Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amint előző válaszomban is jeleztem, a lista 10 percenként frissül. Azt kivártad? Amit az adott időszakban beadsz, azt a frissítés után fogod látni. Mindig 10 percenként, vagy amennyi hátra van az óra szerint.
    Én úgy látom, hogy 1 perc telt el a két kép készítése között.
    Várom visszajelzésedet.

Kiegészítés 16:11-kor:
    Amit még javasolni tudok, az a beragadt Sütik törlése.
    De várom visszajelzésed, most már többször is frissült a lista a badásodat követően.

Utoljára szerkesztett: 24.11.25, 15:12
  2. Calibaby

Calibaby Fórumprofi

Sziasztok! Feljöttem 1927-ig, de utána valamiért nem számol. Hiába adok be faterméseket, levonódik de nem írja ki, hogy mennyiért adtam be. Eddig alul kiírta zölddel, hogy mennyiért adtam be. De 2 órája semmi. Lassan elfogynak a beadható dolgaim... Mert csak bedobálom és nem adódik hozzá. Eddig felfelé haladtam, most lefelé csúszok. :cry:Mi lehet a gond? Kiléptem és vissza de semmi nem történik. ID.: 34380707 Calibaby01

3. margittka66

margittka66 Aktív író

margittka66 ID: 41766920 Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni,.Nem tudok belépni,az óráig beenged onnan tudok tovább lépni,viszont a termő területekre nem enged,üres .Köszönöm.

4. Dolphin

Szia,
    elsőkörben azt ajánlom, hogy töröld a beragadt Sütiket (Cookies). Az tud ilyet okozni. Az, hogy lefelé csúszol, adódhat abból is, hogy mások is adnak be folyamatosan, s esetleg többet egyszerre. Illetve újak is csatlakozhatnak a TOP4000-hez, akik magasabb értéken kezdenek mint Te.
    Ne a ranglistás helyezésedet nézd, hanem az értéket mielőtt beadsz, s utána a beadást követő frissítés után (ami 10 percenként történik) ismét nézd meg az össz értéket.
    Ha tudsz, hozz képeket, ha azt nem tudsz, akkor számokat. Mit adtál be, mennyinek kellene lennie, Te mit látsz.
    Én az ellenőrzéskor ezt láttam Nálad:
    upload_2025-11-24_17-42-9.png
    Megértésedet köszönöm!

Calibaby kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    nem tapasztaltam Nálad problémát az ellenőrzéskor, Chrome böngészőben.
    Minden területre gond nélkül bejutottam.

upload_2025-11-24_18-1-28.png

upload_2025-11-24_18-2-16.png

A szokásos dolgokat tudom javasolni:
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása, vagy kliens letöltése, ha böngészőben szoktál játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol
    - animációk kikapcsolása a Beállítások alatt

Ableotory TL javaslatait hozom Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Megértésedet köszönöm, sok sikert!