Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Ninett79 kedveli ezt.
  2. Alma0616

Alma0616 Fórum-zöldfülű

Helló
    a farm jobb oldalán nem müködik semmi
    Pl ajándékot sem tudpk küldeni
    ID 43561052
    köszönöm

3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Továbbítottam a kérésed az erre jogosultak felé és amint lehet hozom a választ, addig is a türelmedet kérem.
    Amit tudok javasolni addig: Ha kliensen játszol lépj ki és be újra a játékba, ha pedig böngészőben játszol, akkor töröld a sütiket és a gyorsítótárat, aztán jelentkezz be újra.

4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám ellenőrzése alapján chrome böngészőben rendben működik nálad minden. Tanácsolom hogy végezd el azokat a műveleteket, amiket fentebb felsoroltam (sütik és gyorsítótár törlése, kliensben pedig lépj ki majd jelentkezz be újra). Esetlegesen a kliens törlése, majd újratelepítése is megoldhatja a problémát. Kérlek jelezz vissza, hogy megoldódott-e a probléma.

Dolphin kedveli ezt.
  5. Rettriver

Rettriver Járnitanuló

Szia!
    Már 2.napja a hírek felületéről nem tűnik el az egyes szám.Már mindent megpróbáltam, az adventi kalendáriumot és a napi ajándékot is levettem. A "megannyi bónuszcsomag" kétszer szerepel.Lehet,hogy ez a baj? Több farmomon is ez a helyzet.
    Köszönöm!
    Rettriver ID: 21656202

6. .silu.43.

.silu.43. Fórum-zöldfülű

Eltűnt a Főfarmomról az egyik Farmaranyfám. Sehol sem találom.
    .silu.43. ID:1229461

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm türelmedet, a kérdésed elbújt előlem.
    Benézve Hozzád az látszik, hogy a Piros kosárnál /Akcióknál van még olyan ajánlat (kis egyes a bal felső sarokban piros körben), amit nem néztél meg - a jobb oldalon található nyíllal tudsz lapozni az akciós ajánlatok között.
    upload_2024-12-3_17-12-26.png
    Nézd végig az akciókat, s azt követően el fog tűnni a felkiáltó jel a hírek mezőről.
    További jó játékot!

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Farmodról nem tud eltűnni semmi, legfeljebb nem ott van, ahol keresed.
    Ellenőrzésem alapján egyik Farmaranyfád bent van a dobozban, mivel ez speciális fa, a Dekorok fülön (Váza) alatt keresd, a másik pedig a Főfarmodon áll, a bal alsó sarokban.
    További jó játékot!

9. .silu.43.

.silu.43. Fórum-zöldfülű

Kedves Dolphin! Köszönöm szépen

Dolphin kedveli ezt.
  10. Rettriver

Rettriver Járnitanuló

Köszönöm szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  11. Judy_Csiki

Judy_Csiki Aktív író

Nem tudom mi történt a paszulyon nem lehet leszedni mindent van ahol az orát nem mutatja- vagyis nem is tudom leirni fura ,ha valaki megnézi köszönöm.ID.30959517 Judy_Csiki

12. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szebb estét Neked!

Egy ideje próbálkozok az ültetvényre belépni. Többszöri ki és belépés után sem sikerült. Az újraindítás sem segített. Nem vagyok hajlandó a gépet tisztítani egyrészt mert nem piszkos, másrészt miért éppen az ültetvény piszkos????
    A lassulás/akadozás február óta nem hiba:cry: :cry::cry: ha mégis zavar így jártál!!! Segíts magadon az Isten is megsegít;)
    vagy talán mégsem?xD

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Én Chrome böngészőben nem tapasztalok nálad problémát. Amelyik felhőket lehetett azokat le is arattad. Jelenleg 3 olyan felhő van, amit nem tudsz aktiválni. Ebből kettő eventhez kapcsolódik, tehát csak akkor használhatod, ha az eventet megcsinálod.
    Illetve a Polip utazása felhősor, amelyet csak vásárlással tudsz megszerezeni.

Az Égig érő paszulyról és használatáról az Enciklopédiában olvashatsz, érdemes lehet felfrissíteni az ismereteket.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Kérlek, ne tedd fel több helyen ugyanazt a kérdést, mert ezzel a mi munkánkat nehezíted. Amint tudunk válaszolunk. Köszönöm, ha így teszel.
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  14. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Tisztelt Moderátor,

szeretném, ha válaszolna valaki a tegnap esti kérdésemre.
    Még mindig lehetetlen az ültetvénybe belépni.
    ID 55058394 sosoump

Köszönöm a "szalmakalapos" beengedett.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.12.24
  15. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet, elnézést, hogy a korábbi kérdésedre még nem kaptál választ.
    Örülök, hogy időközben klienssel sikerült belépned a kérdéses területre.
    Az ellenőrzés során Chrome böngészőben én nem tapasztaltam nálad problémát.
    Mivel elhatárolódsz a gép takarításától, így nem tudok neked tanácsot adni. Ha, nálad február óta fennálló hibáról beszélünk, akkor érdemes lehet egy szakemberrel megnézetni a gépedet, az internethálózatot, csatlakozókat. Az ő vélemenye inkább lehet mérvadó.
    Talán, itt még találhatsz számodra is hasznos információt:
    https://board-hu.farmerama.com/posts/1373268/

Sok sikert!

Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  16. kolaci

kolaci Törzsjátékos

Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy másnak is van-e olyan problémája hogy a chrome böngészővel vagy a firefox böngészővel nem lehet belépni a játék fő oldalára sem 14 óra 00 óta. Azóta sem tudok belépni a játékba csak telefonnal.

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Én be tudtam Firefox-on lépni.
    Kérlek, végezz el egy géptakarítást CCleaner-rel.
    Takarítás előtt állítsd be rajta a DNS gyorsítótár opciót is: Windows fül - Rendszer - DNS gyorsítótár - legyen bent a pipa a DNS gyorsítótár előtti jelölő négyzetben.

Kérlek, jelezz vissza, és ha szükséges, kérlek, hozz farmnevet és ID-t is, mert ezek nélkül nem tudunk segíteni.

kigyo51, -ágianyu33- és Judy_Csiki kedveli ezt.
  18. Judy_Csiki

Judy_Csiki Aktív író

Sajnos igen ,de én már nem is kérek segitséget mert csak a takaritásd irják de nem azzal van probléma az tuti

Már az este otta problémázik,s a reggel ota egyáltalán nem enged be

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.12.24
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha nem szeretnél segítséget kérni, jogodban áll.
    Viszont ebben az esetben kérlek, a panaszkönyvet használd, ha mégis írni szeretnél, mert a segítségkérő topik nem csevegő.
    Ha viszont mégis megpróbálnál valamit tenni, azt javaslom, amit a fölötted írónak írtam.
    Köszönjük.:)

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Judy_Csiki

Judy_Csiki Aktív író

Már az este is kértem segitséget de mégsem oldodott meg,akkor mit kéne még tenni.pl.a paszulyon nem látszik mindegyiken az ora hogy mikor kell leszedni azt kaptam nincs semmi probléma s láttam más is irta ezt a problémát.Kliensen tudok csak be lépni de azon is igy van ID30959517 Judy_Csiki