Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a z Ezüst feladatot teljesítetted eddig, 48 db Kristálykoponyát szállítottál be, az ajándékokat 2025-09-18 19:31:37-kor kaptad meg.
    2025-09-18 19:28:17-kor készült el a malomban 36 db, 2025-09-18 19:31:06-kor 12 db Kristálykoponya, ez összesen 48, amit beadtál.
    Az Arany és Gyémánt szinthez még kell a malomban keverned 36 + 24 malomterméket.
    upload_2025-9-18_21-2-24.png

Én nem látok Nálad problémát.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. karesz

karesz Fórum ismerője

Köszönöm, nem jól figyeltem, elnézést kérek!

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Szeretnélek megkérni, ránéznétek a lapomra? Valami felkiáltó jel van a gazdakörinél, de nem tudok rájönni, miért. Ráadásul a valamikori rackó feladatot vagy mit még mindig mutatja a sor. Kijavítanátok? Köszönöm szépen!
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

4. Dolphin

Szia,
    az aktuális eventben, ha elérhetővé válik egy olyan mező, ami küldetéseket tartalmaz, akkor kapunk egy felkiáltójelet a Gazdaköri listába. Amint rálépsz az adott mezőre az eventablakban, a felkiáltó jel eltűnik.
    A Gazdaköri küldetések betöltésekor kell egy kis idő, amíg a rendszer az összes adatot, információt betölti a háttérben, ezért láthatod egy ideig a már befejezett Élet a farmon témakörhöz tartozó Rackó feladatsort.
    További jó játékot!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. LétLM

LétLM Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A Tölgyesben a titokzatos rakományokat nem lehet learatni.

LétLM ID: 24652462

6. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján valóban nem aratható a beérett Titokzatos rakomány 1. Egyik óladat learattam a teszthez, így ott újra indult az érési folyamat.
    upload_2025-9-19_9-12-44.png
    A hibát továbbítottam a Központ részére, a javításig / válaszig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    a Központ javította a Titokzatos rakomány 1-nél észlelt hibát, egy ki/be lépést követően már le tudod aratni a beérett ólakat.
    Sikeres nyitásokat.
    Köszönjük türelmedet!