Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A játék / fórum elérési hibával kapcsolatos hivatalos közleményeket <<ITT>> találjátok.

Ennél többet nem tudunk írni, a Központ dolgozik a hiba megoldásán.

Amint újabb információ érkezik, azt is a fenti topikban fogjuk közzétenni.

Türelmeteket, megértéseteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

.dina1., Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Kucmók

Kucmók Junior szaki

Helló !

Szeretnék segítséget kérni, mert a számos térkép szerinti 17-19 ill. 21-23-as ( Az arany királyság és a Kígyók temploma ) feladatsorokból csak az elsőket tudtam megcsinálni, a másik kettőn még lakat van mindkét feladatnál, pedig minden mással már készen vagyok, tehát adva kéne lennie a feltételeknek.
    Név : Kucmók
    ID : 9522775

Előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 1.10.25
  3. klada0430

klada0430 Járnitanuló

Jó estét,
    a kérdésem az lenne, hogy a központban végeztek-e a játék javításával, ez lesz-e a végleges állapot?
    Mert hiába végeztem el azokat a lépéseket, amiket a hivatalos közleményben javasoltatok (3 alkalommal is a nap folyamán), a játék és a fórum ugyan úgy elérhetetlen számomra!
    Viszont ha a telefonom mobilnetét megosztva csatlakozok a laptop-on a netre, akkor azonnal működik minden, de ugye ez nem hosszú távú megoldás a számomra, hiába korlátlan a netem...

Várjak még?
    Lesz változás?
    Vagy lenne más tippetek, javaslatotok a problémám megoldására?

Előre is köszönöm a segítséget...!

4. Dolphin

Szia,
    még zajlik a hiba elhárítás, mert még vannak Játékosok, Moderátorok, akik szintén ilyen helyzetben vannak, hogy nem érik még el a Játékot. Nálad legalább van átmeneti megoldás, hogy tudj játszani. Más a szolgáltatód a mobil internetnél, mint az otthoni internetednél?
    Türelmedet köszönjük!

farmerSS kedveli ezt.
  5. klada0430

klada0430 Járnitanuló

Igen, más a szolgáltató és ez nekem is leesett, mármint hogy a különböző szolgáltató miatt lehet az a helyzet, amint az előbb leírtam.
    Az otthoni, helyi kis szolgáltatónál "se kép, se hang", míg a telefonomnál meg hasít a játék!
    De köszönöm a válaszod, ez megnyugtat annyiban, hogy nem csak én vagyok hasonló helyzetben ill. várható még javítás a játékban!

Akkor tovább nem próbálkozom és használom a mobil netet és majd figyellek titeket, hogy mikor hoztok jó híreket a játék stabilitásával kapcsolatban! Bár ahogy látom, a hiba súlyos lehet és nem várok gyors javítást...

farmerSS kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    nincs semmi probléma Nálad ellenőrzésem alapján.
    A 21-23 mezőnél (Kígyók temploma) a középső puzzlet tudod kirakni, ha a Játék gombra kattintasz, azon már nincs lakat. Ha azt a képet kiraktad, akkor a jobb oldali lakat is lehullik. Malomterméked van, le tudod hívni a szükséges Puzzle darabkákat.
    upload_2025-10-1_21-36-51.png

Ugyanez a helyzet a 17-19 mezőnél is, ott is a második puzzle következik, ha megnyomod a Játék gombot:
    upload_2025-10-1_21-40-24.png

50 Malomterméked van, így a 25 darabot mindkét képhez le tudod hívni
    upload_2025-10-1_21-41-31.png

Ha a harmadik képeket is megcsinálod, akkor még 60 db Malomtermékre lesz szükséged.

Sok sikert a folytatáshoz!

7. Kucmók

Kucmók Junior szaki

Köszönöm a segítségedet !

Dolphin kedveli ezt.
  8. tuxumuxi

tuxumuxi Aktív író

Azt szeretném megkérdezni, hogy másnál is megelőzte egy áramszünet a belépési hibát? Abban a pillanatban lett elérhetetlen a szerver, és a telefonommal sem tudtam visszamenni akkor.

9. Dolphin

Szia,
    csak saját részről tudok válaszolni, nálam nem volt áramszünet, s tegnap kora délutántól ma reggelig nem tudtam sem a játékba, sem a fórumra belépni, s reggel is csak mobilnettel tudtam csatlakozni.
    A probléma nem csak a magyar játékosokat érinti, érintette.
    Megértésedet köszönöm!

tuxumuxi kedveli ezt.
  10. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

jó reggelt.szeretném megkérdezni a malomban a szupertáp előállítása miért nomál idejű nálam?prémium gazda előfizetésem van....

11. Dolphin

Szia,
    vélhetően lejárt a Prémium előfizetésed, de ahhoz, hogy ezt ellenőrizni tudjuk, szükségünk van a Farm nevedre, Farm ID-ra.
    De Te is tudod ellenőrizni a banki felületen a Játékban.
    Ha hozol adatokat, szívesen benézek Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

12. zizzina

még nem járt le.
    zizzina
    ID7143854

13. zizzina

lassan lefog járni valóban...de most még élnie kellene a kedvezmenyeknek

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha lassan le fog járni, akkor egy hosszabb idejű keverés kifut a prémium idejéből, és ezért hosszabb lesz. Itt nem úgy számol a rendszer, hogy ha indításnál aktív a bónusz, akkor az az egész keverés időtartamára hatni fog. Amíg hat a fürge malmod, addig gyorsabban kever, de belassul, ha lejár a prémiumod.

15. Negedi

Negedi Járnitanuló

Ez nem fer. Tegnap egész nap nem tudtam belépni. Még éjfélkor sem. Erre most 5 aranyért kéri a "halloween" naptár tegnapi kinyitásáért. A másodikat meg nem engedi kinyitni. Ezt a naptárt kihagyom. :(

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Olvastad a közleményt? Kiemelek belőle egy pontot:

Negedi, Dolphin, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  17. rezsder

rezsder Járnitanuló

Köszönöm. :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. mokány01

mokány01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A kérdésem: én miért nem kaptam 24 óra hosszabbítást? Csak ma reggel tudtam belépni s a játékórán 12 óra van az event végéig. Pont a fele amit olvastam.

19. Dolphin

Szia,
    az event tegnap 22 óra helyett ma 22 óráig tart. Ez pontosan 24 óra hosszabbítás.
    Természetesen mivel most már 10 óra van, már csak 12 óra van hátra az eventből.
    További jó játékot!

kigyo51, NagyG1950 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. nagyko27

nagyko27 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Olyan kérdésem van, hogy pár napja kezdtem a játékot. 48-as szinten vagyok, de persze nagyon sok minden nincs még kinyitva, paszuly, stb...
    Az Utazás az Elátkozott-hegyre eventnél olvastam, hogy 30. szint kell hozzá és teliholdon kell termelni. A telihold kinyílt ugyan tudok is termelni, az eventnövények is megvannak, de magát az eventet se a területről (nincs malac), se az eventórából nem látom. Ennek lehet köze ahhoz, hogy még kezdő vagyok és valami nincs megcsinálva az eventben való részvételhez? Köszi a segítséget.

Név: nagyko27
    ID: 57952751