Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos nincsen mód arra, hogy visszaszerezd a véletlen kinyitott ládáidat.

Megértésedet köszönöm.

2. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Ez azért .nagy szivatás mert még a felugró ablak sem jelent meg hogy mennyit akarok kinyitni csak egyszerüen lenyúlta az egészet.

3. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Nem tudunk olyanról, hogy lenne olyan hiba a játékban, amely miatt nem ugrik fel, az információs ablak.

Az információs ablak akkor is felugrik, ha csak 1 db ládád van összesen az adott fajtából.

Valószínűleg túl gyorsan nyomtál entert vagy duplát kattintottál és elfogadtad mielőtt reagáltad volna.

Érdemes ekkora mennyiségű nyitásoknál óvatosan megfontoltan cselekedni.

Megértésedet köszönöm.

4. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Köszönet a válaszért, további jó munkát kívánok.

5. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok !
    Abban kérnék segítséget, hogy a mostani eventes játékban nem látom azt a két állatot, akit etetni kéne.
    Tegnap délelőtt még a birkát láttam, délutántól jelen pillanatig már nem látszik sajnos. Sem egyik sem másik. Tudom, csak bizonyos napokon jelennek meg felváltva. Sem a főformon sem a szédültön nem jelennek meg. Volt hogy 10 percig ott maradtam, de úgy sem.
    Kérem nézzenek utána mi lehet a baj. Köszönöm.
    Kisfenyő ID: 8339551

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Lehet, hogy véletlenül rákattintottál a pipára és ezért nem jönnek a karakterek.
    Ellenőrzésem szerint hiányzik a jelölőnégyzetből a pipa. ( Az ismertetőben 3. számmal jelölve) Tedd vissza ( kattints oda) és akkor újra jönnek. Pontosabban jön, mert ma Muszklimacskát tudod eteni, ha van csokiturmixod. Vagyis még először azt is kell keverned a malomban.
    A kép nálad készült:
    upload_2025-7-12_9-3-15.png

Sok sikert!

7. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm szépen a gyors választ. Most bosszankodom az elvesztegetett idő miatt. Köszönöm mégegyszer.

Luminary kedveli ezt.
  8. BerkiMami

BerkiMami Fórum-zöldfülű

Szia
    Bevettem a denevér barlangot a pajtába most meg nem találom 2.3.szint megvan de az alap nincs meg .
    Segitségeteket köszönöm.