Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőriztem a farmodat, a hiányzó tétel jóváírásra került.

Kérlek, ellenőrizd!

Hahacska, juliannakoczkas és stb_farmer kedveli ezt.
  2. Enike**

Szia!

Kérlek, ellenőrizd!

Bátyus, juliannakoczkas és stb_farmer kedveli ezt.
  3. Enike**

Szia!

Ellenőriztem a farmodat, nálad is hiányzott 24 Csillagos érme. Jóváírásra került.

Kérlek, ellenőrizd!

retek.katalin és juliannakoczkas kedveli ezt.
  4. Enike**

Szia!

Kérlek, ellenőrizd!

Akela, juliannakoczkas és stb_farmer kedveli ezt.
  5. Enike**

Szia!

Sajnos ezt nem mi döntjük el, hanem a Központ. Mi csak végrehajtjuk a feladatot!

Megértésedet köszönöm.

6. nagyjuli

nagyjuli Fórummogul

Szia! Kérlek, ellenőrizd a farmomat, mert úgy érzem, hogy nálam is volt olyan, hogy nem kaptam meg minden csillagos érmét. Farmnevem: nagyjuli, ID számom: 74300370 Segítségedet előre is köszönöm!

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. evavertes

evavertes Utánpótlás-írogató

Tegnap elkezdtem a fociláz eventet de az első- (második nem tudom biztosan) rúgásoknál már lefagytam. Kérlek ellenőrizzétek, hogy pontosan hol akadt el a játékom. Köszönöm szépen előre is! ID 1754480 Farmnév: VértesGyörgyné

juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Ma (azaz 6. hó 8.-án) learattam az összes földterületem, de a megszokottal ellentétben nem mutatta, sőt szerintem nem is számolta a megszerzett tapasztalati pontjaimat. Nem változtattam a játék beállításain, így a számomra érthetetlen ez a fajta spórolás. Farm név : franyo121 ID : 36281016 Köszönöm ha valaki utánanéz!

9. agikka

agikka Járnitanuló

Kérlek segítsetek nem találom az ID számomat, tegnap én sem kaptam meg a 24 pontot , köszönöm ,megtaláltam ID 38264770 agikka,

Utoljára szerkesztett: 8.6.23
  10. rozo52

rozo52 Haladó

rozo52
    ÍD 16513440

11. PaySkin

PaySkin Fórumlakó

Jó reggelt!

Az 1-es számú pályán a kezdésnél kivettem a 12-es és 24-es csillagot is, majd a 36-ot adó kapuba lőttem, de csak 48! csillagot adott a rendszer! A 24-essel mi a helyzet?
    Az eddigi csillagok száma: 96 db, mindkét pályáról 48-at írt jóvá, vagyis ott sem mutatja a 24-et!

Gazda: PaySkin
    ID: 56888136

12. pubi50

pubi50 Járnitanuló

Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Végig megcsináltam a Nagy lakoma eventet. A felhősort még sem tudom kirakni, mert azt mondja, hogy hiányzik a "Felelsz vagy mersz" elemem. Nem tudom hova tünhetet ? Meg tudnátok nézni, hogy hol lehet, vagy mi a gond?

A másik problémám, hogy a most kezdődött Fociláz 2023-ban nem kaptam meg, az ajándékot, amivel indíthattam volna egy mini játékot.

Előre is köszönöm a segítséget.

Gazda: pubi50
    ID: 6142405

13. retek.katalin

retek.katalin Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm!

Enike** kedveli ezt.
  14. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia,
    a második kérdésedben tudok segíteni. Ebben az eventben nincs ajándék minijáték, mert nincs malomtermék. Akkor tudsz elkezdeni minijátékot játszani, ha letermelted a szükséges fehér és fekete labdarózsákat és van elegendő felröpi gumilabdacsod.

Nem lehet, hogy a "Felelsz vagy mersz" dekort kiraktad valahova?

Enike** kedveli ezt.
  15. Marika-

Marika- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az 1-es számú pályán a kezdésnél kivettem volna a 12-es és 24-es csillagot is, majd a 36-ot adó kapuba lőttem, de csak 48 csillagot adott a rendszer! A 24-est is érintette a labda, ott a rendszer úgy mutatta, hogy eltaláltam. jobbra indultam el. Köszönöm.

Gazda: Marika-
    ID: 28357053

16. pubi50

pubi50 Járnitanuló

Szia! nagyon szépen köszönöm a választ. Még egyszer átnézem a dekorokat.

stb_farmer kedveli ezt.
  17. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Fociláz eventen most játszottam le a 1. pályát. Hibátlanul végigvittem (12 + 24 + 36), de sajnos 24 érmét nem írt jóvá a rendszer.

Mica67 ID: 4698757

Előre is köszönöm a segítséget!

18. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Sziasztok!Tegnap és ma lejátszottam több pályát,de nem figyeltem hogy rendesen megkaptam-e az érméket.Lehetséges lenne,hogy ellenőrzitek?Előre is köszönöm!
    (Erzsébet) ID:2600624

19. bamargo52

bamargo52 Járnitanuló

Sziasztok. Nem figyeltem hogy az 5.pályát lejátszottam e.

bamargo52 ID 1943833

20. Enike**

Szia!

A Fociláz - 2023 június eventjében nem volt kezdő ajándék minijáték.

A felelsz vagy mersz dekor:
    A Nagy lakoma eventen ugyan megszerezted, ám 2023-06-04 08:21:39-kor elcserélted 4.szintű rózsaszín Angórasimogatóra.
    Ezért nincs a tulajdonodban.

Sali~*.* és stb_farmer kedveli ezt.