Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. baltha54

baltha54 Junior szaki

Megvásároltam a tojisztikus felhősort, le is vonta a farmaranyat érte, de mikor felszerettem volna tölteni a felhőt , ujra kéri a farmaranyat. köszönöm ID: 1865723

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint 2025-04-21 03:12:52 órakor házikedvencet vásároltál 299 FA - ért, nem felhősort.
    Ellenőrizd a dobozodban, ott kell lennie 1 db "E-nyuszi tojás" - nak.

További jó játékot kívánok!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  3. macimami1958

macimami1958 Fórum-zöldfülű

sziasztok. több problémám is van. először: semmi nem működik a farmon. egy gépen játszom 2 farmmal. az egyik szuperül működik de a másik nem. minden játék előtt törlök, takarítok. A másik. most hogy beléptem már azt sem érzékelte hogy bevagyok jelentkezve, A fórumra sem tudtam írni a faarmról csak a másikról ami működik. Nézzetek már utána kérlek hogy mi lehet a baj. böngészőből játszom. A hibás farm.
    pankotaiildiko
    id 30986789

Enikő65 kedveli ezt.
  4. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok,azt szeretném meg kérdezni hogy a Termesztés és gyarapodás kosárban mit lehet kapni mert nem látok semmit,azonnal a kosárba teszi a rendszer.Köszönöm szépen.

5. Luminary

Szia!

Én nem látok nálad problémát, jelenleg Opera böngészőből végeztem az ellenőrzést.
    Ha a cache ürítést és a sütik törlését elvégezted és mégis problémás a belépésed a farmra, akkor próbálj másik böngészővel, vagy klienssel belépni.
    Az alábbi linken találhatsz esetleg számodra is hasznos információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Jelezz vissza kérlek, hogy megoldódik-e a problémád!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  6. Luminary

Szia!

A gazdaboltba belépve meg tudod nézni a tartalmát, ha az I-re (információra) kattintasz.
    Piros kosár/ Alapfelszerelés/ Szezonális árucikkek.

upload_2025-4-25_11-30-49.png

Sok sikert!

-ágianyu33- és Khirra kedveli ezt.
  7. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Köszönöm

Luminary kedveli ezt.
  8. Juditka1966

Juditka1966 Utánpótlás-írogató

Juditka1966 ID: 7393786 Sziasztok! Megrendeltem egy 5390-ft-os csomagot, természetesen le is vonták.Utána jelezték, hogy lehet ebben az országban nem kapható, miért teszik ki megrendelésre. Számlámra szeretném visszakapni a pénzt. Ennyire nem tudnak figyelni nálunk mi rendelhető mi nem? Elég szomorú, sőt átverés. Judit

9. Luminary

Szia!

Látom, hogy a vásárlás megtörtént 2025-04-25 13:21:18 órakor.
    Ugyan ebben az időpontban a farmodon jóváírásra került:
    • 900x Farmarany
    • 400x Szupertáp
    • 400x KK szupertrágyája
    • 600x Szupertrágya
    • 15x Bónuszláda
    • 15x Csodák ládája
    Mivel azonnal használtál a szupertápból, KK szupertrágyájából és a szupertrágyából is, azt már nem láthatod teljes egészében. ( Ha, igényled, akkor tételesen kikeresem, hogy mikor mire használtad fel a hiányzó mennyiséget) A Farmarany készleted 16-ról 916-ra emelkedett. A raktáradban pedig megtalálható a 15 db Csodák ládája és a 15 db Bónuszláda. Ezeket te is tudod ellenőrizni.
    Tehát, megkaptad a csomag tartalmát.

További jó játékot!

Dolphin, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Köszönöm hogy utána néztél.
    Amit léírtál azt mindig megcsinálom. Érdekes hogy az egyik farm szuperül működik rajta a másik nem. Nagy nehezen megcsináltam a munkálatokat de eléggé idegörlő hogy 66 szor kell kattintanom hogy megcsinálja amit akarok és sokszor nem azt csinálja amit kéne, néha önálló életet él. Mindig a chrommal játszottam és játszom. Nekem ez vált be. Ha a géppel lenne gond akkor szerintem a másik farm sem működne rendesen. Lehet hogy jegelem ezt a farmot ha továbbra sem fog rendesen működni

11. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Szép délutánt mindenkinek !
    Jó lenne ha vissza állítanák az Információ mutatása egérkattintásra animációt .Csak akkor működik ha lenyomva tartom az egeret . Mielőtt nálam van a hiba ,jelzem nincs nálam hiba . Tudom hol és hogyan kell beállítani . Nagyon zavaró ,mert ha pld. megnézek egy fát mikor érik be rögtön a kacsa katát akarja rátenni én viszont nem akarom !!! Ugyanez van a földeknél is. Kliensen és böngészőn is hibásan működik. Szerintem másnak is ez lehet a gond mivel olvastam hogy a vásárlásnál is egyből a kosárba teszi még mielőtt meg tudnád nézni mit tartalmaz a csomag. Úgy látszik önállóan akar dolgozni a farm :( lassan el fogja érni !!
    Köszönöm ha továbbítod a hibát .

szoknya kedveli ezt.
  12. Luminary

Szia!

Nem fogják visszaállítani. Itt van a hivatalos tájékoztató az információs buborék működéséről:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...borékjának-a-viselkedésének-módosítása.26260/

A hírek felületén nem lehet megnézni a kosár tartalmát - kivéve, amikor olyan a hírek felülete, hogy azt is tartalmazza. Azt minden esetben a gazdaboltba belépve tudjuk megtekinteni, az I (információ) gombra kattintva a csomagajánlatnál.

Nem értem, hogy neked miért ajánlja fel az egérkurzoros mutatásnál a trágyázást. Lehet, hogy nincs nálad hiba, de nem így működik.
    Ha felé viszem az egeret, akkor informál:
    upload_2025-4-25_15-51-23.png

Amennyiben rákattintok, akkor ajánlja fel a trágyázás lehetőségét.
    upload_2025-4-25_15-52-34.png

A beállításoknál próbálj egy optimális beállítást eszközölni magadnál.

További jó játékot!

Dolphin, fcsilla, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!

Továbbítottam a problémádat, de nem találtunk olyan jellegű hibát, ami indokolná, hogy a másik farmod ilyen nehezen kezelhető legyen. Azt tudjuk javasolni, hogy amelyik farmoddal gond van vidd át egy másik böngészőbe, ne a Chrome-ból nyisd meg. Az is megoldás lehet, ha Kliensből lépsz be arra a farmodra, ha nem szeretnél két böngészőt használni.

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  14. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

a klienset letöltöttem de nem telepíti. mégis csak jegelni fogom.

15. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Segítséget szeretnék kérni. A hátborzongató manufaktúra c. épületet nem tudom etetni. Termelés felfüggesztve címszó van kiírva. Nem tudom mióta? Most vettem észre ID 6957461 merylu55

16. Luminary

Szia!

A manufaktúrák indításához a táp mellett az adott állatból is kell az indításhoz. Jelöltem neked a képeken a hiányokat. Van ahol tápod nincs, van ahol állatod.
    Teliholdas főfarm:
    upload_2025-4-26_9-49-5.png

A Gombaerdőben lévő Manufaktúránál is ez a helyzet:
    upload_2025-4-26_9-52-20.png

Javaslom, hogy amíg tápot és beadandó állatokat termelsz cserélj olyan műhelyekre, amiből rendelkezel elég hozzávalóval a Manufaktúrák indításához.

Sok sikert!

Dolphin, Swartsch, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  17. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget. A zombijuh zavart be, de rendesen. Tápot nem termelek, mert csak szuper tápot kapnak.

Othep kedveli ezt.
  18. damien

damien Haladó

Jó reggelt!
    Működik már a múzeum aratás?

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Tavirózsa kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült