Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok, szólna valaki a központnak hogy kapcsolják vissza az elhalt vagy a lekapcsolt szervert mert a játék minősíthetetlenül pocsék már jó pár napja.

2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Katasztrófa a játék. Egyszerűen nem lehet normálisan területetet váltani, vagy bármit csinálni. Biztos, hogy nem eventelek, amíg nincs változás. Örülök, ha napi 1x le tudom ápolni a tanyát. A szolgáltatómmal, gépemmel minden rendben van, kizárólag evvel a játékkal nem tudok boldogulni.
    Üdvözlettel
    Gazda: Galadriel,
    ID: 14659457

Agi_2014, Zsuzsikan, Luszike150150 és 9 más kedveli ezt.
  3. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

cibetmacska kedveli ezt.
  4. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok!
    Hasonló üzit kaptam én is mint más gazdatársam, kidobott a rendszer elsötétül a játék majd visszalépek és ezt írja ki;
    Webgl2 context lost! Redirecting..
    Gazda: pisti243 ID: 1440775

cibetmacska kedveli ezt.
  5. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Megy a jàtèk a telefonon, de csak a forumban megadott linken keresztül..de nem èrtem hogy akkor simàn mièrt nem megy!

inanna11, cibetmacska és jólóbarát kedveli ezt.
  6. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Jóreggelt!

Nagyon lassú a játék, többször frissíteni kell. Már pár napja ez van, de most már aratni sem tudok. Forognak a virágok, nem látszik a macsdúza tanya sem és már a földek sem.

radóci, Luszike150150, hzsoka és 2 más kedveli ezt.
  7. LétLM

LétLM Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!

A földterületeken pörög a virág, ha learatok látszanak az üres területek. Amint visszaültetek, újból csak a virágok pörögnek.
    Egyes kitehetőknél / pl. mostani event nyereményeinél és a sok hal kis hajóban, varázsszőnyeg örvény, horog, zsinór és süllyedés, répaimádó nyuszi, slagok támadása, ilyen az igazi kapitány, problémás rakodás stb. / szintén csak a virág pörög.
    Ezen már csak a piócás ember segíthet:sleepy::pxD.

radóci, Agi_2014, BölcsCsibe és 2 más kedveli ezt.
  8. Luszike150150

Luszike150150 Utánpótlás-írogató

Nálam is ugyan ez a helyzet>:(

radóci, Agi_2014 és repeta59 kedveli ezt.
  9. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nálam is lassulás és megjelenítési hibák vannak. Sajnos így élvezhetetlen a játék.
    Takarítás, egyebek megvoltak. Remélem tudják gyorsan javítani.

Agi_2014 kedveli ezt.
  10. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

Szeretnék érdeklődni, hogy mikor fog normálisan működni ez a játék?
    Nagyon nehéz a bejutás, nehéz egyik szántóról a másikra eljutni,a napraforgó meg csak pörög a szigeten és nincs rendesen betöltve.
    Mindent töltöget, de semmi sem működik már normálisan.

radóci és repeta59 kedveli ezt.
  11. repeta59

repeta59 Aktív író

Már csak abban reménykedem, hogy ha vége lesz a csontzörgető eventnek (amit én persze nem csinálok) meg az éjszakai farm eventnek, akkor megjavul ez az egész. A gépemmel semmi baj, pöcc-röff működött minden, amíg nem volt ez a nagy halloween-téboly. A központi szerver van túlterhelve, meggyőződésem.

12. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Nálam akkor jön elő leginkább a hiba, ha a gyopárról kilépek, és visszaszeretnék menni a főfarmra... akkor csak a farm teljesen üres lapja van, és nem elég akkor frissíteni, ki kell lépni, és újból visszajönni.

radóci, repeta59, Agi_2014 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Sandor1959

Sandor1959 Aktív író

szép napot,nálam is csak forognak a virágok a teliholdas területen,bár mit csinálok nem áll le. ID:26828390

repeta59 kedveli ezt.
  14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

Tegnap sem történt semmi javítás, mert ma már ismét előjött a hiba:
    Ahogy a képen látszik, ez mai, friss hiba, de tegnap is 4-5 alkalommal előfordult.
    Túlterheli valami a gépet és kihat már a windows működésére is.
    Leáll a hang is a youtube-os videó alatt és a farm nem töltődik újra magától, ismét meg kell adni a nevet és a jelszót.
    Milyen játék az, ami már a Windows és a gépet is hazavágja?
    Miért nem kapunk erről bármi információt, ha már többen is jeleztük?

Sagittarius69 ID: 49043685

macimami1958, radóci, repeta59 és 2 más kedveli ezt.
  15. radóci

radóci Járnitanuló

Nálam is folyamatos a probléma,csak frissítések után tudok a különböző mezőkre menni.Ugye azt nem akarják lenyomni a torkunkon,hogy nálunk van a probléma.Gyors és új gépem van,csak az utóbbi 3 hétben van probléma előtte simán ment a játék.

repeta59 kedveli ezt.
  16. macimami1958

macimami1958 Aktív író

Sziasztok! Úgy látszik, hogy a központ és a modik is megunták a sok jelzést a problémákról. Már jó ideje senkinek nem válaszolnak-Úgy látszik, hogy nem sok pénz folyik be a magyaroktól>:( vasárnaptól le állt a modi szolgáltatás!!!!!!xD

17. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Nem is csodálom. Mit tehetnek addig amíg a központból nem jön semmiféle jelzés, addig nem csinálhatnak semmit.
    Én a bahamákra nem tudok belépni, mi játszanánk ha engednék, de úgy látszik nagy ívben le ..... bennünket.De hát ha nem érdekük hogy a játék jól menjen akkor bizony ......:music:8)

macimami1958 kedveli ezt.
  18. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Teljesen igaza van. Én még azért tennék egy két dolgot hozzá, de azt már itt nem merem megosztani.(sajnos).
    Még tan annyit, hogy a tulajdonos mit szól ehhez az egészhez.Szerintem meg semmit, mert nem is jut el hozzá.

repeta59 kedveli ezt.