Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -aranylevél-

-aranylevél- Fórum-zöldfülű

Harmadik napja élvezhetetlen a játék.

jólóbarát és -Csimpy- kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elnézést, hogy sokat kellett várnod a válaszra.

A területek véletlenszerűen érkeznek és nem sorban.
    A feladat leírása pedig egyértelmű. 3 új területre kell belépned... azaz olyanon, amilyen még nem jártál... ha 1-es területtel kezdesz, aztán a kettesre kerülsz, aztán megint az egyesre, akkor nyílván 2-esen marad a számláló... 3 különböző területre kell jutnod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. -sanele-

-sanele- Fórumprofi

Annyira véletlen,hogy az én láthatatlan mahjong táblámon is sikerült szintet lépnem,úgy hogy amikor a kezet mutatja kattintok,húzgálom ide-oda.hu;););)llajóóó

4. Vályog

Vályog Járnitanuló

Néha sikerül belépni aztán nyögvenyelősen megy amig ki nem dob

jólóbarát kedveli ezt.
  5. anikocska1

anikocska1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Még mindig akadozik a belépés - ha egyáltalán be tudok -, a különbözö területekre meg nem is tudok eljutni . Telekomos vagyok , de minden más oldal működik csak a farm nem . anikocska1 4118437

jólóbarát kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok,

A játékproblémát a Központ átadta az informatikus-csapatnak.
    Most arra várnak választ, hogy a böngésző konzoljában kijön-e bármilyen hiba a játék elérésekor az érintetteknek?
    Ezt a következőképpen tudjátok megnézni:
    1. Böngészőben megnyitjuk a játékot
    2. Megnyomjuk az F12 billenyűt
    3. A megjelenő lapon ráállunk a Console fülre.
    4. Megnézzük látható e valamilyen Error üzenet (bekarikáztam).

51406 csatolmány mutatása

5. Ha a képpel megegyező az üzenet, akkor nem számít, de ha valami eltérőt tapasztaltok, akkor hozzatok képet.
    6. A visszajelzéseket farmnévvel, ID-vel a
    Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

topikban gyűjtjük. (Kattints az eléréshez).
    Képkészítéshez segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/technikai-kérdések-alfórumból-archivált-kérdések-és-válaszok.10981/page-5605#post-1349297

Köszönjük. :)

Dolphin, stefano0606 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. kigyo51

kigyo51 Fórum mestere

Szia, ezt a karbantartó program sem vizsgálja a szoftver hibákat, nem nyúl a játék szoftveréhez, ugyanúgy, mint a cCleaner sem tesz ilyet, csak a ASC AI módban végez karmantartást, a cCleaner pedig nem. A karbantartás után felgyorsult a Farmerama játék, és azóta sem tapasztalok semmiféle fennakadást. A karbantartó programok nem a szoftvereket javítják, hanem a számítógép program futtató környezeti rendszerét. pl regisztrációs adatbázist ami a windows-nak a része.

Utoljára szerkesztett: 2.11.25, 20:28
    lovardatanya és Dolphin kedveli ezt.
  8. Damas2010

Damas2010 Utánpótlás-írogató

Damas2010
    ID: 1191159
    Telecom

A Bahamákon nem lehetséges learatni az ólakat. A mérsékelt égövi ólak viszont arathatók gond nélkül.
    Ugye nem gondolják komolyan, hogy ez is a magyar internetszolgáltatók hibái miatt fordul elő?

9. raquelita88

raquelita88 Fórum-zöldfülű

Képernyőkép 2025-11-02 230029.png

Nálam ezt mutatja
    raquelita88 ID: 1186106

Csatolt fájlok:

10. .nyami18.

.nyami18. Fórum-zöldfülű

Utoljára szerkesztett: 3.11.25, 07:48
  11. Goldros

Goldros Fórumlakó

Szia! Sajnos a laptopom nem volt jó most lett kész , és pirosba mentem át. de rengeteg állatom eltünt.

12. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Sziasztok :) Szeretnék ellenőrzést kérni a Gyopár völgyben. Nemrég elértem a 43 -s szintet. Az Egyéb tárolási kapacitása nem egyezik 1000 nél tartok és ezen a szinten 1150 nek kellene lenni,ill.az Anyagokelőállítása1500 és már 1600 -n kellene legyen. Folyamatosan fejlesztem a kapacitásokat ,nem győzöm pótolni a Műkertsz jelvény ,mert annyit kellet beadnom afejlesztésekhez.
    ID: 1804235

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    attól mert nem voltál aktív, nem tud eltűnni állat a farmodról.
    Kérlek, hozz farm nevet és Farm ID-t, s add meg milyen állatokat hiányolsz, s kb. mennyi volt belőlük, mikor volt meg az a mennyiség amire emlékszel.
    Állatokat be tudtál adni gazdaköri feladatokba, Gyopárvölgyön az Átalakítóba.
    Ezen információk nélkül érdemben nem tudunk segíteni, megértésedet köszönöm!

Goldros és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Dolphin

15. Dolphin

Szia,
    továbbítottam.
    Türelmedet kérem a válaszig.

16. Dolphin

Szia,
    megvizsgáltam jelzésedet, sajnos az ismertetőben szerepelnek rosszul a számok, a készítéskor került hiba a gépezetbe. Mai nap folyamán igyekszem a javításokat az ismertetőkben elvégezni, amit a Játékban látsz, azok a jó szintek.
    Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk, a javításig pedig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Enikő65 kedveli ezt.
  17. Goldros

Goldros Fórumlakó

Gazda: Goldros ID: 16719200

18. Goldros

Goldros Fórumlakó

most meg éeszedte a 15 FA és semmi nem aktiv ezt irja

19. Goldros

Goldros Fórumlakó

A főfarmomról minden eltünt minden más terület meg van minden

20. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos