Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Vettem (volna) az érmés boltban egy négyszöget, de nem kaptam meg, frissítés után sem! Megnéznétek, hogy mit rontottam el?
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az eventboltban nem tudunk semmilyen alakzatos zsetont vásárolni. Nézd meg figyelmesebben a bolt kínálatát.
    A 4 féle Zsetont tudjuk átváltani Csillagos érmére.

A képet az ismertetőből hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-dzsungel-királya.26359/#post-1451070
    upload_2025-6-3_10-40-0.png

A Zsetonokat csak a Megrendelőktől tudjuk megszerezni, ha van elegendő növényünk, akkor a Csapótáblával tudjuk visszahívni. Csapótáblát kapunk 2 db-ot minden nap, amikor a Játékba belépünk, s az event boltban tudunk is venni, összesen 50 db-ot Csillagos érméért.
    A Négyzetzsetont Fernike adja, Berregő kaktusz eventnövényt kell neki beadni.

Sok sikert a folytatáshoz!

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm! Hát ezt jól benéztem:( Akkor ezek szerint nem vettem semmit sem!

Dolphin kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

kigyo51 kedveli ezt.
  5. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A játék jelenleg nem elérhető, ez miatt különféle hibakódokat generálhat le.
    Amint a játék elérhető lesz, meg fog oldódni magától.
    A hibáról a közleményt itt találod: KATT
    Megértésedet köszönöm.

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Pár perce léptem be a játékba. Elkezdtem játszani az ajándékba kapott erőlevessel.
    3 próbálkozásik jutottam, a nyél már 5 pontos volt, csak a fejet és a rúnát kellett volna változtatni, de semmi féle variációt
    nem fogadott el a játék. Frissítás után lőttek az erőlevesnek.
    A farm más területén sem működik pl. a munkások.
    GA-BI-O-Farm ID1508500

Marika312 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. -Sudden-

Szia.
    Türelmed kérem, amíg a szerver helyre nem áll teljesen.
    Ha ezek után sem találod az erőlevest, akkor kérlek jelezd itt újra és ellenőrizzük a számodra.
    Megértésedet köszönöm.

Marika312 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Sziasztok ! Én is így jártam , nekem már a második próbálkozást sem engedte , így buktam az egészet . A másik problémám pedig , nem enged farmmunkásokat venni .ID : 16942717 Eva0304

vampire_hunter és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. -Sudden-

Szia.
    Ha ezek után sem találod az erőlevest, akkor kérlek jelezd itt újra és ellenőrizzük a számodra.
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem kellet volna akkor megkezdeni a játékot.14óra 5 perckor beléptem ,megkaptam az ajándékot,elindult az event.Mindjárt kiváltottam minden földi jót ami a haladáshoz kell.Mire beérett a növényem, már csak a főfarmon tudtam aratni, de az eventnövény a szédültön volt, ahova mind eddig be sem enged.Ez egy kicsit durva,hogy a sok kedvezményem lejár,tehát anélkül nem fogok játszani.Igy jártam, de többet nem, mert abbahagyom az egészet,nem mérgelédésért játszottam ilyen sokáig!!!Köszönöm a "kedvességüket"

Szomszika és Calibaby kedveli ezt.
  11. -Sudden-

Szia.
    Senki sem látta/láthatta előre, hogy ez fog történni, sajnálom, hogy ketyegnek a bónuszaid, de azon kívül, hogy a hibát továbbítottuk a központ felé, mi (moderátorok) nem tudunk többet tenni az ügy érdekében.

Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy abbahagyod a játékot, mi itt szívesen látunk a jövőben, akár a fórumon, akár a játékban.
    Megértésedet köszönöm.

joti54, Enikő65, KataMara és 2 más kedveli ezt.
  12. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Én dobtam 3 baltát és eltűnt. Vagyis nem tudok visszalépni, hogy a többit is eldobjam! Calibaby01 ID:34380707

13. -Sudden-

Szia.
    Ha a probléma számodra ezután is fennáll pl: eltűnt az erőleves malomtermék, akkor kérlek jelezd itt újra és ellenőrizzük a számodra.
    Megértésedet köszönöm.

Calibaby kedveli ezt.
  14. Szomszika

Szomszika Rutinos

22 növényt arattam volna kiskockán 6 órán keresztül. Úgy döntöttem kiveszem a nyári szabadságot, hogy visszatérek-e, az a jövő zenéje. Meglátom hogy muzsikál majd a zenekar. Most egyáltalán nem jól! ( Nem a modikkal van bajom ). Első körben töröltem a kártya adataimat, prémiumot stb.

15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok!Nálam sem működik semmi,csak a barikák lökdösik egymást!Tudom,hogy a moderátorok nem tehetnek róla,de legalább annyit,hogy ki írnák hogy körülbelül 17.órakor indul a játék.Nem kellenne lesni minden percben.A központ legalább annyit megtehetne a jobb kedvünkért!Nagyon szomorú vagyok,és kezd a kedvem is elmenni mindentől!:cry::eek:

16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

A játék továbbra sem elérhető.
    A Hivatalos tájékoztatást az alábbi linkre kattintva éritek el:

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-játék-nem-elérhető.26387/#post-1452184

Türelmeteket kérjük, köszönjük.

szöszi50, babar.bandesz és kigyo51 kedveli ezt.
  17. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Az elültetett magok azért megmaradnak ha végre elindul az event,? Gon dolom te sem tudsz többet!

18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nálam is lábon áll a vetés;) Meglátjuk....

19. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Hosszas kisérletezéssel már 2 alkalommal tudtam aratni és elvetettem utána is a magvakat. Nagy türelem kell hozzá és csak az Edge böngészőn sikerült megcsinálni, de ott is többszöri kilépés és belépés után. Max. 2 műveletet lehet egyszerre elvégezni és a frissítés nem segít. Bevallom, hogyha előre sejtem, akkor ezt az eventet sem kezdem el.

sticzmaria55 és szöszi50 kedveli ezt.
  20. kovacserikaeva1964

kovacserikaeva1964 Fórum-zöldfülű

Bese lehet lépni

Luszike150150, Marika312 és KövesiJné kedveli ezt.