Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Továbbítottam ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga és az ellenőrzés megtörténik, hozom az eredményt.
    Szíves türelmedet kérem. :)
    Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám ellenőrzése szerint ezen a farmodon nem volt Hollóhajlék.
    Kettő darab Aranymosó hollótanyád van, ez a Holló terményes ólja.
    Jelenleg mindkettő a dobozban van.
    A rendszer azt tudja megjeleníteni, amivel rendelkezel, és ami a Láda ikon alatt van.
    A szűrésekkel a sorrend más lesz, lehet ezért nem találsz bizonyos dolgokat. Alkalmazd a keresőt ilyen esetekben, vagy (A-Z) névsorba tedd, és akkor úgy könnyebb megtalálni.
    Ha konkrét dolgot nem találsz, akkor nyugodtan gyere a segítségkérőbe.
    Általánosságban egyéb javaslatot nem tudunk adni.

Sali~*.*, Luminary, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  3. Minibull

Minibull Utánpótlás-írogató

Sziasztok, befejeztem a sajtos feladat 7- es szintjét, beadta a 8-as szintet. A számláló viszont maradt a 13 elvégzett feladaton. Felhőt nem kaptam meg, így nem is tudom feltölteni. Ki, be léptem frissítettem, nem történt változás. Minibull
    ID: 41230956. Hasonló történt a Kiscinege ID:26815717 farmomon. Feladat teljesen kész, számláló 15-ön áll, nem tudom megkaptam e az ajándékot. Köszi a segítséget

4. Minimaci

Minimaci Fórum mestere

Ugyanezt tapasztaltam. Tegnap elmentem 13 feladatig, ma folytattam, de a bal oldali számláló nem mozdult, és a felhősor sincs meg, pedig mind a 8 szintet teljesítettem.
    Gyors kalapálás kellene, mert nincs már sok idő az eventből, és ha lezárják, akkor már hiába kapálózunk...

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A farmod neve és azonosítója kellene, hogy segíteni tudjunk.
    Köszönöm.

6. fantom6767

fantom6767 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Végeztem a játékkal, felhősort nem kaptam meg,mert megakadt a 13-as feladatnál a játék!
    Tudna valaki segíteni ??
    Gazda: fantom6767 ID: 29688277

7. Cruise77

Cruise77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én most kezdtem el, de egyáltalán nem számol a bal oldalon. Frissítés, kilépés-belépés megvolt, semmi.
    Azért végig adom, mert ha nem, akkor nincs mire reklamálni...

8. LRozi36

LRozi36 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam is ugyan ez a probléma mint az előző hozzá szólásoknál Ibilibi ID 53181267 bal oldali számláló 7-nél leállt jobb oldali 8/8. Nem kaptam meg a kitehetőket és a felhőt sem.
    Elkezdtem beadni az LRozi36 ID 41406281 farmomnál is ott is bal oldali maradt a 0-án jobb oldali 3/8 itt abba is hagytam amíg nem javítják meg. Köszönöm a válaszod.

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Köszönjük a visszajelzést, továbbítottuk a központba. A hiba elhárítása folyamatban van. A javításig türelmeteket kérem.
    Köszönöm

-ágianyu33-, Sali~*.*, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  10. csabi9911

csabi9911 Haladó

Hali, sajtok harca(jelenlegi event) eventben sikerult teljesiteni mind a 8 oszlopot de a bal oldali sav 0-an maradt, tobbszoros ki-be lepest kovetoen is szoval nem kaptam meg a felhosort mert ha a paszulyon klikkelek ra visszadob az eventre. Mi a teendo?
    id: 10218860
    nev: csabi9911

Utoljára szerkesztett: 11.9.24
  11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    bejegyzés írása előtt pár hozzászólást visszaolvasni, hasznos lehet.
    Pont feletted írta Luminary Kollégám, hogy a hiba továbbításra került a Központ felé, dolgoznak rajta. Így most várakozni tudsz.
    S még egy teendő van, ha hibát jelzel: Farm név és Farm ID megadása minden esetben szükséges.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Swartsch, -ágianyu33- és csabi9911 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása szerint a Sajtok harca event hibáját sikerült elhárítani. Egy frissítést követően tudjátok folytatni a játékot.

Azon Játékosok, akik nem kapták meg a bal oldali haladási sáv jutalmait a hiba fennállása idején, azoknál a korrekció a holnapi nap folyamán fog megtörténni, ha készen lesznek vele, tájékoztatni fogunk Benneteket!

Megértéseteket, türelmeteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

Swartsch, csabi9911 és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Minibull

Köszönjük. Nálam továbbra is maradt a nem valós szint. Jól értelmezem, hogy holnap kapom meg a felhőt ? A 14. feladat után járó 325 csillagot akkor már nem tudom beváltani ? Bocsi, nem teljesen értem.

14. Dolphin

Szia,
    a Csillagos érméket megkapod az oszlopos beadásnál, az nem a bal oldali haladási sáv jutalma, s azt el is tudod költeni az event boltban.
    A felhőt, ha a hiba idején szerezted meg, akkor azt jól értelmezted, az a holnapi korrekció után lesz elérhető számodra. Ha most szerzed meg, akkor meg fogod kapni.
    Ha hozol Farm ID-t és Farm nevet, be is tudok nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Minibull

Köszönöm. Akkor én holnap kapom meg. Minibull ID: 41230956

16. Dolphin

Szia,
    igen, a felhőt holnap fogod megkapni.
    Eddig a 7x2 oszlop teljesítésével 1730 Csillagos érmét szereztél, az event boltban eddig 1729-t költöttél el (ezt Te is tudod ellenőrizni), így jelenleg 1 db Csillagos érméd van.
    Ha még vmelyik oszlopot befejezed, akkor tudsz még Csillagos érmét szerezni, amit el tudsz költeni a boltban.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Szép napot.
    Nem látom, hogy másnál is gond lenne csak nálam van? Kliensbe mint éjjel is most sem tudok belépni. Crómmal vagyok itt böngiből de ez nem farmozás, olyan lassú.....:sleepy:

Jelentem a Kliens meggyógyult!:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.9.24
    Sali~*.* kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Sziasztok!
    Nálam viszont nem megy a Kliens, Firefox-on is alig bírtam belépni.
    GA-BI-O-Farm ID 1508500

Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    jeleztem a Központ felé a problémát, én Chrome-ban nem tapasztaltam problémát (kliensem nincs).
    Reméljük rövidesen helyreáll a játék Nálad is.

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Nálam is 502 Badocska volt kliensben és Firefoxon is, de most mindkettőre be lehetett már lépni.
    Köszi Dolphin S-Mod !!!

Swartsch, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.