Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. baltha54

baltha54 Junior szaki

Érdeklődöm hogy a muzeumok helyes tapasztalatpont jóváirása jól müködik? olvastam hogy már javitva lett, de ma ugy vettem észre a kergekertben lévő muzeumom aratás előtti tp-ja egy milliárd felett volt, de véletlenül nem arattam le először a muzeumot hanem a területtel együtt, és igy 8-9OO millió került jóváirásra. Kérlek nézzétek meg, és még mindig javasolt hogy először a muzeum kerüljön aratásra. A másik kérdésem hogy a gyopárvölgybe való belépéskor kb-3-4 perc a várakozási idő hogy be tudjak lépni, ez másnál is igy van? Köszönöm szépen ID: 1865723

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint jóváírásra került a múzeum Tp-je is a farmodon. 2025-06-15 05:09:24 - kor arattad a Kerge kertben lévő múzeumot , csak a múzeumból 1.262.774.500 TP került könyvelésre a játék naplója szerint.
    Egy hétig visszamenőleg ellenőriztem, minden napra megkaptad a múzeumokból a TP-t. Megfigyelhető a minta is, vannak erősebb és gyengébb aratási napok. Minden másnap 1 milliárd feletti az aratott TP mennyisége.

Időnként valóban nehezebb bejutni a gyopárra - én is tapasztalom - de, nem tart 3-4 percig. Ez inkább hálózat és a gép erőforrásának a függvénye. Nem tudunk központi hibáról a gyopárral kapcsolatban.

További jó játékot!

baltha54 kedveli ezt.
  3. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Szia, még tegnap próbálkoztam, a kapott tanácsok alapján tudtam játszani, viszont a kirakás sokkal nehezebb, nagyon lassan mozdul, mintha beton köveket kéne kirakni, ezáltal sokkal több időbe tellik a töltögetés.

Múzeum: tegnap jeleztem, hogy leszedés előtt látok egy értéket, aratva ennek a dupláját mutatja, de az összesen gyűjtött tp tárba csak a szimpla kerül be. Kértétek, hogy szóljak aratás előtt, mi a teendőm?

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A beállításoknál a Grafikai minőséget átállítottam "magas"-ra. Próbáld így a játékot. Normál és közepes módban okozhat nehézséget a mini-játék, érdemes ilyenkor módosítani.

A Múzeumok aratási hibájával kapcsolatban ITT tudsz tájékozódni, februárig visszamenőleg. Görgess le az aktualitásig!

Ellenőriztem a játék naplójában a múzeumok aratásáról szóló mentéseket. Egy hétig visszamenőleg minden múzeum aratásakor megkaptad az érte járó TP/TTP-t. Kézi aratáskor fordul elő, hogy majdnem dupla mennyiségű TP/TTP-t mutat a számláló, mint ami valójában jár. Ezt te is tudod ellenőrizni, ha aratás előtt megnézed, hogy aktuálisan mennyi az adott múzeumnak a hozama.
    upload_2025-6-15_9-38-1.png A kép csak illusztráció, nem nálad készült. Gépi aratásnál nincs vele gond, olyankor mindig megegyezik a számlálón megjelenő összeg a Múzeumban ellenőrizhető mennyiséggel.
    Arasd le nyugodtan a Múzeumokat, nem látok nálad problémát. Ha, mégis úgy érzékelnéd a jövőben, hogy nem kapod meg aratáskor a TP/TTP-t , bármikor kérhetsz ellenőrzést.

További jó játékot!