Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy a Közleményben megírtuk ezen a héten kerül a hiba javításra, amint kapunk információt a javításról, tájékoztatni fogunk Benneteket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-hírek-ablak-nem-jelenik-meg-bejelentkezés-után.25757/
    Sajnálom, hogy bosszúságot okoz a plusz kattintás az Újság ikonra, hogy lásd a Híreket.
    A Fórum jobb oldalán is látsz egy összefoglalót az adott napon esedékes eseményekből, hátha ez egy plusz segítség a maradék egy-két napra, amíg visszatér az automatikus felugró ablak.
    upload_2024-12-18_10-1-53.png
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  2. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Csak szólok (mert fogják sokan mondani az új bugot), hogy az adventi naptárat ne a dobozhalmon keressétek, mint eddig, hanem a Gazdakör LÉPCSŐJÉT célozzátok. Ott lesz.

Sali~*.* és kigyo51 kedveli ezt.
  3. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Sziasztok :)
    Aktiváltam reggel a díszdobozt amiből még 5 ó 43' van hátra és nincs meg . Tudom hol kell keresni ,de egyszerűen el tűnt vagy nem íródott jóvá. A kekszes dobozt azonnal ki nyitottam viszont ezt nem . Most vettem észre mikor kerestem.Azt írja teljesítve ,de nem csináltam meg és érmét sem kaptam érte. Meg tudná valaki nézni mi történt ? Így nagyon nem lesz jó .
    ID: 1804235

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Itt a válasz.;)
    • Az első mező 04:00 óránként aratható. Aratásonként a jutalom: 1 db Kekszes tálak ládája.
    • A második mező 23:00 óránként aratható. Aratásonként a jutalom: 1 db Díszdobozok ládája.
    Tehát a második ládát még nem arathattad másodszor!

Swartsch kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    itt írtunk már tegnap róla Közleményt - a városban valóban problémás a megnyitása a Téli téma érkezése óta, de a Hírek felületéről és az event órából problémamentesen elérhető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-adventi-kalendárium-nem-érhető-el-a-főtérről.25831/
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    a Díszdobozok ládájából eddig összesen 1 db-ot tudtunk átvenni, ezt az 5. számmal jelölt mező adja, ami 23 óránként aratható:
    upload_2024-12-20_10-18-10.png
    A képet és az információt az ismertető ezen részéből hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/#post-1422736

A mezőt egyszer arattad, a ládát 2024-12-19 16:42:02-kor bontottad ki. A következő Begyűjtésig még várakoznod kell. Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    a Szezonkitüntetés dekor hibájának javítása megtörtént.

Sali~*.*, Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    a Szezonkitüntetés dekor hibája javításra került.

Swartsch kedveli ezt.
  9. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
    Elindítottam egy időkorlátos gazdaköri feladatot és az a kis ablak ami jelzi, hogy miből mennyit kell még beadni nem tűnik el a képernyőről.
    Legyetek szívesek megnézni mi lehet a baj.

ID: 56621895
    GreekYogurt

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A központ tud a hibáról, a javítás folyamatban van. De, hogy ez mikor fog megvalósulni, azt nem tudjuk megmondani.
    Jelenleg a zöld nyilacskára kattintva tudod részlegesen eltüntetni. A kép nálad készült:
    upload_2024-12-21_6-47-18.png

Ha, rákattintasz, akkor ennyira fog csak becsukódni és a jobb alsó sarokban marad, ellentétben a korábbi helyétől és megjelenésétől:
    upload_2024-12-21_6-49-36.png

További információig, illetve a javításig türelmedet kérjük.
    További jó játékot!

GreekYogurt kedveli ezt.
  11. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

Köszönöm szépen. :)

Luminary kedveli ezt.
  12. happyman1980

happyman1980 Fórum ismerője

Sziasztok! Másnál is lassú a gyopárvölgy, a játék többi része nem. Sokszor 1 percet kell várnom a feugró ablakra pl.

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jómagam nem tapasztaltam ennyire extrém lassúságot.
    Nemzetközi szinten sem találkoztunk erre utaló jelzéssel.
    Ha nem változik a helyzet, egy sütitörlést, és/vagy router-pihentetést javaslok.

-ágianyu33- kedveli ezt.