Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos a Te gépeden nem tudok ellenőrzést végezni, de a Játékban nincs fennakadás, így helyileg kell megtalálni a probléma okát.
    Szerdán délután Unity frissítés történt, arról szól a Közlemény is.
    Mivel félinformációkat kapunk csak írásaitokban, hiába írjuk le számtalanszor, hogy milyen információkra van szükségünk, ebből kell kitalálnunk, hogy vajon mit szeretne a Játékos. Szerencsére a gondolatolvasás nem elvárt a Moderátori felvételnél, így előfordulnak olyan esetek, hogy rosszul dekódoljuk a Játékos kérdését.

Amennyiben a Közleményben írtakat elvégezted, akkor csak a szokásos dolgokat tudom javasolni:
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása, vagy kliens letöltése, ha böngészőben szoktál játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol

Ableotory TL javaslatait is hozom Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Ha ezek sem segítenek, akkor írd meg hogy kliensben vagy böngészőben tapasztaltad-e a problémákat, mert ezt még egyik bejegyzésedben sem írtad meg.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. kigyo51

kigyo51 Fórum mestere

Sziasztok!

Van nálam egy megjelenítési hiba. Az egyik dekor a "Rendesen lenyírva" nem jelenik meg sem a dobozban, sem akkor ha kiteszem valamelyik játék mezőre, vagy be próbálom tenni egy múzeumba. Kliensen játszom. Próbáltam, Google Chrome-ban sem jelenik meg a dekor.

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Utoljára szerkesztett: 7.11.25, 15:27
  3. Dolphin

Szia,
    böngészőben vagy kliensben tapasztaltad? Vagy mindkét helyen észlelted? Ezt is kéri a Központ a hiba bejelentéskor tőlünk.
    Köszönöm, ha ezt még megírod.

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ott a válasz is. Kiegészítette a hsz-t:
    "Kliensen játszom. Próbáltam, Google Chrome-ban sem jelenik meg a dekor."

5. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Köszönöm és Feladtam.
    Soha többet nem fogok írni a fórumba.
    Ennyi volt.

6. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Sziasztok ! Tegnap megvásároltam 2 db, aranybanánért kiváltható ajánlatot . Ma szerettem volna ránézni a maradék 2-re,de már nincs ott.Segítenétek ? ID :2433520

7. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Szia Dolphin segitenél, véletlen töröltem a bagolyfáját,most meg nem találom a váza ikon alatt.ID:10202737 .julia0905.
    Bocsánat frissitettem és megtaláltam.

macimami1958 és Dolphin kedveli ezt.
  8. fifi930

fifi930 Haladó

Sylja kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    köszönöm a kiegészítést, továbbítva a Központ részére.
    Türelmedet köszönjük a javításig.

Szia,
    köszönöm a jelzést, most, hogy visszatértem, láttam én is, s továbbítottam is. Amikor a választ írtam, nem volt még ott (vagy a vonaton nem frissült elég gyorsan a fórum a változó mobilnet mellett).
    További jó játékot!

kigyo51, macimami1958 és Sylja kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján mind a 4 csomagot megvetted már, azért nem jelenik meg az ajánlat már Nálad.
    2025-11-06 21:20:58-kor vttd mg a Királynői csomagot, aztán 2025-11-06 21:47:12-kor a Fejedelmi csomagot, majd 2025-11-06 21:47:27-kor a Királyi csomagot és végül 2025-11-06 21:48:02-kor a Fenséges csomagot.
    További jó játékot!

EpresAnni15 kedveli ezt.
  11. kigyo51

kigyo51 Fórum mestere

Szia, kliensben és Google Chrome böngészőben néztem meg. Egyébként kliensben játszom. Mindkét platformon érzékeltem a megjelenítési hibát. Amikor a kiinduló #782-e bejegyzést megírtam, ott is jeleztem 1-2 perccel az észrevételem beadása után módosításban, hogy milyen platformokon észleltem a hibát. Még fotót is küldtem. Nem most módosítottam ott, 16:27-kor volt a #782 bejelentésem módosítása. Te 16:30 -kor válaszoltál, tehát látnod kellett a teljes írásomat. Vagy ilyen lassú a net?