Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum biztosa

Ninett79 kedveli ezt.
  2. Alma0616

Alma0616 Fórum-zöldfülű

Helló
    a farm jobb oldalán nem müködik semmi
    Pl ajándékot sem tudpk küldeni
    ID 43561052
    köszönöm

3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Továbbítottam a kérésed az erre jogosultak felé és amint lehet hozom a választ, addig is a türelmedet kérem.
    Amit tudok javasolni addig: Ha kliensen játszol lépj ki és be újra a játékba, ha pedig böngészőben játszol, akkor töröld a sütiket és a gyorsítótárat, aztán jelentkezz be újra.

4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám ellenőrzése alapján chrome böngészőben rendben működik nálad minden. Tanácsolom hogy végezd el azokat a műveleteket, amiket fentebb felsoroltam (sütik és gyorsítótár törlése, kliensben pedig lépj ki majd jelentkezz be újra). Esetlegesen a kliens törlése, majd újratelepítése is megoldhatja a problémát. Kérlek jelezz vissza, hogy megoldódott-e a probléma.

Dolphin kedveli ezt.
  5. Rettriver

Rettriver Járnitanuló

Szia!
    Már 2.napja a hírek felületéről nem tűnik el az egyes szám.Már mindent megpróbáltam, az adventi kalendáriumot és a napi ajándékot is levettem. A "megannyi bónuszcsomag" kétszer szerepel.Lehet,hogy ez a baj? Több farmomon is ez a helyzet.
    Köszönöm!
    Rettriver ID: 21656202

6. .silu.43.

.silu.43. Fórum-zöldfülű

Eltűnt a Főfarmomról az egyik Farmaranyfám. Sehol sem találom.
    .silu.43. ID:1229461

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm türelmedet, a kérdésed elbújt előlem.
    Benézve Hozzád az látszik, hogy a Piros kosárnál /Akcióknál van még olyan ajánlat (kis egyes a bal felső sarokban piros körben), amit nem néztél meg - a jobb oldalon található nyíllal tudsz lapozni az akciós ajánlatok között.
    upload_2024-12-3_17-12-26.png
    Nézd végig az akciókat, s azt követően el fog tűnni a felkiáltó jel a hírek mezőről.
    További jó játékot!

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Farmodról nem tud eltűnni semmi, legfeljebb nem ott van, ahol keresed.
    Ellenőrzésem alapján egyik Farmaranyfád bent van a dobozban, mivel ez speciális fa, a Dekorok fülön (Váza) alatt keresd, a másik pedig a Főfarmodon áll, a bal alsó sarokban.
    További jó játékot!

9. .silu.43.

.silu.43. Fórum-zöldfülű

Kedves Dolphin! Köszönöm szépen

Dolphin kedveli ezt.
  10. Rettriver

Rettriver Járnitanuló

Köszönöm szépen!

Dolphin kedveli ezt.