Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét,

Köszönöm az adatpótlást.
    Továbbítom máris ellenőrzésre a kérésed.
    Amint lehet, hozom a választ, szíves türelmedet kérem. :)

macimami1958 kedveli ezt.
  2. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Köszönöm. Várok türelmesen.

Othep kedveli ezt.
  3. Othep

Szia ismét.

Az ellenőrzés megtörtént, a hibát orvosolták a farmodon.
    Jóváírásra került 1 db Koreai fenyők ládája.
    Ki/Be lépést, vagy a játékba történő új belépést követően a Láda / Váza / Elhasználódó fül alatt találod majd meg.
    Javaslatunk, hogy legközelebb ne várj két hetet a hibajelzéssel, ne akadályozd a saját haladásod.
    További jó játékot.

4. zamenik

zamenik Haladó

Piros kosár - kombájn, na itt is összeomlott..... bocsi, ha nagy lett a kép, most hirtelen így sikerült. Ja, és a játékkal együtt a fórum is összeomlott, viszont a harmadik fül nem

upload_2026-1-3_14-26-57.png

5. Othep

Szia ismét,

Az ellenőrzés megtörtént és a Kolléga problémát, hiányt nem tapasztalt a farmodon.
    Tegnap nem volt olyan cseréd, ahol Hermelin odút kaptál volna.
    Tegnapelőtt este, 2026-01-01-én, 20:14:25-kor volt az a csere, amiről írsz, rendben megkaptad a Hermelinodút.
    Előtte 2025-12-31-én, 14:10:06-kor is volt egy cseréd, akkor Te adtál Hermelinodút, amiért Denevérbarlang 5. szint: neon ólfejlesztést kaptál.
    Jelenleg 3 db Hermelinodúd van kint a Főfarmon, és 1 db van bent a farmos Láda / Barifej ikon alatt.
    (Ha sok ólad van, érdemes a keresőt használnod, vagy névsorba rendezni a könnyebb megtalálás érdekében).

6. Othep

Sokat segítene, ha hoznál képet a böngésző hibanaplójáról az itt leírtak szerint: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/page-36#post-1472307
    Így, az összeomláskor.

És természetesen hozzál akkor már farmnevet, ID-t is. :)

7. zamenik

zamenik Haladó

Ezt találtam, remélem az, amit kell, edge-ben máshogy van, mint a linken, amit mellékeltél.
    zamenik ID: 14081695

Viszont most, hogy babráltam ezt a felületet, visszamentem a játékra és most a kombájn is meg amott a szezonbolt is beenged és nem omlik össze :eek:o_O

upload_2026-1-3_15-3-56.png

8. Othep

Az ellenőrzés megtörtént.
    Mivel a Játék naplójában nem látjuk, mikor mennyi trivia pontot szereztél, így a problémát továbbítottuk a Központ részére, vizsgálatra.

Válaszukig kérem szíves türelmedet.:)

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  9. macimami1958

Mielőtt játszottam volna, volt 232trívia pontom, Lejátszottam 3 almásat, megkaptam a 12 pontot , így lett 244. Apuncsos viszont nem adta. 252- nek kellett volna lenni ha nem kipipálja hanem beadja a kérdést. Várok tovább türelmesen, de nem hazudok.(igaz, nem is írtad hogy hazudok)

Möst hogy beléptem játszani, beadta a 2 kérdést és megkaptam a pontokat,

Utoljára szerkesztett: 3.1.26, 18:09
    Othep kedveli ezt.
  10. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Köszönöm,megtaláltam, és elnézést kérek a nagy betűkért!

Othep kedveli ezt.
  11. Othep

Igen, jó képet hoztál, köszi.
    Örülünk, hogy helyreállt a rend, további jó játékot. :)

zamenik és macimami1958 kedveli ezt.
  12. baltntos

baltntos Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

Othep és Kuzdern kedveli ezt.
  13. kaposvarine

kaposvarine Junior szaki

Szép napot Kívánok ! Segítségeteket szeretném kérni. Megvásároltam a Szezonok felhősor 5.-öt most kb 1 őrája, és a kitehetőket kezdtem rá kirakni. Az utolsó kettőt nem találom. Vagyis az úriember szuvenirt és az újévi szuvenirt.
    Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet az oka . Tudna nekem ebben esetleg valaki segíteni? Hol találhatnám meg !?
    Előre is köszönöm !
    ID.: 31339811

14. Othep

Szia,

Az Újévi szuvenírt még nem is találhatod.
    Ezt a ma induló szezonban szerezhetjük meg, a 39. sorban: https://board-hu.farmerama.com/threads/Újévi-szezon-56-2026-január.27245/#post-1485663

Az Úriember szuvenírt megkeressük Neked.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége és Modik pihenőideje miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

15. kaposvarine

kaposvarine Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm !

Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése alapján az Állatüdülő területen találod meg, a már felszabadított részen jobb oldalon, alul keresd középről kifelé haladva.

macimami1958 kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Örömmel látom, hogy közben ráleltél a pontokra Te is, de azért hozom a Központ válaszát is:
    A Központi vizsgálat után jóváírásra került a farmodon 8 Trivia pontszám. Így a pontjaid száma 298-ról 306-ra emelkedett.
    A Központ kérése, hogy rendszeresen takarítsd a Beragadt sütiket a gépedről, mert ezek okozták a hibát Nálad.
    Sok sikert a folytatáshoz. :)

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. macimami1958

Nagyon szépen köszönöm a munkádat. Naponta többször is törlöm a sütiket.A clinerrel is takarítok, szerintem nem ez az oka, de ha ti mondjátok.....Analfabéta vagyok ebben a kérdésben.

Utoljára szerkesztett: 4.1.26, 18:33