Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Hajnalka

Hajnalka Fórum-zöldfülű

Látom nem esett le költői kérdés volt csak... Ha probléma van a játékkal te mindig a titkos fegyvereddet veted be persze gondolom neked megjavítja a játékot azért reklámozodxD

2. stefano0606

stefano0606 Haladó

>:(>:(>:(>:(>:( Katasztrófa , élvezhetetlen a játék, egyre rosszabb........ Remélem összeomlik a TOP alat és a szerverek nem fogják bírni ...............

3. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

Csatlakozom az előttem szólókhoz, ezt a játékot a Magyar országon megjelenést követő hónapoktól játszom ,nagyon szeretem ,megnyugtat , kikapcsol , néha nehéz de a játék öröméért játszom.Mióta telefonon is lehet már majdnem minden eventel tudok végezni. Nem pénzen veszem meg a győzelmet letermelem az utolsó szálig . Sajnos most hogy frissítették a telefonon egyáltalán nem tudok belépni. Az Edge böngészővel játszok kliens letöltve november elejéig minden rendben ment. Sajnos nem vagyok ,,kocka,, nem tudom megoldani a számomra kínai utasításokat, az iskolánkban dolgozó informatikus se tudott segíteni,nem találjuk a frissítést, ha valaki ember nyelven mármint érthetően egy nem,, szakembernek,,el tudná mondani hogy tudok telefonon újra játszani nagyon megköszönném, ha nem tudok belépni nekem is abba kell hagynom, hiszen a nagy mennyiségeket csak négy aratással tudom elérni , ebből sajnos kétszer mobilon aratok.A segítséget előre is köszönöm. csurika003 ID:8240463