Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Sziasztok ,Kérdésem lenne a metszőolló hiányom van .Melyik fábói reppen fel? köszönöm

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a fa működése rendben van, az utolsó beérési fázis megjelenítési hibáját pedig ezen hét második felében fogják várhatóan javítani.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kérdeznék...

A Rackós feladatoknál próbálnám elkölteni a kapott érméket.... 4 maradni fog... nem lehetett volna elkölthető mennyiséget kapni?
    Vagy mégis lesz folytatás?
    Szia!

A fa jól működik! legalább is nálam, már megjelenési problémám sincs, két teljesen jól működő cikluson vagyok túl a fákkal...... Lehet, hogy a 41. szinten már jól működik a fa?:music:
    Ezt tartottam érdekesnek! De lényegtelen....

4. Dolphin

Szia,
    ezt a kérdést már tegnap is hoztad, s kaptál is rá választ, melyet itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-31#post-1397597
    Kérlek, ne írj egy témában több bejegyzést!
    Azt, hogy feltett kérdésedre kaptál választ, a Fórum jobb felső sarkában az Értesítések alatt találod meg.
    Megértésedet köszönöm!

5. Dolphin

Szia,
    a Metszőolló egy ritkábban érkező felröppenő, bármely fából érkezhet. Ugyanúgy, ahogy a farmon is vannak gyakrabban érkező felröppenők, és ritkábban érkezők, így a Gyopároson is más - más gyakorisággal érkezhetnek ezek.
    Játékosok által írt tapasztalat alapján, ha felbérelsz munkásokat pár napra, akkor azokkal történő aratásnál kicsit nagyobb arányban érkeznek a felröppenők, így talán a metszőolló is.
    Ha van rá lehetőséged, akkor próbáld ki Te is ezt a megoldást. Amúgy meg a szorgalmas szüretelést tudom még javasolni.
    Sok sikert!

-ágianyu33- és varga1234 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    amint megírtuk már többször, nem lesz folytatása (jelenlegi ismereteink alapján), ezt így teljes, így tervezték meg. Hogy miért nem lehet elkölteni az összes érmét, erre sem tudom a választ megadni, jelezni fogjuk a Központ felé az észrevételedet.
    Nálad egyedileg kijavították akkor a fát, amikor többször jelezted a problémát. Nem tudom még hányszor jössz vissza ezzel a témával. A teljes javítás meg várhatóan a héten fog megtörténni, ahogy többször leírtam.
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Köszönöm:)

Dolphin kedveli ezt.
  8. mucus253

mucus253 Járnitanuló

Sziasztok! Elültettem az "őszi dal" titokzatos ládát, de nem változik át aratás után mucus253, ID:49106172

SzilvaSzilvi70 kedveli ezt.
  9. SzilvaSzilvi70

SzilvaSzilvi70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam sem nyílik, sem manuálisan, sem géppel. kiléptem, vissza, nem nyílik.

10. mano00768

mano00768 Utánpótlás-írogató

Én is elültettem a tavaszi, nyári és az őszi titokládát is. Le telt az idő, de nem nyílik. Próbáltam farmarannyal is, de akkor is csak tap. pontot adja. Le vettem és újra kiraktam, kezdi újra a visszaszámolást. Frissítettem, de semmi változás. ID: 11059052

Utoljára szerkesztett: 14.8.24
  11. halak

halak Junior szaki

Sziasztok!
    Nálam is a probléma ugyan az,nem lehet learatni a titok ládákat.
    Farmnév: konerzsi55 ID:9392660

Utoljára szerkesztett: 14.8.24
  12. Dolphin

Sziasztok,
    a Központ felé már jelzésre került a probléma, vizsgálják az okát.
    Kérjük, hogy aki nem írt Farm nevet és Farm ID-t a bejegyzésbe, azok Szerkesztéssel pótolják azt. Köszönjük!
    Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!

SzilvaSzilvi70 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Kedves Játékosok!

Az Élet a Farmon programhoz kapcsolódó 4 fajta titokzatos láda nyitásával problémák vannak.
    A hibát jeleztük a Központ felé, vizsgálják a probléma okát.
    Amint kapunk újabb információt, jelezni fogjuk, nem szükséges több jelzés ennek kapcsán.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

*Napsugárlány* és .dina1. kedveli ezt.
  14. mucus253

mucus253 Járnitanuló

Köszönöm szépen.

15. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása szerint a hibát sikerült elhárítani.
    Egy ki/belépést követően arathatóak lesznek az Élet a farmon programhoz kapcsolódó titokzatos ládák.

Ha valakinek mégis problémája adódna vele ezt követően is, az ebben a topikban jelezze, Farm név és Farm ID megadásával.

Köszönjük türelmeteket,
    a Farmerama csapata

jófarmerlány és .dina1. kedveli ezt.
  16. SzilvaSzilvi70

SzilvaSzilvi70 Fórum-zöldfülű

Köszünjük! Megjavították, működik! Szép estét!

smoldering, Dolphin és jófarmerlány kedveli ezt.
  17. tercsi

tercsi Aktív író

Sziasztok.
    Lejátszottam az ajándékba kapott pakolós játékot a játékot levonta 1/40, de nem kaptam semmit frissítés után sem.
    tercsi ID: 1643102
    Köszönöm, ha ellenőrzöd.

18. Dolphin

Szia,
    továbbítottuk a Te esetedet is ellenőrzésre, türelmedet kérem a javításig.
    Megértésedet köszönöm!

tercsi kedveli ezt.
  19. tercsi

tercsi Aktív író

Szia.
    Köszönöm a gyors hibajavítást, most belépéskor újra megkaptam az ajándék játékot, de nem merem megint lejátszani azt hiszem várok holnapig.

20. Dolphin

Szia,
    köszönöm a visszajelzést, most tudtam jönni a válasszal, hogy jóváírásra került egy Malomtermék a részedre, a lefagyott Mini-játékod miatt.
    Köszönjük türelmedet!