Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Azért kaphatod ezt az üzenetet, mert ezek a felhőre való dekorok (+) tulajdonsággal, adománnyal rendelkeznek.
    Először ki kell őket tenni egy területre, learatni valamennyi ajándékukat.
    Ezután törölheted, majd felhőre rakhatod őket.
    Ha nem tartasz igényt az adományukra, kihelyezés után azonnal törölheted őket, de ezt nem javaslom.
    Tehát, ha megszerezted a dekorokat, akkor a szokásos Láda/Váza ikon alatt megtalálod őket. A nevüket kezdd el beírni a keresőbe, vagy egy + jelet is írhatsz.
    Ha így sem boldogulsz, kérlek, jelezz vissza.

Sali~*.*, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  2. unikornis88

unikornis88 Utánpótlás-írogató

Szia.

Sajnos a logika meg nem veled van. Persze nem a te hibád meg nem te irod a szabályokat, de ha a te irásod szerint gondolkozunk akkor nem is lehetne 0 percezni csak 5 egyforma kitehetővel. Mivel azt irod csak azonosak hatnak ugyan ugy és adódnak össze és mivel a runa nem azonos ez a logika alapján a virágcserép sem azonos és a felhők sem akkor max csak csökkenteni lehetne az érésidőt ahogy te irtad szoval nem értem az érvelésed bár már beletörödtem ezekbe a lehetettlen dolgokban csak néha jobban kiakadok és irok mint most is tök feleslegesen mert a magyarázkodásra megy a probálkozás de ez vajmi kevés számomra. További szép napot nekte.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Azok a bónuszok, amelyek ugyanott és ugyanarra hatnak, azok azonosak. A Virágfestés pontosan ugyanolyan bónusz, mint a Valentin-napi cserép: minden ólra hat, minden területen. Az Őszi fesztivál 2-1 felhő is minden ólra hat, de csak a Bahán - ezért nem azonos bónusz az előbbiekkel. A Tavalyi hó felhő csak a kaméleonra hat - ez ezért nem azonos a többivel. Sorolhatnám még a példákat. Annak is megvan a logikája, hogy az egyes bónuszok hatásával miért kell szorozni. Ha a víz hatása összeadódna a többivel, nem lehetne menet közben vizezni az ólakat - ezért ez egy külön szorzótényező. Ugyanez vonatkozik a szupertápra is. A rúna hatása összeadódhatna a Virágfestésekkel a logika alapján, de az is egy külön szorzótényező. Hogy miért? Így programozták le. Nem írtam, hogy a rendszer ellentmondásmentes, de azért van benne logika.

Fikarcnyit sem számít, hogy a Te vagy az én logikám mit mond. Az számít, hogy a számítás menete hogyan szerepel a programban. Mindez nem publikus, sehol sincs közzétéve. Hosszas próbálkozás és tesztelés során térképeztem fel az egyes bónuszok működését. Azt írtam le Neked, ahogyan a játék számol. Ha Neked ez csak "magyarázkodás" és "próbálkozás", valamint "vajmi kevés a számodra", az a Te problémád.

Szívesen.

vihence, unikornis88, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  4. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A dzsungel királya eventnél most kaptam meg az allergia dekort! Most meg azt írja hogy a 2. körbe vagyok! De se felhő se a másik dekorok nincsenek meg! Eddig kb a duplája gazt beadtam már és csak ma jelent meg a beadom ajtó. most hogy átváltott a 2.körre az ajtók nyitására való jeleim is eltüntek! Kérem megnézni! id:21356122 Köszönöm

5. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint a 3 körből eddig egy körrel végeztél, így egy dekort tudtál megszerezni.

Ahogy írod, az első körben az Allergiás a hírnévre dekort választottad, ezt kitetted az Erdei tisztás területre.

Most a második körben tartasz, itt már két ajtót kinyitottál, a képen a Kolléga zölddel jelölte, ezt hol tudod ellenőrizni.
    Ebben a körben fogod tudni megszerezni a második dekort, választásod szerint.
    A harmadik körben pedig majd a harmadikat.

Egy szinten csak egy ajtót tudsz kinyitni minden körben.
    Az első körben a 9. szinten nem a felhősort választottad, azt azért nem éred el még.
    Itt tudod újra átnézni a szintekhez tartó ajtóknál megszerezhető ajándékokat.

A második körben a 3. ajtó kinyitása lesz a feladat, ehhez nincs elegendő Körzsetonod, illetve Háromszög zsetonod.
    Mind a kettőből jelenleg 1-1 db-bal rendelkezel, s 2 db szükséges az ajtó nyitásához.

upload_2025-5-31_16-47-59.png

Ehhez a megfelelő Megrendelő kéréseit kell teljesítened.
    Van elegendő növényed, felröppenőd is, s van Csapótáblád is, így vissza tudod hívni mind Árnika megrendelőt, mind K'Kong megrendelőt, s akkor ha mindkettőt kiszolgálod, akkor már zöld lesz a Lássuk felirat.

De ha vársz 50 percet, akkor automatikusan frissülnek a megbízások. Csillagoszsetonból nagyon sokat gyűjtöttél már, ezeket át tudod váltani a Boltban Csillagos érmére, amiből tudsz még további Csapótáblát szerezni.

upload_2025-5-31_16-47-59.png

Megrendelők: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-dzsungel-királya.26359/#post-1451069
    Ajtók: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-dzsungel-királya.26359/#post-1451071

6. vati666

vati666 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Pörgetésnél csak nálam nem működik az, hogy ha elindítom, megnyomom az "esc"-et, majd vissza, akkor lepörgette. Semmi reakció nincs most az "esc"-re.

7. Othep

Szia.

Amikor elindítod a pörgetést, és megnyomod az ESC-et, ki kell ''ugranod'' a Városba.
    Ha innen visszalépsz a Kerékhez, akkor újra pörgethetsz, illetve megnézheted a nyereményedet a zöld ''Megszerzett nyeremények'' gomb alatt.
    Így kell működnie.
    Kipróbáltam böngészőben és kliensben is, rendben van.
    Lehet, hogy el kellene végezned egy süti- és gyorsítótártörlést.

8. vati666

vati666 Utánpótlás-írogató

Igen, így kellene működnie, köszönöm, hogy megnézted, takarítok :)

9. agika48

agika48 Törekvő

Szia! Reggel tudtam nyitni ajtót. Most értem haza és nem tudom mi oka nem tudok nyitni ajtót! Köszönöm a segítséget!
    ID 10781541

10. Othep

Szia.

Látatlanban annyit tudok mondani, hogy elfogyhatott a beadható alakzatod.
    Elvittem ellenőrzésre a kérdést, jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

cicimsincs és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Kollégám benézett a farmodra, és az alábbiakat javasolja:

A jelenlegi állás szerint a középső ajtót érdemes választani. Ehhez még 2 db kék háromszög kell, mert 1 van már.

Ha belépsz a megrendelőkhöz, akkor 3 megrendelőt tudsz jelenleg visszahívni, vagy egyet háromszor.
    Attól függ, hogy miből van elég beadandód.

Kollégám nyilazta a képen, hogy melyik versenyző mit kér és a színkód alapján érdemes megjegyezni, hogy azért mit fogsz kapni, ha teljesíted a beadásokat.
    Hívd vissza 2x a 3-as versenyzőt és szerezz még két kék háromszög zsetont.
    Akkor tovább tudsz lépni a következő szintre.
    Ezen az elven válassz ott is a 3 ajtó közül.
    Jelenleg több, mint 40 Csillagos érméd van, további csapótáblákat tudsz kiváltani és megrendelőt visszahívni.
    Így lehet lépésenként, de gyorsan haladni.
    Sok sikert.

vihence, Luminary, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.