Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Hajnalka

Hajnalka Fórum-zöldfülű

Látom nem esett le költői kérdés volt csak... Ha probléma van a játékkal te mindig a titkos fegyvereddet veted be persze gondolom neked megjavítja a játékot azért reklámozodxD

zsuvusz kedveli ezt.
  2. stefano0606

stefano0606 Haladó

>:(>:(>:(>:(>:( Katasztrófa , élvezhetetlen a játék, egyre rosszabb........ Remélem összeomlik a TOP alat és a szerverek nem fogják bírni ...............

zsuvusz és szöszi50 kedveli ezt.
  3. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

Csatlakozom az előttem szólókhoz, ezt a játékot a Magyar országon megjelenést követő hónapoktól játszom ,nagyon szeretem ,megnyugtat , kikapcsol , néha nehéz de a játék öröméért játszom.Mióta telefonon is lehet már majdnem minden eventel tudok végezni. Nem pénzen veszem meg a győzelmet letermelem az utolsó szálig . Sajnos most hogy frissítették a telefonon egyáltalán nem tudok belépni. Az Edge böngészővel játszok kliens letöltve november elejéig minden rendben ment. Sajnos nem vagyok ,,kocka,, nem tudom megoldani a számomra kínai utasításokat, az iskolánkban dolgozó informatikus se tudott segíteni,nem találjuk a frissítést, ha valaki ember nyelven mármint érthetően egy nem,, szakembernek,,el tudná mondani hogy tudok telefonon újra játszani nagyon megköszönném, ha nem tudok belépni nekem is abba kell hagynom, hiszen a nagy mennyiségeket csak négy aratással tudom elérni , ebből sajnos kétszer mobilon aratok.A segítséget előre is köszönöm. csurika003 ID:8240463

4. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Utoljára szerkesztett: 19.11.25, 18:10
    szöszi50 kedveli ezt.
  5. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

jo lenne egy karbantartást csinálni mert iszonyu lassu a játéj estére meg teljesen lefagy és ez megy már több mint egy honapja nem igan hogy ezt ne veszi észre senki az ünnepek alatt is ilyen lassu lesz az már igen csak bosszanto a játék van akinek ez az egyatlan szorakozása miért toltok ki sok emberrel, kérlek csináljatok vala mit !!!

zsuvusz és rudcsi24 kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

A játék minősíthetetlen !!!! Ma megint megnézetttem szakemberrrel a gépem. Azt mondta sokan irígyelnék a gépem, mert olyan tip-top.
    A játékot szolgáltató szervernél van a hiba, vagyis a teljesítésével. 1 óra elteltével sem síkerült befejeznem az aratást, így tiplizek.