Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jobb, sokkal jobb napot/estét!

Nemrég be akartam lépni a játékba. Tűzróka, Edge, Chrome. Húsz percig tartott. Közben a gépem rendkívüli módon le volt terhelve.
    Processzor 5-6 %, memória tartósan 28%, lemez és hálózat 0-0%. Más játék, más alkalmazás előtte rendben ment. Vettem vizet, ami két egész perc alatt sikerült is. Azt hiszem, egy darabig elkerülöm a BP játékát, mert ez ÍGY nem szórakozás nekem, bár lehet, hogy a moderátoroknak örömet szerez a lassú, élvezhetetlen döcögés. Nem vagyunk egyformák.

További szép szórakozást mindenkinek és élvezetet a játékban!

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a tájékoztatást.
    Úgy gondolom, hogy személyeskedés nélkül is megírhatod a véleményedet.
    Mivel én nem tapasztalom az általd leírt "döcögést", nincs okom mérgelődni. Az internethálózat és a gép is rendben van. Megannyi összetevője van egy-egy belépési problémának, amit a távolból nem tudunk kideríteni.
    Az eventablakba belépés a kezdetektől nehezített volt ( nekem 12-17 másodperc) ezért kértük, hogy böngészőből és kikapcsolt animációval játszatok.
    További jó játékot!

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. kigyo51

kigyo51 Fórumszaki

Szia, nálam az én laptopomon a kliensnél a CPU 8%, a a GPU 11%, a RAM 82% ( nekem csak 8 Gb RAM van a gépben). Az internet 1000/1000 mbps kábeles (lakásig üvegszálas, lakásban UTP a laptophoz RJ45 ---> USB ---> USB C -re alakítva. Játék alatt download: 924,52 mbps, upload: 841,9 mbps, PING:3 ms.
    Az event során az animációk be voltak kapcsolva végig, a grafika a jobb beállításban volt a zoom 140% és ez van mindig is beállítva. Én nem tapasz semmiféle lassulást, az event ablak is betöltött 3 másodperc alatt. A játék ment és megy mint a villám. Ha nálad az internet 0% akkor nincs adat mozgás, vagyis szakadás van a kapcsolatban. Ilyenkor ellenőrizd a PING értékét. A játék elérést is meg lehet pingelni: a https://www.isitdownrightnow.com/farmerama.com.html linken. Ez 15 ms általában, és itt találsz javaslatokat az esetleges lassulás kiküszöbölésére.

Utoljára szerkesztett: 7.8.25, 07:35
    Luminary kedveli ezt.