Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. niciromann

niciromann Aktív író

ID52612973 megint niciromann vagyok.
    köszönöm szépen a türelmet is meg mindent ,
    sikerült .
    müködik,
    sziasztok

Sylja kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.

Örülök a sikerednek.
    Szép napot kívánok. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Othep

-ágianyu33- és Rebcsok kedveli ezt.
  4. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Sziasztok, én bármit tenyésztek mindenre madarak jelvényt ad, nem csak a polipra, de valamit elnéztem, valahova kelleni fog halak jelvény is?

5. Othep

Szia.

Sajnos, hibás a Kosár szövegezése: https://board-hu.farmerama.com/threads/keserű-penge-kosár-tartalma-Északi-saga-event.27105/

Aki így nem vette volna meg a Kosarat, az a Supporthoz tud fordulni.

Itt érhetőek el:

Az Általános kérdések tárgyat kell választani.
    Legalább 140 karakterrel részletezni a problémát.

Olyan e-mail-címet adjatok meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudjátok.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is lehet írni ilyenre. Sőt a probléma leírásába is beírható a használni kívánt e-mail-cím.

Kérjk, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozzatok a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmet kérünk.

Ha problémába ütköztök a "nem vagyok robot" vagy ''ember vagyok'' igazolással. akkor vegyétek kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudjátok később állítani.)

6. Othep

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

vihence, jólóbarát és genka53 kedveli ezt.
  8. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

jólóbarát kedveli ezt.
  9. ankina

ankina Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A Baha-Fűvészkertjeim nem töltenek be, csak a napraforgó forog állandóan. Néha az unokám farmját is csinálom, mikor iskolába van, ott nincs ilyen probléma.

ID: 33358739

10. Othep

Szia.

Időközben bebizonyosodott, hogy sajnos rossz a Kosár szövegezése.

Közlemény: https://board-hu.farmerama.com/threads/keserű-penge-kosár-tartalma-Északi-saga-event.27105/

Aki így nem vette volna meg a Kosarat, az a Supporthoz tud fordulni.

Itt érhetőek el:

Az Általános kérdések tárgyat kell választani.
    Legalább 140 karakterrel részletezni a problémát.

Olyan e-mail-címet adjatok meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudjátok.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is lehet írni ilyenre. Sőt a probléma leírásába is beírható a használni kívánt e-mail-cím.

Kérjük, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozzatok a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmet kérünk.

Ha problémába ütköztök a "nem vagyok robot" vagy ''ember vagyok'' igazolással. akkor vegyétek kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudjátok később állítani.)

11. Othep

Sziasztok.

Tomának igaza van.
    Valóban elnéztem a kérdést.
    A tévedésért elnézést kérek.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Mivel nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban jelenleg, addig is, amíg újra lesz, végezz el egy sütitörlést.
    Érdemes gyakran elvégezni, főleg, ha több farmod van.

Ehhez itt találsz segítséget, Dolphin Kollégától: Sütik / Gyorsítótár törlése:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10981/page-5997#post-1459676
    Előzmények törléséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-29#post-1469913
    vagy ha ismered, akkor használj CCleaner-t.

Jelezz vissza, hogy sikerrel jártál-e, ha esetleg nem, akkor írd meg azt is, böngészőben, vagy kliensben játszol.

13. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm a tájékoztatást, de sok reményt nem fűzök hozzá!! Az event zajlik, a téves tájékoztatás miatt megvásárolt kosárban beígért bónuszidő fogy, a pénzemet elutaltam a Farmeramának egy jelenleg nemlétező eventnövényért!
    Írtam a Supportnak, de a te tájékoztatásod szerint is hosszadalmas a válasz, ebből adódik, hogy a megoldás is.
    Egyre jobban megerősödik bennem , hogy a Farmerama a jelenlegi formájában egy hatalmas csalódás!
    A kezdetektől játszom, én nem ilyen játékhoz csatlakoztam!
    Lehet, hogy nem Te vagy Othep a hibás azért, mert hibásan került ki a tájékoztatás több helyen, (de Te válaszoltál a kérdésemre , ezért neked tudom válaszomat megírni )de valaki figyelmetlen volt és ez nekem pénzbe került. Ezt jó lenne figyelembe venni és felhívni annak a figyelmét , akinek a feladata !
    Ma már szinte nincs olyan event, ahol nem lenne a kiírásokban korrigálni való!
    Lehet hogy nem szimpatikus, amit írtam, de sajnos ez a tény.

Marcsifarmja kedveli ezt.
  14. missröfi

missröfi Fórum-zöldfülű

Északi saga . Híd építés Hiba? Már több mint négyszáz event növényt tettem be.

missröfi
    id 6853867

15. ankina

ankina Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget. Elvégeztem amit ajánlottál, rendbe jött minden. Mégegyszer KÖSZÖNÖM!!!!

16. Othep

Köszönöm a visszajelzést, nagyon örülök.
    Jó játékot. :)

17. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

genka53 kedveli ezt.
  18. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

Szia.Ma reggel vásároltam egy Keserű penge kosarat.Ami taralmaznia kellenne a leirás szerint skarlát pajzs 48 órán át plussz 1.De sajnos nem kaptam meg abónuszt.....Változatlanul alap mennyiség az aratható....
    A Plussz kérdesem az lenne az első híd átlépéséhez mennyi skarlát paajzs szükséges?Mert olvastam volt változatás...Nekem a utolsó lépéshez 425 elvárandó....sokkalom.....
    köszönöm
    zizzina
    7143854