Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vati666

vati666 Utánpótlás-írogató

Ugyan ez nálam is.

2. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Azonos fákat pakoltál ki a gyopáron ? pl. 3 db. barackot ?
    Lehet, hogy itt is az a baj, mint a tenyésztősnél, hogy különbözőket kell kirakni.?

cicimsincs kedveli ezt.
  3. baltha54

baltha54 Junior szaki

azonosat tettem ki, a tenyésztésnél azonosat ott megadta

farmerSS kedveli ezt.
  4. farmerSS

nálam a tenyésztésnél 2x4 azonosra csak 1/2 teljesítést írt ki, így indítottam egy másik állatból is és csak ezután lett teljesítve.
    Lehet, hogy ennél is 3 különböző fát kér.
    Azért jelezd már, hogy ha kiteszel még másik 2 különböző fát, akkor úgy elfogadja e?, ha igen, akkor ezt is jelezni kell, mert így becsapós a kérés.

5. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Szia!
    Én úgy jártam, hogy kért a bahán 3 trágyázást, trágyáztam simával, mikor azt nem vette, szuper trágyával, mikor az se volt jó a fákat trágyáztam azt mikor az se volt jó, akkor mindegyikből raktam, de az se lett jó, elengedtem ezt a játékot :)

farmerSS kedveli ezt.
  6. farmerSS

Ne engedd el, mert ez hiba.

Ma Neked, holnap nekem, ... jön ilyen kérés és meg kell tudnunk, hogy miért nem fogadja el a teljesítést.