Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csokasig

csokasig Utánpótlás-írogató

Köszi a segítséget:)

Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  2. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szép jó reggelt!
    Újra a 3x3 dekorral van gondom. Be raktam a múzeumba, mert belehet, csak learatni nem lehet a múzeumot. Elsőre a világítótoronynál volt, javasoltátok az áthelyezést, töröltem, átraktam a kerge kertbe szintén múzeumba, és itt sem tudom learatni!
    Gazda: juliannakoczkas ID: 19084567

3. csillag020455

csillag020455 Járnitanuló

Jó reggelt! Szeretném meg kérdezni hogy az aktuális szezonba a meg kapott úriember szuvenír miért nem lehet kihelyezni a kergekertbe. A raktárban bent van csak átvan húzva. Más területre sem lehet. Köszönöm a segítséget.ID35022498

4. **viola**

**viola** Járnitanuló

Jóreggelt! Csatlakozom az előttem leírtiakhoz. Miért van lelakatolva, nem lehet kitenni a kerge kertbe, csak a főfarmra. Köszönöm a segítséget. Más farmokon is így van? ID51864150

Utoljára szerkesztett: 9.12.25, 06:13
  5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Egy hiba miatt jelenleg csak a főfarmra helyezhető ki az úriember szuvenír, a javítás folyamatban van.

macimami1958 és farmerSS kedveli ezt.
  6. .marcsikamama.

.marcsikamama. Járnitanuló

Sziasztok. a városi projekt feladatban még nem értem el a 8-as szintet és alpesi növényt is. eddig lecseréltem aranyra.vagy volt olyan hogy azért nem tudtam befejezni a feladatot és ujra kezdődótt. a másik problémám , hogy most meg alpesi fa aratását kéri és nem működik 1 db fát tudtam learatni utána már nem lehet. farmnév: .marcsikamama. ID 42055265