Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük, hogy visszajeleztél. :)

Luminary és cicimsincs kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Elnézést, hogy ilyen sokat kellett várnod a válaszra.:)

Mivel éjszaka van, ellenőrzés is valószínűleg holnap lesz csak, próbáld ki az alábbiakat:

Töröld a sütiket és a gyorsítótárat.
    Próbáld ki a böngészős verziót, ha klienssel játszol.

Kapcsold ki az összes animációt, mivel lassíthatja az eventablak betöltését.

Ezt a Beállításokban tudod megtenni - a További beállítások fülön.

Állítsd Normálra a farmodon a grafikai szintet, a Standard fülön.
    A Többi animációt is itt tudod kikapcsolni:

Ez követően az oldal alján a Mentésre kell kattintatni, azzal tudod az új beállítást elmenteni!

Ha nem jársz sikerrel, kérlek, jelezz vissza.
    Írd meg azt is, böngészővel vagy klienssel játszol.

Luminary kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Elnézést, hogy ilyen sokat kellett várnod a válaszra.:)

Próbáld ki az alábbiakat:

Töröld a sütiket és a gyorsítótárat.
    Próbáld ki a böngészős verziót, ha klienssel játszol.

Kapcsold ki az összes animációt, mivel lassíthatja az eventablak betöltését.

Ezt a Beállításokban tudod megtenni - a További beállítások fülön.

Állítsd Normálra a farmodon a grafikai szintet, a Standard fülön.
    A Többi animációt is itt tudod kikapcsolni:

Ez követően az oldal alján a Mentésre kell kattintatni, azzal tudod az új beállítást elmenteni!

Ha nem jársz sikerrel, kérlek, jelezz vissza.
    Írd meg azt is, böngészővel vagy klienssel játszol.

Luminary kedveli ezt.
  4. rozsa58

rozsa58 Járnitanuló

még mindig nem tudok belépni rozsa58 ID9766233 A másik pedig rozsika58 ID3691724

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.25, 21:43
  5. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, de lehetséges, hogy csak holnap lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Türelmedet kérem. :)

SzKira2002 kedveli ezt.
  6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Mindent mepróbáltam a fenti ajánlott lehetőségek közül, sajnos mégsem tudok az event területre bejutni. csak a talicskázó birkákat látom. Ez tegnapdélután óta van és fogalmam sincs mit hagytam veszni, ID 9805208 Kérem ,valaki szíveskedjen megnézni

7. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, de lehetséges, hogy csak holnap lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Türelmedet kérem. :)

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Kollégám elvégzett egy ellenőrzést a farmodon.

Az ellenőrzést Opera böngészőben végezte Gond nélkül betöltött a játék, az eventablak megnyitása pár másodperccel tovább tartott neki, de oda is be tudott menni. Megállapította,nem állsz rosszul, megleszel vele az event végéig. A beállításaidat ellenőrizzte , még a betakarítás animációját kikapcsolta, legalább az event ideje alatt hagyd így, aztán majd kapcsold vissza!
    További sikeres játékot kívánunk!

SzKira2002 kedveli ezt.
  9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám egy kis ellenőrzést végzett a farmodon.

Az ellenőrzést Opera böngészőben végezte, gond nélkül betöltött a játék, a területek bejárhatóak. Az eventablakba bejutás a kezdetektől fogva nehezített, ez neki 10 másodperc várakozást jelentett, lehet, hogy nálad több, de legyél türelmes. Nem állsz rosszul, az eventnövények már elegek lesznek a játék befejezéséhez. A beállításaid most módosította, az animációkat mindenhol kikapcsolta a tüzijátékot is. A grafikai minőséget normál módra állította. Semmit nem hagytál veszni, hisz a Svindlertábor I-et befejezted, a Strandlabdazsetonokat beadtad a Békás mennyország eventbe. Kicsit több, mint 14 óra múlva tudod aratni az órás mezőket. Próbáld újra , de nem vagy semmiről lemaradva. Sőt!
    upload_2025-8-3_23-13-6.jpeg
    További sikeres játékot kívánunk!

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

rozsa58 ID9766233 Opera böngészőben végeztem az ellenőrzést. A területeid gond nélkül bejárhatóak. A Ragyogó rizs event ablakba is be lehet lépni, pár másodperccel tart tovább, mint általában. Kikapcsoltam nálad az animációkat , a tüzijátékot is. Event végeztével visszaállíthatod, vagy jelezz és segítünk visszaállítani. Ha nem szeretnél holnap tenyészteni felröppenőért, akkor érdemes lenne kicsit átalakítani a területeket, hogy legyen elég felröppenőd az eventhez. A Szédült szántóra állatokat, az erdei tisztásra fákat tegyél ki, mert abból érkezik a felröppenő. Illetve a Főfarmon növényekből.

rozsika58 ID3691724 Ezen a farmon is hasonló a helyzet. Minden animációt kikapcsoltam, a tüzijátékot is. Az eventablakba bejutás itt is lehetséges. Pár másodperc várakozási idő szükséges. A két farm hasonlóan van berendezve, javaslom, hogy az event ideje alatt csoportosítsd át. A Főfarmon csak az eventnövény legyen, Szédült szántóra pakold át az ólakat és az Erdei tisztáson legyenek a fák, mert így kapsz elég felröppenőt az eventhez, ha nem szeretnél holnap tenyészteni.

Amennyiben ezek a lépések nem segítenek, érdemes ellenőrizni a hálózatot, az internetszolgáltatót.

További jó játékot!

11. SzKira2002

SzKira2002 Fórum-zöldfülű

Szia,

Nagyon szépen Köszönöm.:):) Most sikerült belépnem. Én Chrome-ot használok.
    Nagyon szépen Köszönöm.:):)

Luminary kedveli ezt.
  12. kicsierik60

kicsierik60 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, megoldódott a problémám. Működik rendesen.

Luminary kedveli ezt.
  13. rozsa58

rozsa58 Járnitanuló

köszönöm szépen

Luminary kedveli ezt.
  14. Serenity81

Serenity81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok szeretném ujbol ha elenorzest végeznétek ujbol a farmon. Mert akármelyik böngészöböl probálok be lépni a rizses eventre 100 ig betolt utána ki lép.
    Mindent megpróbáltam amit mondtatok , mindegyik ugyan az a helyzet.
    Gazda: Serenity81 ID: 57895316

15. Luminary

Szia!

Az ellenőrzést Opera böngészőben végeztem, gond nélkül be lehet lépni minden területedre. A Ragyogó rizs eventbe kicsit nehezített a bejutás, de nálam ez pár másodperc várakozást jelent.
    Ellenőriztem a beállításaidat, azok rendben vannak.
    Amit még tehetsz, hogy csak a Farmerama játék legyen megnyitva a gépeden, minden más lapot zárj be. Ez leginkább a közösségi médiákra vonatkozik, hisz akkora adathalmazzal dolgoznak, hogy az is nagyon leterhelheti a gép teljesítményét.
    Ha, Wifivel csatlakozol, akkor legalább a játék idejére érdemes lenne vezetékes csatlakozást biztosítani, ha megoldható. A Wifivel történő csatlakozás mindig teljesítményvesztést eredményez.

Sok sikert!

16. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok !!! szeretném kérdezni, hogy a gazdaköri Kockás mocsár feladatsor kér krokit , de nincs ilyen ól ahol lehetne aratni krokit .
    lesz még ilyen event ? ? vagy félbe marad a gazdaköri feladat??? köszi

17. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia !!! Először is köszönöm szépen, hogy válaszoltál !!! A grafikán állítottam, hátha ..... Böngészővel játszanék, ha lehetett volna :) Ma már szerencsére tudtam beadni dolgokat, igyekszem végezni még délelőtt, mert tegnap is csak délutánra/estére lett agybaj az egész!! Most is vannak napraforgók itt-ott, de beenged, és nekem ennyi elég !! Köszönöm !!

18. Luminary

Szia!

Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de a Kockás mocsár eventtel egyidőben érkezett a játékba egy bahás fa és egy teliholdas ól:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-játékban-2025-július.26547/

A Szúrszopfa és fejlesztései, illetve a Krokitanya és fejlesztései a Kockás mocsár eventből voltak megszerezhetőek. Július 27-től az event végéig volt lehetőség megvásárolni a Legendás dobókockás kosarat, ami szintén tartalmazta ezeket az újdonságokat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1458547

Az, hogy mikor lesz újra elérhető a két újonnan bevezetett fa, illetve ól nem tudjuk megmondani. Ez Központi döntés, amire nincs ráhatásunk.

További jó játékot!