Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a mini event rendben működik, csak Te vélhetően nem olvastad el figyelmesen az Ismertetőt.
    Mivel nem volt Összetevő kártyád a Tervezői részen (sárgával kereteztem, középső rész), így rákattintottam a Hűtőre, s így minden tervezői rekeszbe kaptál 5-5 Összetevő kártyát, ezekkel már tudsz tovább haladni:
    - kékkel jelöltem, 2 db Matcha por kártya kell még a Macskának, utána majd Kókuszt fog kérni.
    - a Nyúlnak tudsz vinni 3 helyről Matcha por kártyákat, utána majd ő is Kókuszt fog kérni. Mindegyikből 10-t.
    - a Malacnak bármit szállíthatsz, mindig 10 db egyformát
    upload_2026-2-10_11-1-25.png

Ha ezeket a kártyákat felpakoltad, akkor kattints újra a Hűtőre, és megint kapsz Összetevő kártyákat, amiket újra felpakolsz a Vásárlóknak és így tovább.
    Ha olyan Összetevő kártyát is kapsz, amit nem tudsz szállítani, azokat próbáld egy Tervezői részre (rekeszbe) összerendezni.
    Példa az ismertetőből:
    1-es és 2-es számmal jelölt kókuszokat elvinném az utolsó részbe, halvány kék nyilakkal jelölve, így akkor itt már 5 kókusz lenne, amit egyben tudok vinni a Vásárlónak. Aztán a 3-as mezőbe átvinném a Matcha port is, és így tovább, az egyfajtákat célszerű egy rekeszbe pakolni, rendszerezve könnyebb haladni.
    upload_2026-2-10_11-6-41.png

Sok sikert a folytatáshoz, ha elakadsz, gyere vissza.

2. karesz

karesz Fórumszaki

Köszönöm, hogy foglalkoztál vele. A 0,7Fa biztos az infláció eredménye :p

3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia!
    Nagyon köszönöm!

4. tyukanyo588

tyukanyo588 Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget kérnék, nem tudom mit csináljak, elakadtam :) tyukanyo588 ID:47192808 Köszönöm ha ránéztek!

5. Dolphin

Szia,
    hol akadtál el, miben kérsz segítséget?
    Alpesi fényes kunyhó mini eventben vagy a Szentjánosbogár fesztivál eventben a lámpásokkal van gondod vagy teljesen máshol van problémád?
    Szívesen segítek, csak add meg, hogy miben :)
    Várom visszajelzésed!

6. tyukanyo588

tyukanyo588 Járnitanuló

Bocsi azt nem is mondtam :( Alpesi fényes kunyhónál!

7. Dolphin

Szia,
    köszönöm a pontosítást, így már tudok segíteni.
    Nagyon egyszerű a folytatás:
    - 1: a Nyúl a Kávéra már kapott pipát, neki még Jégkockára van szüksége az italához. Ebből bőven van 10 darabod összegyűjtve, ezt kell leszállítanod neki. Ekkor a feladat készen lesz, megkapod a jutalmat és jön egy új Vásárló új igénnyel
    - 2: a Malacnak bármit szállíthatunk, hát ha már ilyen nagy kupac kávét összerendeztél a Tervezési részen, akkor célszerű ezeket beadni neki, egy pipája már van, így akkor ő is készen lesz és megkapod a jutalmat, oda is jön új Vásárló.

upload_2026-2-10_12-55-18.png

Ezt követően jöhet új Összetevő kártyák lehívása, egyszer kattints a hűtőre (3). A kapott Kártyákból, amit kérnek a Vásárlók azt vidd nekik, a többit rendezgesd a Tervezői részen, aztán nyomd meg újra egyszer a Hűtőt, újra kapsz kártyákat, ezt megint rendezgesd, amit lehet vidd a Vásárlónak, a többit csoportosítsd a Tervezői részek között.

Példa az ismertetőből a szétválogatáshoz, csoportosításhoz:
    1-es és 2-es számmal jelölt kókuszokat elvinném az utolsó részbe, halvány kék nyilakkal jelölve, így akkor itt már 5 kókusz lenne, amit egyben tudok vinni a Vásárlónak. Aztán a 3-as mezőbe átvinném a Matcha port is, és így tovább, az egyfajtákat célszerű egy rekeszbe pakolni, rendszerezve könnyebb haladni.

Sok sikert a folytatáshoz, ha netán újra megakadnál, akkor gyere vissza, hogy segíthessünk.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Hrózsa

Hrózsa Fórum mestere

Szervusztok!
    Segítséget szeretnék kérni a Gyopárvölgyes eventhez. Elakadtam teljesen. A leadáshoz vannak növények, fatermések, de szürke minden, ha a hütőszekrényre kattintok. Fogalmam sincs hogy mi a következő lépés. ID 8922744
    Köszönöm,ha tudtok segíteni.

Valamit sikerült alakítanom, bár még nem értem teljesen a játékot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.26, 17:49
  9. Dolphin

Szia,
    én úgy látom, hogy rendben haladsz, szépen folyamatosan teljesíted a Vásárlók kéréseit.
    Ha elakadsz, írj újra, mert most nem tudok mit hozni, mert mire egy képet csinálok és javaslatot írok, Te már 5 lépéssel máshol jársz.
    Sok sikert!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. bokorugró133

bokorugró133 Aktív író

Nagyon szépen köszönöm!