Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kukorci

Kukorci Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mióta elkezdődött a városi projekt, minden nap megcsináltam a feladatokat, itt ezen a farmon is, de nem látszik a bariknál. Ugyan ez a problémám a másik farmon is. Kukorci ID34146869, a másik farmom pedig: Samyramis ID36716920. Köszönöm előre is a segítséget. Minden feladat ki volt pipálva mindig.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A Tábortüzes barátok dekor nincs benne a most futó akcióban, mint ahogy írtam is.
    Az, hogy melyik dekort teszi bele a Központ egy-egy eventből az akciós vásárba, ez az ő döntésük.
    A 2021-s Télapó szikla eventből egyetlen dekor elérhető most az akcióban, az Ádáz hógolyótűz névre hallgató.
    Abban az eventben 6 dekor volt megszerezhető: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-télapó-szikla-titka.21870/#post-1234716

Köszönöm a megértésed. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:

Kukorci ID34146869 sorozata rendben van:
    • 12.04-én (1. nap) mind a 4 feladatot megcsináltad
    • 12.05-én 3 feladatot teljesítettél, így a napi sorozat megszakadt, a barifejek lenullázódtak.
    • 12.06-án (tegnap) 4 feladat kész, 1 Barifej
    • 12.07 (ma) szintén kész a 4 feladat, ez a 2. Barifej.

Samyramis ID36716920
    • 12.04-én (1. nap) mind a 4 feladatot megcsináltad
    • 12.05-én nem végeztél el egy feladatot sem, így a napi sorozat megszakadt, a barifejek lenullázódtak.
    • 12.06-án (tegnap) 4 feladat kész, 1 Barifej
    • 12.07 (ma) szintén kész a 4 feladat, ez a 2. Barifej.

Itt is minden rendben van.

Figyelj arra, hogy mindennap elvégezd mind a 4 feladatot, hogy ne nullázódjanak le a barik és ne szakadjon meg a sorozatot.

További jó játékot. :)

Ismertető: Városi projektek

macimami1958 kedveli ezt.