Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

Teljes lefagyás és rendszerösszeomlás után F12-nél ez jött elő:
    A játék nem használható, talán még kárt is okoz ilyen formán.

Sagittarius69 ID: 49043685

*Gizus* és Goran kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    amint azt többször megírtuk már, a Játék asztali gépre lett tervezve, nem telefonra. Igen, vannak olyan böngészők, amelyeken telefonon is lehet játszani, tudjuk.

/Saját tapasztalatom, hogy elfordítva a készüléket tudom most is használni, Chrome böngésző van a telefonom, Unity frissítés óta álló képernyővel nem tudtam én sem aratni/
    Akiknél problémás, azok próbálják a Központ által megadott linken keresztül a játékot (akár telefonon, akár sima gépen is).

Sok esetben a Vírusirtó okozza a problémát, például az Avast az egyik, amely nem kedveli annyira a Farmeramat, akinek ilyen van a gépén, az állítsa be a kivétellistára a Farmerama-t.

Ahogy írtuk már korábban, minden hibajelzést, amit megírtok, továbbítunk a Központ részére. Mi ennél többet nem tudunk tenni, a hibák javítása nem a mi feladatunk, hatáskörünk.
    Ők azt kérik Tőlünk (ahogy Othep kollégám is megírta a hétvégén több topikban, több alkalommal), hogy amikor a hiba jelentkezik, akkor hozzatok képet a logokról. Köszönjük azoknak, akik már hoztak ilyeneket, továbbításra is kerültek. Ennek menetét
    itt írtuk le. Nem a talicskázó birkákról kellenek a képek, sem a pörgő napraforgókról.
    Mivel a problémák csak a Játékosok egy részét érintik, ezért van erre szükség, hogy ki tudják deríteni, mi okozza Nálatok a fennakadásokat.

Akinél jelentkezik bármilyen hiba, az az alábbi bejegyzésben leírtak szerint járjon el és hozzatok képeket a logokról, hogy továbbítani tudjuk őket. A képek mellé mindig hozzatok Farm nevet és Farm ID-t is (de ezt minden segítségkéréshez hozni kell!!!)
    <<
    Leírás a hibalogokhoz>>

De amíg ilyen képeket nem hoztok, nem tudunk érdemben segíteni. Attól, hogy leírjátok, 10-15-en, hogy lassú, kidob, lefagy, talicskázik, napraforgózik, nem leszünk előrébb, ezek panaszok, amikkel mi nem tudunk érdemben semmit tenni.
    Ezeket kérjük, hogy a Panaszkönyvben fejtsétek ki (ahogy azt az #1-es bejegyzésben olvashatjátok is), hogy az érdemi segítségkérések ne tűnjenek el a sok panaszos bejegyzés között.

Segítségeteket és megértéseteket köszönjük!

farmerSS, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    nem állt le a Moderátor "szolgáltatás". Mint azt bizonyára tudod, mi ezt a tevékenységet szabadidőnkben végezzük, munkánk, családunk, hobbink mellett.
    S igen, előfordulhatnak olyan napok, olyan időszakok, amikor egyikünk sem tud gépnél lenni.
    /Én tegnap egész nap úton voltam, s mivel legutóbb a vonaton utazás közben adott válaszaimra kritikát kaptam a Játékosoktól, így úgy döntöttem, akkor inkább nem jelentkezek be./ Ma amint tudtam, jöttem, s próbálok a sok panasz között (amelyeknek a Panaszkönyvben lenne a helye) az érdemi segítségkérésekre írni, válaszolni legjobb tudásom szerint.
    A többi válaszom a témához az imént megírtam, ez ez felett eggyel olvasható.

Amúgy gyere bátran, jelentkezz Te is moderátornak, s mutasd meg nekünk, hogy miképpen kell ezt jobban csinálni.
    További jó játékot!

4. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Úgy látom, hogy Fülesnél a 33-as küldetésnél tartasz, ebben az I-6-os terület feloldását kéri Füles.
    A képet az Ismertőből hoztam, itt mindig megtalálod a pontos feladatot:
    upload_2025-11-11_13-12-49.png

A játék naplója alapján Te az I-5-s területet oldottad fel utoljára, így ehhez egy újabb területet még fel kell oldanod. Ezt a 41-es szint elérésénél lesz lehetőséged, addig Füles várni fog, Neked kell még ATP-t gyűjteni addig.
    upload_2025-11-11_13-15-4.png

További jó játékot!

Sozinho és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. macimami1958

macimami1958 Aktív író

Bocsánatot szeretnék kérni tőled és a többi moderátortól. Nem volt szándékom megbántani egyikőtöket sem.Sőt......ha tehetem megvédem a modikat. Minden tiszteletem a tiétek!:inlove:Sajnos ez a nap nem az enyém volt. Hajlamos vagyok másra vetíteni a dühömet ha valami bajom van. Nem kellett volna abban az állapotban felmenni a fórumra és akkor nem sértettem volba meg senkit. Nagyon is jók vagytok ti moderátornak. Nekem nem lenne türelmem némelyik játékoshoz, mellesleg tök hülye vagyok bizonyos dolgokhoz a számítógépen. Mégegyszer kérlek, neharagudj!!!!!!!:cry:

6. Sagittarius69

Sziasztok!

Napok óta sorozatosan előjönnek a hibák és fagyások és bár vannak képek, mégis, mintha semmi nem történne.
    Most egy ilyen lett:

Laptopon, Chrome böngészővel.

Utoljára szerkesztett: 11.11.25, 17:04
    Dolphin kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    lemaradt, hogy kliensben vagy böngészőben játszva tapasztalsz problémákat, s az azonosító adatok is kellenek (jó lenne, ha nem nekünk kellene visszakeresgetni a korábbi bejegyzésekben). Köszönöm, ha segíted ezzel a munkánkat.
    A logokról beküldött képek feldolgozása folyamatosan zajlik, de hogy a hibák feltárása / orvoslása mennyi idő, nem tudom, mert nem értek hozzá, de a Központ dolgozik a témán. Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Sagittarius69 és macimami1958 kedveli ezt.
  8. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ kérésére kérdezem azokat, akik asztali gépen / laptopon Böngészőkben játszanak, s problémájuk volt az elmúlt napokban a játékkal: az elmúlt egy órában (16:15 után) belépve, ha játszottatok, tapasztaltatok-e változást, jobb lett-e a játék működése?

Add meg, hogy mit tapasztalsz (jobb lett / nem változott), s milyen böngészőt használsz.

Ha 16:15 előtt léptél már be, akkor lépj ki, zárd be a böngészőt, majd lépj be újra és szerezz friss tapasztalatokat, s azt követően jelezz vissza.

Köszönjük előre is, ha páran visszajeleztek.

9. Sagittarius69

Szia!

Kiegészítettem a korábbi bejegyzésem.

10. Sagittarius69

Sziasztok!

Ez most jött elő, aratás közben:

Laptopon, Chrome böngészővel.

11. lenoxa

lenoxa Haladó

Nálam semmi nem változott 16.15 után. Asztali gépen Chrome böngészővel kliensben nem tudok belépni. (Ha beírom a nevet és a jelszót, kattintás után egyszerűen bezáródik az ablak.) Ezt egy napja csinálja. Ha nem kliensben játszom, be tudok lépni. (És igen, kiléptem, majd újra megnyitottam.)lenoxa ID: 3780398

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.11.25, 17:38
  12. Dolphin

Szia,
    köszönöm a kiegészítést!
    A Központ visszajelzése, hogy a beküldött kép / logok nincsenek összefüggésben a Unity frissítéssel.
    Mivel közben lefutott a böngészők kapcsán egy frissítés, kérlek, próbáld meg Te is, hogy kilépsz és a nyitott böngészőt / böngészőket is bezárod, majd újranyitod, s friss bejelentkezéssel megpróbálsz játszani. Reméljük Neked is segíteni fog a jobb játékélményben.
    Megértésedet köszönöm!

13. Dolphin

Szia,
    most kliensben vagy böngészőben nem tudsz blépni? Ezt írtad:
    "Asztali gépen Chrome böngészővel kliensben nem tudok belépni"
    A Kliens egy telepített program a gépedre, ilyen az ikonja az asztalon:
    upload_2025-11-11_18-37-46.png

Ha kliens nem működik, akkor javaslom az <<ITT>> leírtak alapján törölni, és újra telepíteni. Illetve ha Avast vírusirtó program van a gépeden, akkor érdemes megnézni, hogy a Farmerama oldalak és a Farmerama.exe a kivétel listán szerepel-e.

A visszajelzéseket ahogy kiemeltem, kifejezetten a Böngészős játékra vonatkozóan kértük most, nem a kliensre.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  14. Sagittarius69

Szia!

Állandóan kilépkedek, de nem is kell, mert kilép a játék vagy leáll, lefagy magáról is.
    Takarítás többször is volt, a nagy aratásom is harmadszorra lett meg.
    Csak a Chrome volt megnyitva, másik oldal, youtube már egyáltalán nem ment vagy volt betöltve, de nem is lehet, mert így sem sikerült a folyamatos aratás.
    A hiba állandóan előjön, már nincs játékélmény.

15. Dolphin

Szia,
    sajnálom, én nem vagyok informatikus, nem tudom értelmezni a logokat, amit küldesz, csak továbbítani tudom. Én nem tudok Neked érdemben segíteni. A legutóbbit is elküldtem, arra még nem kaptam visszajelzést.
    Lehet érdemes lenne helyben szakember segítségét kérni.
    Amit én még javasolni tudok, hogy próbálj meg más böngészőt kipróbálni, vagy a klienst letölteni - vagy töröld a Chrome böngészőt, s töltsd le újra és próbáld meg úgy.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  16. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Sziasztok,
    Asztali gépen, klienssel játszom. Baháról akartam a horrorföldre menni, de hiába, mert frissíteni kell, mert beállt, mint a klinikai halál...

Itt a videó linkje:
    https://streamable.com/lhrues

Utoljára szerkesztett: 11.11.25, 20:48
  17. judorf

judorf Törekvő

Sziasztok!
    Nálam sokkal rosszabb lett a játék, tegnap még valahogy elporoszkált, pont mint 1 öreg gebe. Ma már az a gebe le is sántult, szegény paci... Vajon fog még valaha vágtázni? Csak visszajeleztem ahogy kértétek. Üdv!
    Most már mindenféle böngészővel játszom, chrome, edge, firefox, avas és laptopon.