Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. marikailles

marikailles Fórum-zöldfülű

marikailles ID 14886226 Köszönöm szépen jóváírták a virágokat, igy betudtam fejezni!

Luminary és Othep kedveli ezt.
  2. györgyi37

györgyi37 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

Othep kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm! Ezek szerint működik a Múzeum?

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, működik Nálad, megkaptad a TP-t aratáskor. Itt találod a legfrissebb kommunikációt a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/múzeum-aratási-hiba.26008/#post-1449612
    Remélhetőleg már nem lesz gond Nálad a jövőben.
    De természetesen van rá mód, hogy ellenőrzést kérj a jövőben is.
    További jó játékot!

5. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

nem tudom, hogy a panaszt a piaccal kapcsolatban hova kell írni?
    Köszi

6. Dolphin

Szia,
    a Játékkal kapcsolatos panaszokat a Panaszkönyvben lehet megírni, melyet itt találsz:
    Panaszkönyv
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  7. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Újabb trükköt találtak ki a farmos teendők megnehezítésére...
    Ha a bal oldali menüben kinyitom a harmadik, a földek kirakására szolgáló menüt, majd kattintok a vetőtábla ikonjára, akkor a vetőtábla a menüablak alatt jelenik meg. Ami azért jó, mert így a vetőtábla egy része el van takarva. (Amúgy is: a Windows-ban az a gyakorlat, hogy egy menü eltűnik, miután választottam belőle. Itt a játékban nem, ami több esetben okoz apró bosszúságot. De ezzel együtt élünk...)
    Kliensben tapasztaltam, újraindítás után is.

Egy jó ideje a fórum rendszertelen időközökben kidobál; sokszor pár perc elteltével. Most például beléptem ide, beírtam ezt a pár sort, de beküldeni már nem tudtam. Ha nem mentem Vágólapra magamnak, írhattam is volna újra, mert csak az első pár sort jegyezte meg...

szöszi50, Sali~*.*, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  9. nemlóverseny

nemlóverseny Utánpótlás-írogató

Böngészőben is hasonló a helyzet.
    Bár tovább nézve, újbóli rákattintással a bal menü eltüntethető a vetőtábla elől.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    a vetőtáblás észrevételedet köszönjük, a Központ tud róla. Ahogy Játékostársad is írta, ha újra rákattintasz a földes ablakra, eltűnik, így már a teljes vetőtáblához hozzáférsz.
    További jó játékot.

11. belya6

belya6 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!!!!

12. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!A piacon össze vissza úgrálnak a dolgok.

GA-BI-O-Farm és kigyo51 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    ez alatt pontosan mit értesz? Kicsit fogalmazd meg a problémádat részletesebben. Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, akkor add meg az adataidat is.
    Én tapasztaltam semmi rendellenességet a piacon a farmomon.
    Amit látatlanban javasolni tudok, az egy KI/BE lépés, illetve a Sütik (Cookies) törlése és a Gyorsítótár ürítése.
    Ha ezek nem segítenek, akkor várunk vissza a részletes hiba leírással és az azonosító adatokkal. Megértésedet köszönöm!

14. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szia kedves Dolphin !
    Én három farmot csinálok, három szerverhez csatlakoznak.
    Mindhármon kipróbáltam a piacot !
    A hiba mindhármon megvan !
    Egy pillanatra nem jól mutatja a növényeket, majd helyre áll!
    Tehát a jelzett hiba valós, másoknál is megvan !

15. farmer_puma28

Szia!Össze vissza változtatják a növények,fatermések a helyüket,van ami háromszor szerepel.Olyan is van hogy csak a farmos növényeket kellene lássam és be ugrik a bahás is,meg mondjuk a metélöhagyma az elején a búza meg gondolom a végén.

GA-BI-O-Farm, *Gizus* és szöszi50 kedveli ezt.
  16. scania7

scania7 Járnitanuló

Sziasztok!Nálam is megvan a hiba.Farmos növények közt bahás növény stb.stb...Üdv

GA-BI-O-Farm, *Gizus* és farmer_puma28 kedveli ezt.
  17. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Szép napot! Az 5-ös piacon vagyok, és az elöttem szólóhoz csatlakozom. A fáknál ugrálnak a dolgok, hol bahás, hol farmos fatermések vannak. s 2-3-szor van kint egy-egy fatermés ajánlat. Megkérdeztem a csoportban, hogy csak nálam, és azt írták náluk is ilyen. Köszönöm ha utána néztek.

farmer_puma28 kedveli ezt.
  18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Ha a szokásos takarítás nem segít a helyzeten és a hiba továbbra is fenn áll, akkor szükséges megadnotok a farm neveket és a Farmok ID számát, ahol a hibát tapasztaljátok.
    Én most néztem, - szintén az 5-ös piacon - de nem tapasztaltam a jelenséget.
    További jó játékot.

Swartsch és *Gizus* kedveli ezt.
  19. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Közben a Farmerama csoportban, új panaszos van az 5-ös piacról.

20. farmer_puma28

Sza!Takarítás meg volt!A jelenség akkor jelentkezik ha az árúk áttekintése,vagy ha bele lépünk egy árúra, ki lépünk onna akkor is össze vissza van kavarva a töbi árú.Gazda: farmer_puma28 Azonosító: 20950683
    Köszönöm szépen!

Utoljára szerkesztett: 21.5.25
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.