Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vihence

vihence Törzsjátékos

Kedves Sylja!
    Köszönöm szépen a válaszodat. Elnézést kérek a pongyola fogalmazásomért, de azt tudom, hogy nincs TP növelő hatása. Azt értettem alatta, hogy a TP számláló csík, szerintem nem növekszik annyival, amennyi a kitehető értéke. Köszönöm a türelmed és a válaszod. :inlove:Legyen szép estéd, napod.

Kuzdern és Sylja kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha legközelebb elérkezik az aratás ideje, akkor előtte jegyezd fel a TP-csík értékét, majd aratás után is.
    Ha nem látsz a csík értékében változást, vagy nem annyit, amennyinek szerinted lennie kellene, akkor jelezd kérlek.
    Köszönjük. :)

3. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Segítséget kérek, szeretném ha ránéznétek a farmomra, mert a matrica gyűjtő albumnál megakadtam. Úgy látom minden meg van hozzá és a növény valamint a kitehetőknél nullán áll a kijelző. Előzőnél is így csináltam, semmi gond nem volt. A fa 77%-on áll.
    User: farmer54,
    ID 20909070
    Köszönöm.

4. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Addig is szíves türelmedet kérem. :)

5. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Köszönöm! További szép estét.

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  6. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Nem engedi kiváltani a Farmbónusz láda II-őt farmpengőért a farmárudában. Rá tudnátok nézni. (Gép, sütik, minden tiszta)
    Gazda: miniowl ID: 13564106

7. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Addig is szíves türelmedet kérem. :)

macimami1958 és miniowl kedveli ezt.
  8. miniowl

miniowl Fórum hercege

Köszönöm szépen:)

Kuzdern és Othep kedveli ezt.