Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Most komolyan ez egy vicc? Nem elég, hogy alig lehetett belépni az eventes felületre, a 2. feladatnál ez fogadott.
    Lehet humorosnak találja a játékmester, de mostanában valahogy nem tudok kacarászni az ötletein.
    Sütik törlése és minden más megtörtént még event kezdése előtt. Azért jó lett volna, ha ezt előre jelzik, nem mindig van
    kedve és ideje az embernek ilyen hülyeségekkel szöszölni.
    GA-BI-O-Farm ID1508500 Kliensben játszom.
    27 perccel a hsz-em után, mostmár teljesen behalt a játék, mostmár be se lép az eventes felületre, nincs szomszédlista, nem lehet másik területre se menni, mert tölt és tölt

Utoljára szerkesztett: 31.7.25, 17:41
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy az előtted jelentkezőknek is írtam, ennél az eventnél kicsit hosszabb ideig kell várni, amíg betölt az eventablak (a háttérben betölti az összes szükséges adatot). Természetesen Hozzád is benéztem, s a rövid várakozás után bejutottam.
    Az ellenőrzést Chrome böngészőben végeztem. Itt sem tudok mást írni, mint, hogy türelmesen várnunk kell, amíg betölt.

A napi ajándékokat elküldted rendben, 2025-07-31 17:43 és 2025-07-31 17:44 között, Mindenkinek Mézeskalács-ínyencek dekort küldtél, összesen 15 db-ot.

Luminary kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Nagyon szépen köszönöm a rám szánt idődet!

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    benézhetek Hozzád is, de ugyanazt fogom tapasztalni, mint azoknál, akiket előtted megnéztem - de ehhez Neked ki kell lépned addig a játékból. Ettől nem fog a Te gépeden gyorsabban betölteni.
    Ha már minden más javaslatot elvégeztél, amiket írtam, akkor csak a türelmes várakozás a megoldás.
    A Központ felé több ízben jeleztem, hogy nálunk ilyen panaszok vannak, mást nem tudok tenni.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  5. gébril70

gébril70 Utánpótlás-írogató

Szia! Én most már csak belépek. Elvesznek a bónuszaim. Próbálom az egércserét. Köszönöm.

6. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Az ellenőrzés megtörtént, a lufis játék működésében nem találtak hibát Nálad.
    Amire gyanakodnak, hogy van egy beragadt hibás Játékod, s ez okozza a galibát, így az a kérésük, hogy töröld a beragadt Sütiket a gépedről, akár egy teljes CCleaneres takarítást is végezz el.
    Remélhetőleg ez rendbe hozza a Játékot Nálad is.
    Aztán próbáld ki az egér cserét is, vagy ha elemes, akkor tegyél bele új elemet.
    Sok sikert!

7. gébril70

gébril70 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséged.

Dolphin kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm a választ. A türelmem 3 perc után már elfogy, mert addig sem tölti be az event ablakot. Nem csak ez a probléma , mert az egész játék nagyon lassú . A gyopáron is kín keserves játszani. Ideg mentes játékot kívánok. Várom a holnapi napot remélem addig valami változik Kellemes szép jó éjt.

Utoljára szerkesztett: 31.7.25, 20:10
    huncisnita kedveli ezt.
  9. edite72

edite72 Fórum-zöldfülű

Nálam ugyanez a probléma, biztos van valami gond...kínszenvedés az egész..Alig lehet valamit csinálni.

10. ördög0

ördög0 Rutinos

Nem működik az event, de a válasz sem

Marcsifarmja kedveli ezt.
  11. Serenity81

Serenity81 Fórum-zöldfülű

Nalam nem lehet be lepni a játekba ,nem tölt be semit

12. Dolphin

Sziasztok,
    amennyiben panaszotok van a Játékkal kapcsolatban, azt kérjük a jövőben a Panaszkönyvben kifejteni. Köszönjük! A Segítségkérő topikok nem csevegők és nem is alkalmas helyek panaszok kifejtésére.
    Aki segítséget kér, annak minden esetben meg kell adnia a Farm nevét és Farm ID-ját, mert ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni.

A most futó event ablak betöltési ideje picit hosszabb, mint a megszokott, így kicsit többet kell várni, míg megnyílik.

Amit javasolni tudok a türelem mellett, hogy az event ideje alatt kapcsoljátok ki a farmon az animációkat.
    Ezt a Beállításokban tudjátok megtenni - a További beállítások fülön.

Ez mellett Ableotory TL javaslatait tudom hozni még Nektek, nézzétek meg, hátha segít, hogy jobb legyen a Játék élményetek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Sok sikert!

jófarmerlány és Luminary kedveli ezt.
  13. Serenity81

Serenity81 Fórum-zöldfülű

Szia Arra szeretnélek megkérni hogy nézetek már ra a farmomra,általába tableten játszok a farmerama mobil kliensel,vagy a microsoft edge bongészövel.
    Miota be jott az evad nehezen tudok be lépni vagy egyáltalan nem .
    Ha normál novenyt ultetek az be jon gyorsan ,de az evados novénynlj lefagy.
    Ha ra megyek a evad figurara akkor elkezd pörögni utana ki lép esujra inditja a játekot, de nem tölti be .
    A gaza nevem : Gazda: Serenity81 ID: 57895316
    Elöre is koszönöm a segitséget

14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A jelenlegi eventnél valóban kicsit lassabban lehet bejutni az eventes területre.
    Amit javasolni tudunk, hogy kapcsold ki az animációkat, ez megoldás lehet a lassulásra, lefagyásra.
    Az ellenőrzést Opera böngészőben végeztem, azon kívül, hogy pár másodperccel tovább kellett várakoznom, amíg bejutottam az eventablakba, más problémát nem tapasztaltam.
    A kép nálad készült. Javaslom, hogy olvasd át újra az event ismertetőjét és annak megfelelően rendezd át a farmodat. Tehát a Szédült szántóra tedd az ólakat, műhelyeket, mert ott abból fogsz felröppenőt kapni. Érdemes kitenni a Vadaskerteket, Manufaktúrákat is, ha vannak. Az Erdei tisztásra most fákat tegyél ki, mert ott azok adják a Wasabikrémet. >>ITT<< találod az ismertető ide vonatkozó részét. Itt is érdemes a Füvészkerteket kitenni, hisz egy 2x2-es területről akár 8 fának a felröppenője is érkezhet.
    upload_2025-8-1_12-6-22.png
    A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a Központ erre utasítást ad. Az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni.
    Ebből adódik az is, hogy az eventek közül még nem mindegyik érhető el.
    A mobileszközökre is érvényes, hogy a felesleges fájlokat törölni kell, hogy ne terheljék feleslegesen a rendszert. Figyelj rá, hogy a tabletet rendszeres időközönként takarítsd!

Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

jófarmerlány és Dolphin kedveli ezt.