Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

nem állítottam el semmit,de így hogy beírtam a keresőbe kiadta. köszönöm a segítséget

Othep kedveli ezt.
  2. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

sziasztok!
    nem találom a nyári kalendáriumot,nektek megvan?

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mint minden event (esemény) a Nyári kalendárium is megtalálható az eventórában egy kis lapozás után:

Használd lapozáshoz a jobbra-balra mutató kis nyilakat.

Ha még ezután sincs meg:
    Lépj ki- be a játékból, ha kell, töröld a sütiket és a gyorsítótárat.

Ha semmiképpen sem találod, kérlek, adj farmnevet és ID-t.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

További jó játékot.​

rjolka és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

köszönöm,megpróbálom.a nem jó még visszajövök.

Othep kedveli ezt.
  5. kannap

kannap Járnitanuló

Sziasztok! Ha valaki már említette, akkor bocsi, de a krokodil ólak furcsán el vannak csúszva más ólakhoz képest, mikor ki van téve a földekre.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a hibáról tud a Központ, a hétre ígérték a javítást.
    Köszönjük türelmedet!

kannap kedveli ezt.
  7. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Szervusztok! A Nyári kalandáriumnál nem engedi, hogy a mai napi (30-a) ajándékot levegyem. Kiléptem, visszaléptem, frissítettem, de hiába kattintok a nyílra, nem megy tovább. Nem szeretném elveszíteni a sorozatomat ezzel. Kérnék egy kis segítséget. Farmnevem: macasnagyi43 ID: 9763942 köszönöm szépen.

8. Dolphin

Szia,
    ma már nincs új ajándék. Tegnap volt az utolsó nap, amikor új napi ajándékot kaphattunk.
    Ma és holnap az elmaradt ajándékokat tudjuk Farmaranyért kiváltani, illetve a sor végi nagyobb ajándékok átvételére van lehetőség.
    Ezen kívül, ha mind a 29 napon átvettük az ajándékokat, akkor az utolsó ajándék is átvehető.

Ellenőrzésem alapján 2025-07-29 06:42-kor átvetted a 29. napi ajándékot és utána mindkét nagyobb ajándékot is (1x Farmmunkás kupon (24 óra), 2x „Karoo” talányos tenyészet), így már nem tudsz semmit átvenni a Nyári kalendáriumból, végeztél vele.
    További jó játékot!

kigyo51 és macasnagyi43 kedveli ezt.
  9. tanítvány

tanítvány Utánpótlás-írogató

Dobtam egy ful-t, de nem lehet megszerezni, mert a "kérem" gombra nem reagál. Így a további játékot sem tudom folytatni. Ki-be léptem, de minden változatlan. Valahogy indítsátok el, mert már nincs sok idő. köszi előre is
    ID 1722283

10. kannap

kannap Járnitanuló

Szia! Esetleg van valami fejlemény?

11. Dolphin

Szia,
    egy kérdésben ne írj több topikba!

Itt kaptál már választ tőlem:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-25#post-1459327

A Fórumon a jobb felső sarokban kapsz értesítést, ha valaki válaszolt a kérdésedre, ott a zöld szövegre kattintva a linkkel eljutsz egyből a válaszra. Próbáld ki, ha még nem használtad:
    upload_2025-7-30_14-18-56.png

Köszönjük, ha figyelsz erre!

12. Dolphin

Szia,
    sajnos nincs még friss információ. Vizsgálják a Központban a farmodat, amint kapunk választ, fogjuk hozni.
    Türelmedet köszönöm!

kannap kedveli ezt.
  13. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Köszönöm szépen a válaszod!

fcsilla és Luminary kedveli ezt.