Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján eddig két pályán rajzoltad meg a csöveket, az 1-esen és 3-ason, de még az első pályát sem fejezted be. Az 5. szint nagyon messze van még Nálad.
    Az első pálya befejezéséhez már elegendő az Egyenes cső készleted, viszont a Hajlított csövekből még gyártanod kell. Jelenleg 4 db van a pajtádban, ehhez a megrajzolt csővezetékhez még 5 db-ot kell készítened a malomban, mert összesen 9-re van szükség. Pirossal jelöltem, hogy ezt hol látod.
    upload_2024-8-2_14-15-1.png

Amint legyártottad a hiányzó Hajlított csövet, a most szürke indító gomb zöldre vált, azt kell lenyomni, akkor a folyadék végig folyik a rendszeren és megkapod az ajándékokat és a Cseresznyés érméket is.
    Utána a 2-es pályán kell folytatnod.
    A pálya megrajzolása után mindig látni lehet, h mennyi malomtermékre van szükség ahhoz, hogy a folyadékot el tudjuk indítani.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch és marcsi5556 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    sajnos még nem érted el a 100. farmos szintet, ezért nem jelent meg Nálad A tollas macska event.
    Az ismertetőben ma 13:20-kor került javításra a szintkövetelmény.
    Az okozott kellemetlenségért elnézésedet kérem, megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  3. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Szia, segítséget szeretnék kérni. Kedd a farmon gazdaköriben kér egy feladatjegyet. Nincs nekem, pedig a belépési bónusznál a zöld kockát a 2-es füllel leokéztam, /ugyanúgy, mint tegnap/ és úgy gondolom, ott kellett volna megkapnom. Így nem tudom a kedd a farmon feladatot megcsinálni.
    Előre is köszönöm a válaszod.
    Netuddki50
    21904970

4. Dolphin

Szia,
    kérlek olvasd el ezt az írásomat a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-62#post-1396411
    Ha ezek után is van még kérdésed, gyere vissza.
    Köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. marcsi5556

marcsi5556 Fórumprofi

Köszönöm szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  6. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Dolphin kedveli ezt.
  7. spora04

spora04 Járnitanuló

Szia! A Tollas macska eventnél az utolsó cukkini aratásomat nem írták jóvá szerintem. Sajnos így egy csomó szupertrágyámat el kellet használnom ,hogy biztosan beleférjek az idöbe. Szeretném ha megnéznéd, hogy jogos e a reklamációm. Előre is köszönöm I.D.: 33897898 Spora04

8. Dolphin

Szia,
    itt kaptál választ a kérdésedre, a panaszládából áthozott kérdésedre:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/megrendelések-küldetések-kérdései.10467/page-2#post-1396606
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. -kamilla13-

-kamilla13- Utánpótlás-írogató

Nem jelenik meg nekem a tollas macska event.

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Elérted már a 100--as szintet? Mert 100. szinttől elérhető.

11. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek hogy ugyanabban a témában ne írj a Supportra is, és a Fórumra is!

Kaptál már választ a 46 perccel ezelőtt írt leveledre!

Köszönöm együttműködésedet!

Dolphin kedveli ezt.
  12. csigara57

csigara57 Fórum-zöldfülű

jó reggelt,és segítség! ID 20216243.csigara57. A harmadik napi ajándékból nem kaptam meg a jegyet.kiléptem -beléptem de így sem jelenik meg.Kérlek segítsetek .Köszönöm

13. csigarabigara

csigarabigara Fórum-zöldfülű

jó reggelt,és megint segítség! ID 20207532 csigarabigara. A problémám ugyanaz ezen a farmon sem kaptam meg a jegyet. köszönöm ha segítetek.

14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján eddig 4 ajándékot vettél át az Élet a farmon rendszerben, így 2 db Feladatjegyet szereztél. Ezek segítségével megoldottad a Hétfő a farmon és a Kedd a farmon nevű gazdaköri küldetéseket:
    upload_2024-8-4_8-2-11.png

A következő Feladatjegyet akkor kapod meg, amikor az 5. ajándékot is átveszed, nem kapunk minden nap feladatjegyet, eztláthatod az ajándék listában is. Ha átvetted, akkor kezdheted a Szerda a farmon küldetést a Gazdakörikben.
    upload_2024-8-4_8-3-17.png

Itt írtam egy összefoglalót, ha gondolod, olvasd el:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...et-a-farmon-csevegő.25226/page-8#post-1396489

Megértésedet köszönöm!

szoknya, Sylja és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    Te is 4 ajándékot vettél át eddig, amiben 2 db Feladatjegy van, ahogy ezt Te is láthatod az 5. ajándékra még várnod kell. Nem kapunk minden nap feladatjegyet, ahogy ez az ajándéklistában látszik is:
    upload_2024-8-4_8-8-52.png

Az eddig kapott kettő darab Feladatjeggyel (1. és 3. ajándékban volt), elkezdted és be is fejezted a Hétfő a farmon és a Kedd a farmon nevű gazdaköri küldetéseket:

upload_2024-8-4_8-10-37.png

A Szerda a farmon gazdaköri küldetéshez szükséges az 5. ajándék átvétele.

Neked is ajánlom az összefoglalóm átolvasását:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...et-a-farmon-csevegő.25226/page-8#post-1396489

Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok! Tápkeverésnél miért nem veszi figyelembe a bónuszt?
    Ildikó2 ID: 36047331

17. Dolphin

Szia,
    milyen bónuszra gondolsz? Melyik táp keverésnél észlelted a problémát?
    Turbómalom előfizetés esetén figyelni kell rá, hogy azon időn belül elkészüljenek az indított tápok, amíg él az előfizetésed, mert ami azon túlnyúlik, azt már normál idővel fogja számolni.
    Köszönöm, ha pontosítod a problémádat.

18. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Szia! Igen a turbómalom előfizetésre gondolok. 32:47 idő van vissza a jelenlegi előfizetésnél, és már napok óta pl. a tevetáp keverésnél a 100 db. előfizetésnél 37 óra valamennyi szokott lenni, most 60 órát ír.

19. Dolphin

Szia,
    a válasz a kérdésedben benne van: a 37 óra már több mint a rendelkezésre álló 32 óra 47 perced. Ami a 32 óra után készülne el, arra már a normál időt számolja a rendszer, nem a csökkentett időt. Csak annyit indíts el, amennyi belefér a 32 órába, ha szeretnéd az összes darabra a rövidebb időt igénybe venni.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.