletlenül kiválasztva. Már működik!

macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  9. Notbear

Notbear Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Most kezdem csak a játékot, viszont már a legelején gondba ütköztem. Telefonon kezdtem el kb 2 napig játszani, majd letöltöttem a klienst laptopra is. A laptopos és a telefonos haladásom nincs szinkronban, illetve a telefonos játék kissé furcsa is volt, hogy úgy kellett volna haladnom, hogy semmiből se kaptam semmi kezdő mennyiséget.
    Azóta próbálom a laptopos megoldást használni, viszont ott a bevezetőt adja be mindig, amit ha elkezdek, és megcsinálom a búza learatását az első feladatként, csak tölt a játék és sehova nem halad (20 percig vártam, utána kikapcsoltam).
    Tudnátok ebben segíteni? A telefonos és a laptopos változatnak nem szinkronban kellene lennie? Vagy először muszáj megcsinálni a bevezetőt?
    Köszönöm szépen!
    Név: Notbear
    ID: 57614436

10. Othep

Szia.

Az applikáció jelenleg még béta állapotban van. Ennélfogva nem minden funkció és event van benne, bár játszani lehet vele.
    Vélhetően a tárgykeresős sincs.
    A játékot alapvetően számítógépre, laptopra tervezték, a mobilt egy-egy aratásra szoktuk csak ajánlani.
    Viszont akinek a mobilja alkalmas rá, játszhat böngészőben.
    Ehhez próbáld ki a Firefox böngészőt, vagy ezt a linket (Ezzel megpróbálhatsz a laptopon is belépni) : <<LINK>>

Az oktatási feladatos problémát elviszem ellenőrzésre.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, az eredményre várnunk kell.
    Amint lehet, hozom a választ. A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Szíves türelmedet kérem. :)

11. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

Szia,meg csináltam az Őszi fesztivált és nem tudom kirakni a felhő sort.előre is köszönöm.

inanna11 és .dina1. kedveli ezt.
  12. macimami1958

macimami1958 Aktív író

Csak akkor lesz felhőd,(kapod meg) ha bent maradsz a TOP1000- ben.

inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

ilyen szemétséget.

14. macimami1958

macimami1958 Aktív író

Sajnos ez van. Ne bánkódj miatta. Nagyon sok cuccot kell beadni érte. Én bele se fogok. Legyen szép estéd!

15. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

köszönöm szépen,ha tudom akkor én se fogok bele kezdeni.

16. Synodendron

Synodendron Junior szaki

Már elnézést, de miért lenne " szemétség " ?
    Ha rendesen elovastad volna az event ismertetőt akkor nem is kellett volna ide írnod.:inlove: