Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jobb, sokkal jobb napot/estét!

Nemrég be akartam lépni a játékba. Tűzróka, Edge, Chrome. Húsz percig tartott. Közben a gépem rendkívüli módon le volt terhelve.
    Processzor 5-6 %, memória tartósan 28%, lemez és hálózat 0-0%. Más játék, más alkalmazás előtte rendben ment. Vettem vizet, ami két egész perc alatt sikerült is. Azt hiszem, egy darabig elkerülöm a BP játékát, mert ez ÍGY nem szórakozás nekem, bár lehet, hogy a moderátoroknak örömet szerez a lassú, élvezhetetlen döcögés. Nem vagyunk egyformák.

További szép szórakozást mindenkinek és élvezetet a játékban!

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a tájékoztatást.
    Úgy gondolom, hogy személyeskedés nélkül is megírhatod a véleményedet.
    Mivel én nem tapasztalom az általd leírt "döcögést", nincs okom mérgelődni. Az internethálózat és a gép is rendben van. Megannyi összetevője van egy-egy belépési problémának, amit a távolból nem tudunk kideríteni.
    Az eventablakba belépés a kezdetektől nehezített volt ( nekem 12-17 másodperc) ezért kértük, hogy böngészőből és kikapcsolt animációval játszatok.
    További jó játékot!

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. kigyo51

kigyo51 Fórumszaki

Szia, nálam az én laptopomon a kliensnél a CPU 8%, a a GPU 11%, a RAM 82% ( nekem csak 8 Gb RAM van a gépben). Az internet 1000/1000 mbps kábeles (lakásig üvegszálas, lakásban UTP a laptophoz RJ45 ---> USB ---> USB C -re alakítva. Játék alatt download: 924,52 mbps, upload: 841,9 mbps, PING:3 ms.
    Az event során az animációk be voltak kapcsolva végig, a grafika a jobb beállításban volt a zoom 140% és ez van mindig is beállítva. Én nem tapasz semmiféle lassulást, az event ablak is betöltött 3 másodperc alatt. A játék ment és megy mint a villám. Ha nálad az internet 0% akkor nincs adat mozgás, vagyis szakadás van a kapcsolatban. Ilyenkor ellenőrizd a PING értékét. A játék elérést is meg lehet pingelni: a https://www.isitdownrightnow.com/farmerama.com.html linken. Ez 15 ms általában, és itt találsz javaslatokat az esetleges lassulás kiküszöbölésére.

Utoljára szerkesztett: 7.8.25, 07:35
    Luminary kedveli ezt.
  4. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Szia!

Az én gépem is 8 gigás, mert már 7 éves. De, mint tegnap írtam, előtte más játékot játszottam, más alkalmazásokat használtam, mindenféle gond és lassulás nélkül. Itt általában megy a játék, de tegnap rendkívül lassan ment, pedig évek óta nem eventezek, ezért az eventek felületét nem használom, az animáció is alapból ki van kapcsolva. Lehet, közrejátszott az, hogy nem sokkal 22 óra előtt akartam belépni, de nem akaródzott a gépemnek, csak hosszú várakozás után. Elképzelhető, hogy túl sokan akartak az utolsó pillanatban még valamit befejezni. A gépemen nem szoktam egyszerre több programot futtatni, játszani több játékot egyszerre, pedig lehetne, mert a Gizi bírná. (Gizi a gépem neve, mert ennyire szeszélyes csak egy nő lehet, mint az én gépem. :))

De köszönöm a tanácsot!