Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.

Az ellenőrzés megtörtént.
    A Szalamandra a kétéltűek kategóriába tartozik, tehát jár érte a babatakaró és meg is kaptad.
    2 x 4 alap szalamandrát indítottál, 2025-01-18-án, 18:01:49 és 18:02:03 időpontokban.
    Ezt követően 18:20:11 - kor arattad és kaptál 1x Azúr szalamandrát, 6x alap szalamandrát, 1x babatakarót.
    A másik tenyésztés eredménye 2x azúr szalamandra, 1x farmpengő, 1x babatakaró és 1x rejtélyes tojás.
    Tehát a szalamandrákra is megkaptad a babatakarókat.
    Sok tenyésztést töröltél, de ha azért törölted, mert szalamandra volt, akkor kár volt.

Mai küldetés linkje: https://board-hu.farmerama.com/thre...s-gazdaköri-küldetésekkel.25895/#post-1430239

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Othep kedves :)

Kérdezni szeretnék valamit:
    A kérdésem az lenne, hogy a most futó szezon szuvenírja már felhőn van. Levehetem-e a felhőről akkor is adni fogja a +-os tulajdonságát vagy már nem?
    Neve
    ..................
    Képe
    ...............................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenPlusz ajándék:
    2025. január 19. 22:00 - 2025. január 26. 22:00 óra
    A tárgy méreteKihelyezhető
    Krampusz szuvenír[​IMG]2.23:002.10012 db szupertrágya
    +
    Nagyobb hozam a terményes ólak aratásakor
    Bónusz: +1
    1 órán keresztül
    1x1Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama szigetek, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok

Kuzdern kedveli ezt.
  3. Othep

Szia Gyöngy.

Egyelőre én sem tudom megnézni, csak reggel érik le a felhőm.
    Egy Bombasztikus ajándék (+)-t tettem egy üres felhőre. Annak nem veszett el a plusz ajándéka, mikor visszavettem.
    Így élek a gyanúperrel, hogy a felhő nem területnek számít, és megmaradnak a plusz-ok.
    De továbbítottam a kérdésedet megvizsgálásra.

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Azt tudom, hogy egy területről áthelyeztehő egy másikra törléssel, mert rákérdeztem egyszer régebben, de a felhő számomra túlságosan meglepő hely volt... Elég sokáig keresgéltem mire egyáltalán megtaláltam.
    Köszönöm a válaszodat és a fáradságodat is. :D
    Szép álmokat, jó éjszakát kívánok :)

5. Othep

Az ellenőrzés megtörtént.
    Felhőről levéve:
    upload_2025-1-18_23-24-23.png

Tehát igen, felhőről levéve is megmarad a plusz-os tulajdonság.

Kiegészítés 23:40-kor:
    A 12 szupertrágyát és a +1 terményt is adja.
    Ez nem plusz-os dekor, hanem adott időszakban rendelkezik Plusz tulajdonsággal. Az hogy előtte hol volt, felhőn, vagy a menüben az nem számit. csak az , hogy a meghatározott időben kint legyen a területen.
    Jó éjszakát Neked is. :)

Dolphin, -ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. rezsder

rezsder Járnitanuló

Köszönöm szépen. Ezek szerint töröltem s nem emlékeztem rá.

Luminary és Othep kedveli ezt.
  7. RaNo88

RaNo88 Fórum-zöldfülű

Gazda: RaNo88
    ID: 32135882
    Tojássztori event.
    Valamit benézhettem, mert az utolsó feladatra csak 2 db Hangulatos kosaram van és 3 kellene.
    Kérem segítségeteket.

8. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos rossz hírrel kell szolgálnom.
    A Tojássztori 1. küldetésének 3. szintjét nem fejezted be, a Gyémánt feladatba nem adtad be a szükséges eventkellékeket. Így nem kaptad meg ott a Hangulatos kosarat és a Repülő tortadenevérek dekort sem. Sajnos a Hangulatos kosarat nem tudod pótolni, így nem tudod a feladatsort befejezni. A dekorok nagy valószínűséggel cserélhetőek lesznek, mivel semmilyen olyan tulajdonságuk nincs, ami a cseréből való kizártságuk indokolná így a következő csere napokon próbáld meg megszerezni ezt is, és a Boldog hóangyal dekort is.
    Az 1. küldetést (amit nem teljesen teljesítettél) itt találod meg: KATT
    A 4. küldetést (amit nem tudsz teljesen befejezni, mert az elsőt nem teljesítetted) itt találod: KATT
    Ezt a két dekort kell majd keresned a következő csere napokon:
    Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Repülő tortadenevérek
    12:00 óra​
    180 TP / TTP x farmszint / bahaszint kihelyezéstől függően​
    Nincs​
    2x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    A dekor 21. farmszinttől elérhető​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/repulo-tortadeneverek/
    Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Boldog hóangyal
    12:00 óra​
    1550 TP / TTP x farmszint / bahaszint kihelyezéstől függően​
    Nincs​
    2x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    A dekor 21. farmszinttől elérhető​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/boldog-hoangyal/
    Megértésedet köszönöm és további jó játékot!

RaNo88 kedveli ezt.
  9. RaNo88

RaNo88 Fórum-zöldfülű

Ez valóban rossz hír. Köszönöm a választ!

10. -Sudden-

A jövőbeni hasonló eventeknél, figyeld a %-os jelet és érdemes többször is ellenőrizni:
    Ha ráviszed az egeret a gazdakörben a gazdaköri küldetésre, akkor megjelenik az, hogy százalékosan van teljesítve maga a küldetés.
    Így tudod ellenőrizni azt, hogy biztosan teljesítve van-e az egész.
    upload_2025-1-20_19-28-31.png
    (a kép csak illusztráció, nem a te farmodon készült).
    Sok sikert a jövőben és további jó játékot!

RaNo88 kedveli ezt.
  11. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok! A szupertáp akció kedd 22 óráig van kiírva, de a belépési órán már cak két óra látszik. Most akkor melyik az igaz?

12. RaNo88

RaNo88 Fórum-zöldfülű

Eddig soha nem hibáztam így event-el. Magam sem értem mi történt. :(

Doggyra kedveli ezt.
  13. Doggyra

Doggyra Járnitanuló

Hello. Valóban nálam is. Nem értem..... Support? Köszönjük.

14. -Sudden-

Sziasztok.
    Ti is tudjátok ellenőrizni, hogy pontosan mennyi idő van hátra az eventből, ha rákattintotok az újságra, majd a piros kosárra kattintva végig lapoztok az eseményeken:
    A hozzászólásom írásakor ez így jelent meg nálam.
    De 20:00 után már csak 1 óra lesz az eventórában, de a hírek felületén látni fogjátok a pontos percet is.
    upload_2025-1-20_19-59-0.png
    (A kép illusztráció, nem a ti farmotokon készült).
    Az eventórában a hátralévő óra jelenik meg, ha 2 óra 58 perc van hátra, akkor az eventórában ez 2 óraként jelenik meg.
    Ha az eventből 3 óra 1 perc van hátra, akkor pedig 3 óra jelenik meg az eventórában.
    Az utolsó tényleges 1 óra jelenik meg percre pontosan az eventórában, ha az eseményből már csak 30 perc van hátra, akkor az eventórában a tényleges 30 perc jelenik meg.
    Megértéseteket köszönöm.

aida2330 és Doggyra kedveli ezt.
  15. kocsisne

kocsisne Járnitanuló

Sajnos nem találom amit a felhőre kellene kitenni - Repülő tortadekoráció-t Köszönöm a segítséget!

16. Mandula53

Mandula53 Utánpótlás-írogató

Üdvözletem, segítséget kérek: Mandula53 ID33818568 Tojássztori Nem tudom befejezni az eventet, 2 hangulatos kosár hiányzik. Mi történhetet??? A választ köszönöm.

17. kigyo51

kigyo51 Fórumlakó

Jó reggelt!

Böngészővel nem tudok belépni. Ha el is jut a felhasználói adatok beírásáig 45%-nál tovább nem jut a baritalicskázás. Eddig kliensel bent voltam, de most kilökött a rendszer, és most már sem klienssel, sem böngészővel nem tudok belépni.. Takarítás meg volt, és több böngészővel es próbálkoztam.

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Van Internet kapcsolatom, mert ha nem lenne, akkor ide a varázsvesszőn kívül mi a macskával írtam volna.....

Több mint 1 óra várakozás után, végre sikerült belépnem a játékba.

Utoljára szerkesztett: 21.1.25, 04:31