Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Eventes felület frissen feloldott varjúháj vetőhelyen, a jobb felső sarokba nem engedi kitenni az 1x2-es területet, akármit csinálok.

ID: 19980763

Kézzel nem engedte a földterületet kihelyezni, a kupon aktiválása után a melósok kirakták:wuerg:xD.

Utoljára szerkesztett: 3.12.25, 14:07
  2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy ma a 14:00 órátől elérhető Épületfejlesztés 5. ablakában található Ingrid felszerelése, Sárkányszentély vagy Íjászlőtér közül csak egyet fejleszthetünk. Melyiket érdemes fejleszteni?

3. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Sziasztok!
    Meg szeretném kérdezni, hogy az Északi saga felhősor 1-et duplán kapjuk?
    Van egy nyeremény a mini játékok 22 sor -nál és van egy az Ingrid sárkányhajójánál!
    Böbebaba60 ID: 4507014

4. piros53

piros53 Fórumlakó

Sziasztok
    Északi sága 2 felhőhöz megvan minden fejlesztés és kitehetö de nem tudom a felhőt használni
    aranyhal2012
    id:1567580

5. guzmoka5

guzmoka5 Járnitanuló

Sziasztok
    Ma szerettem volna vásárolni előfizetést, 9 órától próbálkoztam,nem sikerült belépnem, állandóan lefagyott,egyik helyről sem sikerült belépnem,így nem tudtam megvásárolni. Most délután folytattam,azóta sem sikerült vásárolnom semmit,nem tudom az okát.
    Guzmoka5 id 38194572
    A többi farmomon is kipróbáltam, ott sem működik a vásárlás.

Utoljára szerkesztett: 3.12.25, 15:55