Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv...
    Nálam event kezdés óta összeomlott a fórum, 504 átjárói hibát írt ki folyamatosan 19h-ig. Lehet tudni hogy mi volt a probléma oka? 20 - 30 percenként ellenőriztem, s azt írta mindig.
    Köszi

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. kolaci

kolaci Törzsjátékos

Nálam is ez a probléma!!

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Már be lehet lépni rendesen a játékba, egy ki-belépést érdemes megtenni!
    Esetleg egy frissítést is végezzetek el!
    Sok sikert a játékhoz!

Swartsch kedveli ezt.
  4. kolaci

kolaci Törzsjátékos

Nem a játékbalépéssel volt a gond hanem a fórumba való belépést nem engedte.

5. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Igazad van, a Játék valóban működött, én is a Fórumra gondoltam, csak nem írtam konkrétan ezt, elnézésedet kérem!

kolaci és Swartsch kedveli ezt.
  6. frigyes222

frigyes222 Fórum-zöldfülű

Üdv.

Emailt szeretnék változtatni, de nem engedi. Azt írja adjak meg valós emailcímet, már nem is gépelem, hanem beillesztem egy regisztrált helyről, de akkor se engedi.

7. kisbéka2017

kisbéka2017 Fórum-zöldfülű

Mennyi szomszéd kell, hogy a szédült szántó tiszta tudjon lenni? Egyszerűen nem lehet szomszédokat találni. Mindenki túl népszerű. Akkor minek vannak ott, hogy szomszédot keres? Nem is értem. Órák óta próbálom, de szinte semmi! Mindenki népszerű. De jó!

8. piros53

piros53 Törzsjátékos

sziasztok
    ezüstfenyő láthatatlan nálam
    id:1567580 aranyhal2012
    köszönöm

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    javaslom ürítsd a Gyorsítótáradat és töröld a Cookies-kat (Sütiket). Ha ezek sem segítenek, akkor kérlek, vedd fel a Supporttal a kapcsolatot. Fontos, hogy olyan e-mailcímet adj meg a bejelentéskor, amit rendszeresen olvasol, arra fogod megkapni a választ. Amennyiben problémád adódna a bejelentéskor a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell módosítanod, ezt meg tudod tenni a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével (természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod majd). A Supporttal folytatott levelezésből a Fórumra már ne hozz semmit, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot.

10. Dolphin

Szia,
    légy türelmes, vélhetően akik feladtak hirdetést a Barátkeresés topikokban, időközben már megtalálták a Szomszédjaikat. Te is tudsz feladni hirdetést, akár több topikban is, így nagyobb esélyed van, hogy Te is megtaláld rövidesen a megfelelő Szomszédaidat.
    https://board-hu.farmerama.com/forums/barátkeresés.286/
    A Szédült szántó kitisztításához 12 olyan Szomszédra van szükséged, akikkel kölcsönösen visszaigazoltátok a Szomszédságot, amíg vmelyik szomszédjelölt halványabban látszik a listában, addig ő nem számít bele. Ilyenkor érdemes neki Galambpostát küldeni, s ha így sem igazolja vissza a Szomszédságot, akkor inkább új Szomszédot javasolt keresni.
    Itt olvashatsz erről bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/
    Sok sikert a Szomszéd keresésben.

11. Dolphin

Szia,
    továbbítottam a Központ felé a problémát, türelmedet kérem a visszajelzésig.
    Kérlek, ne töröld ki a láthatatlan fádat az ellenőrzés, visszajelzés megtörténtéig. Köszönöm!
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és farmerSS kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    A Központ visszajelzése alapján a megjelenítési hiba javítása a hét második felében fog legkorábban megtörténni. A Fa funkciójában nincs probléma, ki tudod vágni, csak sajnos az utolsó érési fázis után nem látszódik.
    Nyugodtan kivághatod, s ha zavaró ez számodra, h nem látszik, akkor egyelőre ne ültess ki ilyen fát.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. piros53

piros53 Törzsjátékos

köszi es várom a javitást

Dolphin kedveli ezt.
  14. adri121100

adri121100 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Kiraktam a kalóz szuvenír dekorációs tárgyat mely 2 farmaranyat kellene hogy adjon.Már kétszer learattam de nem íródik hozzá a többihez.Másnál is így van?.

15. Dolphin

Szia,
    a Kalóz szuvenír, mint minden szuvenír csak egy fix időtartamban adja a plusz jutalmakat: 2024.08.04. 14:00 - 2024.08.11. 14:00 között adott 2 FA-t és Nagyobb hozam a terményes ólaknál. Bónusz: 100% 1 órán keresztül bónuszt.
    Így ma már mindenki csak TP-t/BTP-t kap(ott) az aratáskor.
    Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kalóz-szezon-43.25143/#post-1392839
    Megértésedet köszönöm!

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Érdekes ez a fa;) Nálam már .... rendben működik8)
    Imádom, mert gyönyörű:inlove:

17. adri121100

adri121100 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ.Szép napot .

18. Dolphin

Szia,
    igen. Nálad már működik, de ez nem jelenti azt, hogy Mindenkinél rendben van. Nálad is többszöri jelzés után javult meg a helyzet.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azt hittem ez központi javítás volt:wuerg: S bízom benne nem kell minden játékosnak jelezni...:oops: és külön javítani:eek:o_O
    De a cél a lényeg;) Legyen jó a fa működése...8)

20. szokolica

szokolica Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tegnap délelőtt vásároltam szuper betakarítás csomagot, de még nem kaptam meg. ID számom: 57291260 Játékos nevem: szokolica