Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Reggel begyűjtöttem a mikulásvárón a díszdobozt adót és a Színes káoszt /Világítótoronynál/, ám csak 1 dobozt kaptam. Ne tévesszen meg a felhasználásra váró 2 db, mert most gyűjtök. Köszönöm, ha ellenőrzést kapok. Remélem nem tévedtem. ID:6689151

2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Azt ne felejtsd el, hogy a 23 órás mezőn nem díszdobozt kapsz, hanem díszdobozok ládáját. A díszdobozt magát - nem ládát - a Színes káosz nevezetű dekoráción kapod.
    Ettől függetlenül továbbítottam a kérdésed az ellenőrzésre jogosultak felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm!

Luminary, Sali~*.*, Lenczy és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint 2025-01-05 18:01:19-től 2025-01-05 18:02:21-ig 5x ismételted a 20-as pályát, elhasználva az addig összegyűjtött díszdobozokat - minden alkalommal megkaptad a 15 csillagos érmét.
    Ezek után, ma reggel (2025-01-06 08:13:36) arattad a 23 órás mezőt, ahol megkaptad az 1 db Díszdobozok ládáját. Ezt nyitottad, amiből 1 db Díszdobozt kaptál 2025-01-06 08:48:04-kor. A Világítótoronyhoz kihelyezett Színes káosz(+) dekorodat ma reggel 2025-01-06 07:44:14-kor arattad, amikor kaptál egy darab Díszdobozt. ( Ezt legkorábban 2025-01-07 03:44:14-kor tudod ismételten aratni.)
    Jelenleg 2 db Díszdobozzal rendelkezel, mindent megkaptál, ami járt a dekor aratásából és az automatikus mező aratásával is.
    További jó játékot kívánok!

Dolphin, Swartsch és Lenczy kedveli ezt.
  4. Luminary

Szia!

Felvetted a kapcsolatot a Supporttal, a továbbiakban kérlek ne gyere a Fórumra ezzel a témával. A velük folytatott levelezésből se hozz semmit a fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm!

Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.1.25
  6. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

7. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy nálam a piacon mikor visszatörlöm a saját termékeim, akkor az utolsó tételnél lefagy a piac is és az egész farm is. Nálam ez kb pár napja így van.

8. Luminary

Szia!

Az elmúlt napokban a piaci funkciók nem működtek megfelelően. A hiba ismert, a javítás megtörtént. A héten valószínű mindenkinél helyre fog állni a rend.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

csigusz10 és Swartsch kedveli ezt.
  9. Luminary

Swartsch kedveli ezt.
  10. Luminary

Swartsch kedveli ezt.
  11. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

igen látom meglett, de nem volt elég simán a frissítés gombra nyomni a böngészőben, nem értem miért, sőt ki léptem újra és vissza újra beírva a farmnevem, na így már megjelent, ez normális vagy nálam van valami hiba?
    még annyi hogy a programot telepítve meg az a bajom hogy túl kicsi a kép utána nehéz vele játszani mikor a monitor negyedén látni csak, azt nem lehetne növelni valahogy?

12. Luminary

Szia!

A leírtak alapján nekem úgy tűnik, hogy kliensből játszol.
    Ha, bírja a géped, akkor nyugodtan játszhatsz böngészőből is, nem kötelező a kliens. Kliensben ha valamit nem találsz, akkor a ki/belépés megoldás lehet - most is segített.
    A kliensen belül tudod állítani a a játék ablakát. Jobb fent lépj be a beállításokba - fogaskerék/ villáskulcs - majd ezt követően tudod a standard beállításoknál a játékablak méretét növelni a ZOOM funkcióval.
    A képek nem nálad készültek:
    upload_2025-1-6_19-57-41.png upload_2025-1-6_19-59-13.png

A 140% már egy kényelmes méret, de lehet még nagyobbra is állítani, ha a videókártya támogatja.

Amennyiben böngészőből játszol, akkor is tudod a képernyő méretét nagyítani CTRL és (+) vagy CTRL és egérgörgő segítségével. De, a beállításoknál a kijelző méretét is tudod állítani százalékosan, vagy a felső sorban a nagyítós +/- jelre kattintva.

Frissítés:
    Kicsit elbeszéltem a kérdés mellett:oops:

Amennyiben böngészőben tapasztalsz megjelenítési hibát, akkor törölni kell a sütiket, CCleaneres takarítás ill. a gép újraindítása a megoldás.

Sok sikert!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  13. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

na ez így már elég jó lett 160%-on :), köszönöm szépen

Luminary kedveli ezt.
  14. Janata9

Janata9 Junior szaki

Szia, most játszottam egy válogatóst (11-es pálya), még maradt 19 mp-em és időn túli teljesítésre értékelte :( Egyébként nagyon lassan kúsztak át az elemek a másik dobozokba. Mint a lassított felvétel :(
    Gazda: Janata9 ID: 28853942

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a 2025-01-08 01:02:43-kor valóban befejezted a Mini-játékot, de 30 másodperccel több idő kellett hozzá, mint amennyi a pályához rendelkezésre áll.
    Utána 2025-01-08 01:09:12-kor a 12-es pályát időben befejezted, megkaptad mindkét ajándékot, majd 2025-01-08 01:09:49-kor sikeresen befejezted a 13-as pályát is, szintén megkaptad mindkét ajándékot.
    Javaslom, hogy mielőtt új játékot kezdesz, töröld a Sütiket és ürítsd a Gyorsítótáradat, hogy jobb legyen a játékod sebessége.
    További jó játékot!

Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szeretném ha megnéznétek, hogy a 15. pálya plusz jutalmát miért nem kaptam meg. Én úgy láttam, hogy 5 másodperc még maradt az időből, de a farmmunkás kupont nem adta meg. Időhosszabbítót is adtam.
    Csak erre a kérdésemre kérem válaszod. Köszönöm szépen.
    Marika312, ID: 49267527

17. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a 15. pályát 2024-12-31 12:58:54-kor teljesítetted, a Játék naplója alapján 11 másodperccel túllépted a rendelkezésre álló időt. A pályát természetesen van lehetőséged megismételni, ha sikerül időn belül teljesíteni (akár több időhosszabbító alkalmazásával, hisz van 41 db készleten Nálad), akkor természetesen meg fogod kapni a Farmmunkás kupont.
    A pályák megoldását megtalálod a csevegőben, köszönet érte a Játékostársaknak, akik hozták nekünk.
    Sok sikert!

Swartsch és Marika312 kedveli ezt.
  18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kedves Dolphin !
    Ma újrakezdtem a 15. pályát. Itt maradt még 5 másodpercem. Ez nem látszott az ellenőrzésekor ? Mert a díszdobozom elvette.

kmandy kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    mai játéknak nincs nyoma az ellenőrző panelen, elviszem a Központ felé a problémádat, ehhez kérlek, add meg, kb. mikor játszottad le ezt a játékot, amit keresünk.
    Jelenleg egy Díszdoboz és egy Díszdobozok ládája van készleten Nálad.
    Köszönöm!

Swartsch és Marika312 kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

A játékot 9-10 óra között játszottam le, -emlékem szerint-. Valóban kettő dobozzal zártam tegnap, ma 9-10 óra között levettem a Kerge kertben a díszdobozok ládáját, lett 3 játéklehetőség ezért gondoltam visszamegyek a 15. lejátszani a m.kuponért. Sikertelennek ítélte, de a számlálóban még maradt idő.
    Köszönöm a segítséged,