Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Szia!
    Üdv a klubban, sokan vagyunk akik már elérték a maximális szintet. A Btp-t nem veszíted el hanem számolja továbbra is a háttérben.

cyrano56, inanna11 és Othep kedveli ezt.
  2. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni ,2 farmal játszom ezért kb egyszerre végzek az eventekkel.A gólözön eventel tegnap a nyuszi és maci karakterrel elvileg végeztem,ma belépve a maci 3.kör nincs kész az azt jelenti hogy 9 játékkal többet játszottam az egyiken, nem lehetetlen de nem tudom hogy csináltam ,szeretném kérni hogy nézzétek meg légyszi hogy megnyugodjak nem veszett el az a rengeteg növény.A nevem csurika003 ID 8240463 előre is köszönöm.

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Átnéztem az ismertetőket.
    Ilyen akciós meghatározások voltak pl:
    - akinél megjelenik az adott dekor, az megveheti, akinél nem jelenik meg, az nem.
    - ahol megjelenik a zöld + jel, abból a dekorból többet lehet vásárolni, ahol szürke marad, abból csak egyet
    - 2022-ben mamarygen ismertetőjében egyértelműen kiderült, hogy az akció csak a felhőről való hiányzásokat szolgálja pótolni
    - többször is szerepel, hogy aki már egyszer vásárolt bizonyos dekorból, annak többet nem lehetséges.
    (fenti leírásokat tekintve számomra a ''vásárlás'' így már ''rendelkezik vele'' vagy ''kipörgette'' jelentéstartalomra is hajaz...)

Források:
    >>Partykerék főnyeremények vására<< 2017. május (virágok, madárijesztők, kőmadár dekorok)
    >>Partykerék főnyeremények vására<< 2017. december (virágok, madárijesztők, kőmadár dekorok)
    >>Kerekkerék főnyereményeinek akciós vására<< 2018. augusztus (virágok, madárijesztők, kőmadár dekorok)
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2018. december (virágok, madárijesztők, kőmadár dekorok, Lidérc lovacska, Mitikus főnix, Mitikus sárkány, Mitikus pegazus és Mitikus kerberosz - a mitikus dekorok csak egyszer megvásárolhatókként kerültek kiajánlásra)
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2020. november (virágok, madárijesztők, kőmadár vityillók és pagoda, kirándulások, csúszdák, Pónilovaglás)
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2021. augusztus (a csak TP-t és/vagy TTP-t adó dekorok korlátlan, a ládát adó dekorok egyszeri megvásárolhatósági lehetőséggel, - a Betöltő virágtól a Tavaszi gombakunyhóval bezárólag -.)
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2022. augusztus
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2023. augusztus
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2024. augusztus

Írásomtól függetlenül továbbítottam a kérdésedet a Kollégák felé.
    A válaszig szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. cyrano56

cyrano56 Utánpótlás-írogató

Köszönöm válaszod.

6. Othep

Szia ismét.

Megérkezett a hivatalos is: https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék-főnyeremény-akció-2025-augusztus.26730/#post-1463801

-BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Othep

Szia ismét.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Minden rendben van a farmodon, ne nyugtalankodj. :)
    Nem veszett el semmi. Annyit játszottál, amennyit látsz a játékban.
    Vélhetően nem jól emlékszel arra, hogy mit és hol csináltál.
    A medve SC várja a folytatást, annak érdekében, hogy a fenmmaradó 2 db fejlesztést ki tudd váltani a boltból.
    Mielőtt focizni kezdesz, ne felejts el a Medvéhez lapozni az oldalsó nyíllal, ha esetleg nem ott állnál.

Sok sikert. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

Othep, köszönöm a gyors válaszod.

Othep kedveli ezt.