Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mujak12

mujak12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, h a nyugis délután eventnél miért kerültek visszaváltásra a csillagos érmék?
    Felugró ablak értesített, ahogy beléptem ( sajnos nem fényképeztem le ) és eltűnt az eddig összegyűjtött 120 érmém. Nem vásároltam belőle semmit.
    Válaszotokat köszönöm!

Gazda: mujak12
    ID: 57656894

2. piros53

piros53 Törzsjátékos

sziasztok
    vissza váltották a csillagos érméimet ma reggel
    kérem vissza
    id.1567580 aranyhal2012
    köszönöm

3. hamuska

hamuska Fórumszaki

Hamuska ID18415499 csillagos érme 100 db visszaváltás nálam is . Kérem vissza!

4. ladislaw11

ladislaw11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is eltünt 80 csillados érmém a nyugis délután eventben reggelre. ID: 36988308

5. henna21

henna21 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam is ugyanez a probléma, nem vásároltam semmit és reggel 20 db csillagos érmémet visszaváltottak :-(
    ID 34222349

6. vje0315

vje0315 Fórum mestere

Kedves Moderátor!
    Ma reggel 100 csillagos érmét visszaváltott a rendszer, szeretném visszakapni.
    ID 38154239
    Gazda vje0315
    Előre is köszönöm a segítséget.

7. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

vazulneni8 kedveli ezt.
  8. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép reggelt!

A rendszer a tegnap szerzett 60 csillagos érmémet ma reggel beváltotta. Vajon miért? ID 24442836

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a választ itt találod (s pont feletted is ott a jelzés a hibáról):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-téves-csillagos-érme-átváltások.25293/#post-1398261
    Érdemes bejegyzés írása előtt egy-két bejegyzést visszaolvasni (ezt a Fórum szabályzat is tartalmazza), hátha már van információ a felmerült problémáról.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

*Pacsirta és gesztenyeguszti61 kedveli ezt.
  10. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Sziasztok, ma reggelre a gyopáron elkészült 5 db mandzsúriai barackfa. Szerettem volna kitenni a területre, de sehol nincs meg a fa. Megnéznétek? Köszi
    Gazda: KicsiVid ID: 24706985

11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Helló, eventben most teljesítettem a 31. pályát újra, és most tutira időn belül voltam, voltam, mégsem jelzi, a csillag nincs mellette.
    Gazda: CoraQueen ID: 16560255

12. Dolphin

13. szivarvany20000

szivarvany20000 Haladó

Gazda: szivarvany20000 ID: 19473108

Nincs a piacon trágya! Szeretnék vásárolni de a limit kicsi!
    Köszönöm!

14. cirmi54

cirmi54 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Az új beléptetéssel kapcsolatban lenne kérdésem: Rackó nem mutatja az új lehetőséget, alatta a számláló 65 belépést mutat. A gazdakörben csak a hétfő-kedd-szerdai feladatokat tudtam elvégezni, a többit nem mutatja. Mit tehetek?
    Üdv. cirmi54
    cirmi54 ID: 13455264

15. Dolphin

Szia,
    jelezd ebben a topikban, hogy vennél trágyát, add meg a piacszámodat is, s akkor hátha van olyan gazda, aki ki tud tenni a piacodra.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/
    Mi moderátorok ebben nem tudunk Neked segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

Sylja kedveli ezt.
  16. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

Szia. van ez a tollas macska event a gazdakorbe , én ugy emlékszem a mult héten meg csináltam ,meg tudnád nézni nekem hogy végeztem e vele HOPIHE1978 ID10705929

17. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján mind a 14 Ajándékcsomagot átvetted már az Élet a farmon programból, több ajándékcsomag nincs, ezért nincs már ott a Napi ajándék átvételi felületen a második fül.
    A programhoz tartozó küldetések folytatásához lépj be a Gazdaköri feladatokhoz, s várj kicsit, míg a rendszer be tudja tölteni az adatbázisból az adatokat, s akkor a soron következő lesz elérhető a lista tetején.
    A kép Nálad készült:
    upload_2024-8-16_11-4-32.png

Megértésedet köszönöm!

18. Dolphin

Szia,
    a Tollas macska event 3 hétvégén zajlik, most van a 2. küldetés Mindenkinek. Múlt hétvégén senkinek nem volt ezzel tennivalója.
    Itt találod az ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25233/
    Az első hétvégi küldetést ellenőrzésem alapján teljesítetted.
    Sok sikert a 2. küldetéshez is!

HOPIHE1978 kedveli ezt.
  19. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

köszönöm hogy megnézted. csak azért kérdeztem hogy nekiálljak e megcsinélni mert kér a feladat 2 borostyán követ, ami nekem nincs . ha megcsináltam akkor azt hol keressem

20. Dolphin

Szia,
    a Borostyánköveket a Gazdaköri feladatokból tudod megszerezni minden küldetés során.
    Ha végignézted volna az ajándéklistát a linken, amit küldtem, megláttad volna, hogy az 1. szint és a 2. szint Gyémánt feladatának teljesítésekor kapunk 1-1 Borostyánkövet.
    Megértésedet köszönöm!

HOPIHE1978 kedveli ezt.