Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Maja majmok szentélye, utolsó kamra.
    upload_2025-8-14_15-31-7.png
    Bőven van hozzá elegendő aranybanánod.

2. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Tegnap még 16-vagy 15 gyöngyöm volt! Most kapta még 2 db-ot! a felhőt nem engedte akkor kiváltani! Akkor hova lett? Köszi ha megnézed! id:21356122

3. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Na erre nem gondoltam :) Azt hittem minden ki van váltva már :) Köszönöm szépen a segítséget.

4. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Köszönöm.

5. -Sudden-

Szia.
    Nem tűnt el, csak el használtad, a felhősorra való dekorokat adó ládát váltottad ki vele, az 10 gyöngybe került.
    upload_2025-8-14_15-54-4.png
    upload_2025-8-14_15-54-13.png
    Láthatod, hogy pipa van a mező mellett, az alsó képen pedig azt látod, hogy mennyi került a kiváltáskor.

Zsuzsikan és farmeres53 kedveli ezt.
  6. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az előbb kiváltottam a krokodilt, és nem engedett tovább krokodilozni, kiváltottam a polipot. Jó, akkor nem volt elég a banánom, learattam a bahás dekorokat, és 10 arany banánt kellett volna, hogy adjon, de nem könyvelte el.
    Legyetek szívesek utánanézni. Köszönöm szépen!
    denesrozalia94 ID: 12970867

7. -Sudden-

Szia.
    2025-08-14 16:13:10-kor 2 db szintet léptél ezért összesen 10 aranybanánt kaptál.
    Azért nem tudsz krokodilozni, mert nincs elég krokodilod a tenyésztéshez, mert jelenleg 1 db krokodilod van a pajtában.
    upload_2025-8-14_16-29-26.png
    upload_2025-8-14_16-30-5.png
    A pirossal jelölt 2 szobor nem szükséges a krokodiltenyésztéshez, szerezz több krokodilt és tudod folytatni a tenyésztést.

denesrozalia94 kedveli ezt.
  8. bogyolaluka

bogyolaluka Utánpótlás-írogató

Szia
    A segítségedet szeretném kérni,mivel megszereztem a három csillagot a pecázáshoz,de nem engedi leadni hogy a ládákat megszerezzem.Segítségedet előre is köszönöm baráti üdvözlettel: bogyolaluka ID:1795905

9. -dusmáta53-

-dusmáta53- Járnitanuló

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni mivel 100 banánt el vitt ahhoz hogy a krokodil szobrot meg kapjam de sajnos nem adott .Pedig van krokodilom tehát csak a szobor kellett volna .Bosszantó hogy már a második farmomon járok így. Előre is köszönöm -dusmáta53- ID:12722257

10. -Sudden-

Szia.
    Beléptem hozzád és az egyik ládát adó felhőt már kiváltottad ezt kék nyíllal jelöltem, már csak a piros nyíllal jelölt mezők maradtak hátra, ha leadtad mind a két zsetont, elérhetővé válik a felhősorra való dekorokat adó láda (fekete nyíllal jelölve), ez egy ládát ad, amit az elhasználódó fül alatt található majd meg, ott kell kibontanod, hogy megkapd a dekorokat.
    upload_2025-8-14_16-40-49.png

11. -Sudden-

Szia.
    Képpel jelöltem a krokodil tenyésztéshez szükséges szobrot. Sajnos egyelőre nincs elég aranybanánod, hogy kiváltsd, nézz szét a gazdakörben, hátha van aranybanánt adó egyszerű feladat, nézz szét a ládáid között is, esetleg helyezd át a dekorjaidat a bahára, hogy hamarabb lépj szintet.

Az eventet kedd 22:00-ig van időd megcsinálni, sok sikert.
    upload_2025-8-14_16-45-38.png

12. bogyolaluka

bogyolaluka Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítségedet.Most már sikerült.

13. kannap

kannap Járnitanuló

Sziasztok! Most váltottam ki a Békás mennyország 1. matricát, mégsem jelenik meg az albumban, hogy be tudjam ragasztani. Egyébként az előző matricás problámámat sem oldotta meg senki, amit egy hónapja jeleztem. Kértétek a türelmemet, de mostmár kezd elfogyni.
    Gazda: kannap ID: 56296165

14. -dusmáta53-

-dusmáta53- Járnitanuló

15. -dusmáta53-

-dusmáta53- Járnitanuló

Köszönöm szépen.De a problámám az hogy 100 babánom el veszett így mivel hiába aktíváltam mégsem adta a szobrot , ahol jelezted ott voltam

16. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Köszi, ezek szerint lenyelt 10 arany banánomat a rendszer. Csak mert előbb kiváltottam a szobrokat amit tudtam, és utána arattam a dekorokat, amikből dettó jött 10 arany banán. Ezért akadtam el, még nem arattam a krokikat.
    Köszönöm szépen a munkátokat! További jó játékot!

17. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Segítséget szeretnék kérni
    tanya1026 ID:7040433 kiváétottam a szentélyben a krokodil tenyésztést,de a tenyésztelepen még mindig
    szürke.már ki is léptem.A pajtában megjelent a virágos krokidil.
    Segítségetek előre is köszönöm. sziasztok

18. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

tanya1026 Megtaláltam!! Szép estét kívánok! szia

19. Marcsi6527

Marcsi6527 Utánpótlás-írogató

Szia! Bármit csinálok nem tudom kiváltani a krokodiltenyésztős szobrot.
    Marcsi6511 ID 53220807

20. DeCi[S]ioN

DeCi[S]ioN Járnitanuló

DeCiioN ID: 7765008
    Segítséget kérnék, többször kiváltottam a szentélyt de nem volt elég banánom most megvan a banánom de megint újra kéri a szentély kiváltását. Én ezt nem értem, a krokodilom eleve megvolt mégis kérte a kiváltását. Itt valami nagyon nem működik.