Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm a választ!

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  2. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Van 4 db Longán fám a Zuhatagok szigetén kitéve, ebből kettő régebbi, tehát már termelnie kellett, kettőt ma kaptam titokfából. Az a gondom, hogy nem jelenik meg a Baha fatermések között se a név, se az, hogy hány termés van és ugyanígy nem jelez egyet sem a Gazdaköri feladatok között sem, ahol be kellene adni. Mi lehet az oka? Vilmos05 13647886

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Valóban 4 darab Longan fád van kihelyezve a Zuhatagok szigetén, 2 régebbi és 2 db új.
    Mind a 4 fa 21:28:33-kor lett indítva és holnap, vagyis 19-én reggel 08:04:36-kor lesz aratható.
    Eddig összesen 223 db Longan gyümölcsöt szállítottál be a "Furcsa vidék 2" gazdaköri feladat első szint ezüst-arany-és gyémánt feladatába.
    Amikor lenullázod valamiből a készleted, akkor valóban nem látszik a pajtában a gyümölcs neve sem, tehát legalább 1-et hagyjál mutatóba, hogy megjelenjen a raktárban.
    Köszönjük a türelmed. :)

4. röpcsi1

röpcsi1 Törekvő

Szia!

Szeretném kérdezni, hogy 243-as szinten van-e gazdaköri küldetés?

Köszönöm.

5. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Akkor még a név is eltünik? Érdekes. Köszönöm a választ, erre figyelni fogok, ha fontos lesz. Most éppen feltünt, a két új fa miatt. Megint tanultam valamit, köszönöm mégegyszer.

Luminary kedveli ezt.
  6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos nincs, jelenleg 234-es szintnél van az utolsó, szinthez köthetően érkező új Gazdaköri feladatsor.
    Megértésedet köszönöm.:)

Swartsch, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  7. röpcsi1

röpcsi1 Törekvő

Köszönöm.:):):)

Luminary és Othep kedveli ezt.
  8. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

ID: 6286667 a számom
    Szisztok!
    Az eventben a 16.ablakban beadtam a 4x mennyiséget, de nem tudom felhasználni, mert a második beadás után lefagyott és nem lép tovább tegnap este óta. Kérlek segítsetek.
    Köszönöm szépen

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Benéztem hozzád és sikeresen teljesítetted a 16 - 17. feladatot is. Jelenleg 1 óra múlva tudsz aratni és akkor a 18. szint 2800 eventnövényét is be fogod tudni adni. Még 2 dekort el kell készítened, azt se felejtsd bent!
    A kép nálad készült:
    upload_2024-5-20_8-9-35.png

Sok sikert a befejezéshez!:)

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy helyes-e a fenti rúna tulajdonsága?
    Azért kérdezem, mivel a többi fánál az utolsó rúna a gyümölcs értékét szokta növelni, és nem a növekedését. Ennél a fa fajtánál pedig eddig a fokozatig nem is szerepelt még értéknövelés lehetősége.

Egyébként is helytelen ez a megfogalmazás, mert ha valami "növeli a növekedést", akkor az értelemszerűen azt jelenti, hogy nő a növekedési (érési) ideje. Viszont egy rúnától elvárjuk azt, hogy pozitív hatással legyen a vonatkozó dologra, ezért ha jól gondolom, hogy azt jelenti, hogy rövidebb idő alatt érik be, akkor egyszerűen azt kell leírni, s nem ezzel a megfogalmazással.
    Előre is köszönöm, a szíves válaszotokat/intézkedéseteket.

Utoljára szerkesztett: 20.5.24
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A helyes megfogalmazás "talán" , hogy növeli a fa Növekedési fázisát. Már több fa is rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. pl. Vadcseresznye, itt a 3 és 5 runák mindegyike, Szibériai vörösfenyő, Vérbükk, Amerikai bükk.
    ......."
    Növekedési fázisok
    • Az egyes fák különböző mennyiségű növekedési fázissal rendelkeznek, ez általában 4-8 között mozog.
    • Egyes fák esetében további növekedési fázisok válhatók ki a Bölcsesség ösvényén.
    Figyelem! Mivel a fázisok számozása nulláról indul, pl. a sbarackfa 4 növekedési fázissal rendelkezik (0, 1, 2, 3)!

Utoljára szerkesztett: 20.5.24
  12. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Sziasztok
    Tudna nekem valaki segíteni, hogy miért nem tudom begyűjteni a dekorokat a kincskeresős eventben. A 4-es és a 16-os feladatnál levő dekorok közül nem mindet engedi előállítani annak ellenére , hogy megvannak a megfelelő kellékek hozzá.
    Előre is köszönöm a segítséget.
    ljanika6
    10536342

13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az előállítás gombra kattintva megjelenik a dekor előállítási ablaka:

Az előállítás ablakában láthatjuk a dekor tulajdonságait (mennyi TP-t ad, érési idő illetve bónuszt, amennyiben ad).

Lehetőségünk van a dekor kinézetét testreszabni. Kizárólag a kinézetét tudjuk testreszabni, a dekor tulajdonságait (TP, érési idő, méret, bónusz) nem módosítható!

A kinézet módosításához az alsó rublikákban van lehetőségünk. A dekor módosul a felső képen is, ahogyan módosítjuk a rublikákat:

Ahogyan látható a fenti képen, mindegyik dekornál 2-2 különböző motívumot tudunk módosítani. Ez azt jelenti, hogy egy adott dekorból 4 különböző kerül a játékba (variáció), de ez nem jelenti azt, hogy mind a 4 különbözőt megtudjuk szerezni (megszerezhető különleges kellékek számától függ). Mindegyik dekornak különböző neve van, ezért erre érdemes figyelni!

Miután előállítottunk egy variációt, az ismételten nem előállítható:

Swartsch, Sali~*.*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Köszi, de ez mind világos csak annak ellenére tette ki a mind elfogyott táblát hogy még bőven maradt kellékem a többi dekorra.

Sali~*.* és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az első válaszomat töröltem, mert elnéztem a sorokat, s így nem volt jó, amit írtam - ezért elnézést kérek.
    A mandzsúriai barackfánál más az 5. rúna, mint a másik két barackfánál. Eggyel több növekedési fázist kap a Mandzsúriai barackfa ezt a rúnát kiváltva, így nem 4, hanem 5 növekedési fázisa lesz már a fának.
    A megfogalmazás valóban nem annyira pontos, ezért ennek módosítását fogjuk kérni a Központtól, az ismertető anyagban viszont pontosítjuk, minden fánál, ahol elérhető ez a rúna.
    Még egyszer elnézést kérek, megértéseteket köszönöm!

16. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, s az alábbiakat látom.
    A krokodilból kiváltottál 3-t, ezt a kombinációkat állítsd be és ki fogod tudni váltani a negyedik dekorodat, figyeld a zöld pöttyök helyzetét:
    upload_2024-5-20_12-6-3.png

A malacnál eddig egy dekort váltottál ki, a többi kombinációt kell még bejelölgetned a kiváltáshoz:

upload_2024-5-20_12-4-20.png

Ha valamelyiket így sem sikerülne, jelezz vissza, és kiváltom Neked. Minden hozzávalód megvan.
    Drukkolok, h megtaláld a megfelelő kombinációt.

Swartsch, Sali~*.*, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm az utánjárásodat, és a szíves intézkedésedet!
    Minden jót! :D

Swartsch, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget. Sikerült most már minden dekort kiváltanom.
    További szép napot kívánok!

Luminary, Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  19. gabibenk

gabibenk Utánpótlás-írogató

kerestem a szörny szuvenirt, mert hiányzik a felhőmről, de az iID-re mindig kiirja hogy hibás, pedig jót irtam be. gabibenk, ID:8856164

20. Dolphin

Szia,
    azért nem találod a Szörny szuvenír dekort, mert sajnos ezt nem szerezted meg.
    A Szörny szezonban (2023. október) ellenőrzésem alapján a 38. szintig jutottál, a szuveníreket mindig a 39-es szinten tudod megszerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szörny-szezon-37.24154/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.