Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm , pótoltam
    Gazda: szepesej Azonosító: 16046490

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    beigazolódott, amit írtam Neked látatlanban.
    A talányos tenyészet fülön voltál, itt csak a talányos ólaknak tudsz tápot keverni, mint a Baba-Jaga eleség, vagy az Eventhez kapcsolódó Ál-Kroki eleség.
    upload_2025-7-18_11-45-43.png

Amennyiben a többi Teliholdas állatnak kevernél tápot, akkor vagy a Minden fülre kell kattintanod, vagy a Normál fülre. Amennyiben a Teliholdas tápokat megjelölted kedvencnek, akkor azt a fület is ki tudod választani.
    Én nem látok Nálad semmi problémát - figyelj mindig rá, hogy azon a fülön vagy, amelyiknek sárga a háttere:

upload_2025-7-18_11-49-48.png

upload_2025-7-18_11-50-41.png

További jó játékot!

szepesej kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    köszönöm a türelmedet. Az ellenőrzést követően jóváírásra került még 2 db Szerencseérme, így megkaptad mind a hármat - nincs veszteséged.
    Remélhetőleg matricát fog adni az automata részedre a következő indításnál.
    Amennyiben nem fogadod el a válaszunkat itt a fórumon, természetesen van lehetőséged a Supporthoz fordulni, mi itt a fórumon más megoldást nem tudunk ebben az ügyben tenni, csak a Központ által adott választ megosztani Veled.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    Megértésedet köszönöm!

4. emancika

emancika Aktív író

Szia, benéznél hozzám, mert nem tudom hogy mit kéne csinálnom, se törölni, se játszani se semmit nem tudok az eventen csinálni. Beindítottam egy plusz dobást, s lelakatolt, s időt számol. Azt hittem, hogy ez valami plusz dobást ad, nem az hogy lekódol. ID: 2099058

5. Dolphin

Szia,
    minden nap 20 db Minijátékot tudunk játszani. Ellenőrzésem alapján ezt Te ma már lejátszottad, ezért került lakat a Mini-játék indítóra. Minden nap 00:00-kor indul újra a lehetőség.
    A visszaszámlálás azt mutatja, hogy mikor tudsz legközelebb Mini-játékot játszani.

A 2025-07-18 13:35:29-kor indított Kockázásnál aktiváltad a plusz egy dobást, ebben a körben így 4-szer tudtál dobni a kockákkal, az alap 3 dobás helyett. 5-ös kockából lett Drill-ed, az ezért járó jutalmat, a 3x Ál-Krokit megkaptad 2025-07-18 13:36:32-kor.

További jó játékot!

macimami1958 kedveli ezt.
  6. trefena

trefena Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy ismerősöm problémáját hoznám:
    A zuhatagok szigetén van ki téve 2 db Izland Talányos tiki fája, amelyeket nem tud learatni. A hiba Apple telefonos applikációban jelenik meg (IPhone 15 készülékkel). Famnév Zsankahhh ID szám: 52469066.
    Egy másik probléma, hogy minden alkalommal, amikor rákattint valamire (fára, növényre) Rackó töltőképernyő ugrik be. Betölti, de ez aratás közben minden kockára rákattintva felugrik, az aratást nagyon megnehezíti.
    Előre is köszönjük ha tudtok segíteni.

7. Dolphin

Szia,
    az Applikáció jelenleg még nincs hivatalosan játékban, a Központban még zajlik a fejlesztése - ezért nem volt hivatalos kommunikáció sem még róla. Persze, ettől függetlenül lehet rajta játszani, csak előfordulhatnak még olyan esetek, hogy ott még nem minden működik megfelelően. Amit javasolni tudok, nézze meg az AppStore-ban, hogy nem érhető-e el frissítés, mert az "Izlandi" talányos fával tegnap voltak problémák (<<ITT>> található a közlemény), melyek napközben javításra kerültek.
    Amit javasolni tudok, lépjen be kliensben, vagy böngészőn keresztül a játékba, s arassa le ott a problémás fákat, ha nem talál frissítést az App-hoz.
    Amint az Applikáció hivatalosan is játékba kerül, meg fog jelenni Hivatalos kommunikáció is, amint a Központtól ehhez információt kapunk.
    Megértéseteket köszönjük!

8. emancika

emancika Aktív író

Köszi, azt hittem, hogy azzal kaptam lakatot, hogy elindítottam a plusz dobást. Ezek szerint max 20-t lehet egy nap játszani? Lehet, hogy nem figyeltem oda annyira amikor olvastam. :-(

Dolphin kedveli ezt.