Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!,
    Nagy nehezen rávettem magam hogy belekezdjek az eventbe, de lassan feladom. Nekem soha nem jelenik meg a kirakós mindig ott lóg a kötélen, egyszer tudtam elkezdeni a kirakóst de elfogyott az energia, most fel van töltve még sem indul. Egyébként már az is kiverte nálam a biztosítékot hogy sokszor belépek a játék területre és kidob, újra be kell lépnem. Kliensen játszom mert a simán nem enged. A videót többször megnéztem de ha nem adja be nem tudok mit kezdeni vele.

ID 17999692

2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Event fő ablaka:
    upload_2025-10-31_12-49-3.png
    Ezután be kellene adnia a számodra a mini-játékot:
    upload_2025-10-31_12-49-31.png
    Ha ez nem jelenik meg, akkor töröld a sütiket és a gyorsítótárat, ha kliensen játszol, akkor pedig indítsd újra a játékot, végső megoldásként a kliens törlése és újratelepítése is megoldhatja a problémát.

Kérlek jelezz vissza, hogy megfelelően megjelenik-e számodra a fentebbi felület.

3. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! ID: 7998026 ,farmnév : bündihugi, szolgáltató a YETTEL. Köszönöm :)

4. SirHenrik

SirHenrik Aktív író

Üdv!
    SirHenrik
    32263006
    DIGI
    Az egyedi ajándékkód,és a közös sem használható.
    Köszönöm.

5. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ezzel az ábrával indultam de hiába megyek rá megnyitja de nem adja be a játékot. Minden esetre megpróbálom először az sütiket törölni, ha akkor sem lesz jó akkor újra letöltöm a klienset. Majd megírom hogy milyen eredményre jutottam.

6. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Mindent töröltem, a klienset is és újra letöltöttem. Most ugyan megjelenik a játék de amikor rákattintok a csempe párjára kidob. Azt hiszem itt a vége feladom. Kb. ötször próbálkoztam de mindíg kidob.

7. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

Miért van az, hogy egyre több piros matricát kell csinálni?
    Talán 7-8 darabbal többet kellett csinálnom a 100%-hoz, mint korábban és azt hiszem, akkor is többet kellett csinálnom, mint azt megelőzően.
    Többet kér a matricás event vagy ez egy hiba?

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha visszanézed a matricás eventek ismertetőit, akkor Te is láthatod, hogy egyre több matricát kérnek az albumok. A piros albumba az egyes sorozatok alkalmával 50, 65, 80, illetve 100 piros matrica volt beragasztható; a mostaniba már 105 kell.

9. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Szia!

Köszönöm a választ!
    Nem szoktam olvasgatni az ilyesmiket, még az eventek ismertetőjével is bajban vagyok.
    Ha hosszadalmas az eventismertető, inkább megvárom, amit te írsz, sokkal érthetőbb és egyszerűbb.

-BombadilToma- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

fraudragon ID 8329699 Magyar Telekom Nyrt. A játék nem tölt be rendesen,több funkció nem működik.A gyopáros is lefagy

Luminary kedveli ezt.
  11. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép estét mindenkinek.
    Sajnos napok óta nem működik nálam a játék. Ha be is tudok menni, egy kert után kidob. Folyamatosan nem tudok leszedni sem mást csinálni. Most pár perccel ez előtt másik böngészőből bejutottam, de háromszor kellett visszamenni, hogy le tudjak legalább szedni, ültetni. Ez nagyon sok időt vett igénybe sajnos. Van birka, margaréta, és hiba jelzés: a " manóba ",stb.... :(
    Az eventet reménytelen lenne csinálni, ezért nem is kezdtem el, csak a növényeket ültettem, de még nem tudtam leszedni. Szomorú vagyok. Ez az event számomra elérhetetlen lett.
    üdv.Zsófi
    Gazda: Zsófi0101 ID: 3246475
    Telekom

Luminary kedveli ezt.
  12. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok jó pár órával ezelőtt kérdeztem,semmi válasz akkor ez az event nálam felejtős.Köszi a segítséget,végül is ti csak önzetlenül vagytok Modik .

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Mindenkinek, - aki jelezte a problémát - továbbításra kerültek az adatai.
    Várjátok meg a hivatalos közleményt.
    Köszönöm.

14. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok nálam is probléma volt a játék és event betöltése! :(
    Gazda:pisti243 ID:1440775
    Telekom

15. pisti243

pisti243 Törekvő

Javítom ! Gazda: pisti243 ID:1440775

16. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok
    Tegnap én is nagyon nehezen tudtam belépni a játékba.
    theresia26 gazda
    ID: 6061971
    Telekom

17. martha803600

martha803600 Fórum-zöldfülű

Szervusztok!
    Csütörtökön én is problémákba ütköztem a játék terén. Sajnos csak most találkoztam a hibajelzést kérő moderátori bejegyzéssel, miután este a naptár zárva maradt utolsó ajándékát 60 FA-ért kinyitottam, pedig más "elmaradásom" egész hónap során nem volt. Visszakaphatom-e ezt az összeget?
    Gazda: martha8036
    ID: 39143950
    telekom

Utoljára szerkesztett: 31.10.25, 23:25
  18. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok.Volna 1 kis gondom ha tudnatok segiteni megkapni hova kall kitegyem a sulikezdes fejleszteseimet mert a kitevot nem talalom hogy melyik mezon van.Koszonom.Gazda mszidi7,ID 25049770