Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Vásároltam két csomag titokfát 1-1 csomaggal a farmra és a bahára is. A bahás rendben van, de a farmos fákat nem találom, sem a 30 titokfát sem a +1 kifejlett fát.
    Legyetek szívesek megnézni, hol vannak a fáim.
    Köszönöm.
    Gazda: -gyöngy-581 ID: 40951777

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    továbbítottam problémádat vizsgálatra, türelmedet kérjük a válaszig.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. Music68

Music68 Járnitanuló

Vásároltam 230 farmaranyat de nem kaptam meg! Visszaigazolás megjött az emailcímemre hogy vásároltam!
    Gazda: Music68 ID: 42645888

Közben megjött! Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.5.25
    Dolphin és Ableotory kedveli ezt.
  4. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A Farmarany vásárlások körül 10:00 és 12:00 között átmeneti megjelenítési hiba volt.
    A bahás csomag megvásárlása előtt 342 FA volt a számládon, vásárlást követően 143, mivel 199 FA-ért a bahás csomagot megvásároltad. Ezt követően már nem volt FA készleted a farmos csomag megvásárlásához. Vásároltál ezt követően 165 FA-t, de az a hiba miatt csak később íródott jóvá. Most jelenleg 289 FA készleted van. A farmos csomagot próbáld meg ismételten megvásárolni, mivel annak a vásárlása nem ment végbe.

Dolphin és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen a segítséget, megyek és megpróbálom újra a vásárlást.
    További szép napot és jó munkát kívánok nektek :)

Ableotory kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

A levelező rendszer hibás évek óta.
    Megírjuk a levelet és sok esetben nem küldi el mégsem, hiába kattintunk a "Küldés" gombra.

szöszi50 kedveli ezt.
  7. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Kedves Moderátor!

Most az imént arattam le a múzeumokat, a kergekertben 1 db múzeumot, a kúriában 2 db múzeumot, a hajótöröttek partján 1 db múzeumot.
    Szeretnélek megkérni téged, végezz ellenőrzést, hogy jóváírta-e nekem a játék az értük járó pontokat!
    Előre is köszönöm a fáradozásodat!
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

8. szildiko78

szildiko78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a kapott ajándékkódot nem tudom beváltani. Eddig még nem tettem meg és azt írja ki, hogy az adott kód nem található a rendszerben.
    Kérlek segítetek, hogy mi az oka ennek. Köszönöm szépen.
    ID számom:
    17797800

9. totyogó98

totyogó98 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem ugyan az a problémám, mint az előző hozzászólónak. Nem engedi beváltani a WINDELAY kódot, azt írja ki, hogy ez nem található a renszerben. Kérlek nézzetek utána mi lehet a probléma. Köszönöm.
    ID számom: 17094390

10. Zsufika81

Zsufika81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam sem engedi beváltani, azt írja ilyen kód nincs a rendszerben. Köszönöm a segítséget!
    ID számom: 48413927

11. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Ellenőrizzétek, hogy az ajándékkód amit beírtatok, az helyes-e.
    A Helyes ajándékkód:<<TWINDELAY>>
    Ettől függetlenül a problémátokat továbbítottam az illetékesek felé.
    Megértéseteket köszönöm.

szildiko78 kedveli ezt.
  12. -Sudden-

Szia.
    Továbbítottam a kérésed az illetékesek felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

kigyo51 kedveli ezt.
  13. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Talán azért nem tudod beváltani a kódot, mert nem WINDELAY, hanem TWINDELAY a pontos megnevezése.

-Sudden- kedveli ezt.
  14. szildiko78

szildiko78 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ és úgy látszik valóban hibásan írtam be a kódot. Most sikerült beváltanom!:D:D

-Sudden- kedveli ezt.
  15. -Sudden-

Örülök, hogy sikerült.
    Ahogy elnézem, totyogó98 és Zsufika81 is a te felhasználód.
    Ezért, ha legközelebb más felhasználón is problémát észlelsz, akkor elég ha 1 fórum fiókon osztod meg és a többinek az ID-át is hozod, nem kell ahhoz 3 különböző fórum fiókkal belépned, a több felhasználó megléte nem tiltott.
    Szóval: Ha legközelebb problémát észlelsz, akkor jössz ezzel a fórum profillal és a 3 ID számmal - vagy annyi farm ID-t hozol, amennyin hibát észlelsz -.

Megértésedet köszönöm.

Othep és Dolphin kedveli ezt.
  16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint mind a 4 múzeumból megkaptad a TP illetve TTP jóváírást. A játék naplója szerint:
    • 2025-05-09 16:53:42 = 23.642.432 TP
    • 2025-05-09 17:03:50 = 126.509.376 TTP
    • 2025-05-09 17:06:21 = 168.827.537 TP
    • 2025-05-09 17:06:21 = 117.985.406 TP került könyvelésre.
    Ameddig vissza tudok menni az ellenőrzéssel, nem találtam több múzeum aratást naplózva.

További jó játékot kívánok.

Swartsch kedveli ezt.
  17. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm a segitsgedet. Sajnos ismét ugyanaz a helyzet. Arattam volna 10 perc volt h beérjen. Beléptem, és a beérett novény helyett magokat választhattam, klikk az 5 órásra mintha kezdeném, akkor előjött a beérett növény. Arattam, ültettem, de most a beadási hely nincs meg, virág kupac fedi. ......ehhez egy kis segitséget kaphatok? engedjem el, és majd beadom amikor rendben lesz a játék?

Utoljára szerkesztett: 9.5.25
  18. Luminary

Szia!

Hagyd figyelmen kívül a növényválasztást. De, semmi negatív dolog nem történik, ha ismételten rákattintasz a már korábban kiválasztott növényre. A beadási felületet több helyről is elérheted, nem csak az event területről. Az eventórából illetve a Baha ültetvényen és a Főfarmon az eventbejáratokból.
    Sok sikert!
    upload_2025-5-9_21-33-13.png upload_2025-5-9_21-34-9.png upload_2025-5-9_21-34-59.png

Swartsch kedveli ezt.
  19. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm a gyorsaságot, ez a része rendben van, learattam, figyelmen kívül hagytam, beadni a növényt nem sikerült mert nincs a ott az eventes területen a beadási sávot jelző dinos bődé. bokor vagy ilyesmi volt a helyén. kiléptem, beléptem , most jelenleg ok, előbujt ahol a növényt be tudom adni a haladási sáv. Szóval most épp minden a helyén van. Köszönöm, csak lesz valahogy. Köszönöm a segitséget, és a türelmedet!

20. Luminary

Szia!

Megnézted a többi belépési lehetőséget? Fent írom, mutatom, hogy még 3 helyen el tudsz jutni a haladási sávhoz, nem kell feltétlenül a bokorból indulni. Sőt, 4 helyről is odajutsz, hisz a Hírek felületéről is a Haladási sáv nyílik meg, ahol be tudod adni a megtermelt növényeket, felröppenőket.
    upload_2025-5-9_21-58-58.png

További jó játékot!

Swartsch és jófarmerlány kedveli ezt.